Merhaba 14 temmuzda kaza yaptım arkadaşlar arkadan kamyon çarptı arabayı servise götürdüm o zaman bayrama yetiştiririz dediler sonra araç için panel beklediklerini söyleyip bayramdan önce Fransa'dan paket gelmeyeceğini bu nedenle yetiştiremeyeceklerini söylediler ayrıca biz bu parça olmadan da yaparız ama bize yakışmaz gibisine getirdiler konuyu ve bayramdan sonra aradığımda parçanın hala gelmediğini ve 15 gün daha bekleyeceklerini söylediler. Bunun üzerine biz de İstanbulPeugeot'u arayıp işin aslını öğrenmek istedik ve şikayette bulunduk. Ertesi gün, dün bizi arayıp parçanın geldiğini ve iki üç gün sonra teslim edeceklerini söylediler. Şimdi benim içime kurt düştü acaba parça gelmedi de o olmadan yapıp verecekler mi diye Size danışmak istediğim konu şu arabanın paneli neresidir? İnternetten baktığımda göstergelerin olduğu kısmın fotoğrafları çıkıyor ama dediğim gibi arkadan vurdular ve kazadan sonra kullandığımda orada bir sorun yoktu. Bagaj kısmında panel nerededir ? Teslim almaya gittiğimde eğer görebileceğim bir yerdeyse kontrol etmek istiyorum zaten değilse başka servise götürüp kontrol ettireceğim.
rappper92R
kullanıcısına yanıt
hocam gecmis olsun takilan parcalarin hepsinin faturalarini isteyin ve panelden de ayrica ne kastetiklerini sorun
Basit bir yöntem var.
Size gelen parçalar ve maliyeti ile ilgili bir servis faturası verirler oradan bakarsınız.Panel denen şey varsa sıkıntı olmaz yoksa <artık yaparsınız istediğinizi.
Ya da başka peugeout servisine giderseniz.
Orada bir kontrol ettirirsiniz bir eksik varsa söylerler.
Teşekkür ederim öyle yapacağız artık sağolun
Arka panel tamponun içindedir.Tamponun araca bağlandığı yerdir.Gözle göremezsiniz.