Bildirim
Peugeot 2008 nasıl bi arabadır alınır mı? 2ci el araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Burada daha çok yardımcı olurlar..
https://forum.donanimhaber.com/peugeot-2008-hakkinda-hersey--70043286 -
Classic Edition 1.6 dizel manuel sahibiyim.
Motoru oldukça yeterli, sorunsuz.
Donanımı da tatmin eder.
B segmenti fiyatına B suv alacaksınız.
Ancak hasar kaydı çok fazla, kaza fotoğraflarını inceleyin.
Içinize sinerse, fiyatı kazasızlara göre daha ucuzsa alın. -
Sorunsuz deme hocam. Arkadaşım aldı 1 sene olmadan meşhur adblue problemi başgösterdi. Araç çekici ile 200km yol gitti. Araç garantisi olsa sağlam geçireceklerdi. Psa nın dizlerinde kronik adblue depo problemi var. -
Ben 3 senedir kullanıyorum motoruna anahtar değmedi.
O nedenle sorunsuz dedim, çevremden de motorla ilgili sorunu çıkan duymadım.
Ya arkadaşınız talihsiz ya da bu sorun belirli bir kilometreden sonra kendini gösteriyor.
Bahsettiğiniz motor 1.6 e-hdi 92 beygirlik motor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otomobilgini -- 22 Kasım 2019; 3:34:25 > -
Hocam bir sürü sorun yaşayan var çevremde. 3008 i olan arkadaşda da olmuştu. İnternete de adblue sorunu yazarsanız bir sürü şikayet var. 1.6 hdi 100hp mi ne tam bilmiyorum. Araç 2018 yada 2019 model olması lazım. Servise götürdükleri zaman 3 aracın daha adblue tankı değişiyormuş dedi araç sahibi arkadaş. -
kronik ad blue deposu değişiyor. başınıza gelirse bastırın değiştirirler garantisi olmasa bile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X