Şimdi Ara

Peugeot 206 1.6 Quicksilver almayı düşünüyorum. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. 17-19 bin lira arası bütçem var. Yaklaşık 3 aydan beri araştırıyorum. Önce 93-94 Honda civic Si bakıyorum 15 bin lira civarında. Sonra biraz araştırdım bu aracın temizini bulmak çok zormuş ve doğal olarak neredeyse 20 yaşında bir araç. son 1 haftadır peugeot'lara bakıyorum. Özellikle spor kasalarına. Bu araçların yol tutuşu , yakıtı nedir? Çok arıza çıkartır mı? Yada bu fiyat aralığındaki araç önerileriniz nelerdir? Malum öğrenciyiz. Çok yakan yada arıza çıkartan araba başıma beladan başka birşey olmaz. Sizin değerli bilgilerine ihtiyacım var.
    Saygılar.

• SpaRTaCuS_SeFiK kullanıcısına yanıt
    Yok mu arkadaşlar yardımcı olacak bir kaç kişi?
  • 206 1.6 Roland Garros'a da bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o modelin sadece yeşil renkleri mevcut. bak tarzım şu şekilde
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-67-bin-km-bodykit-mod-hatasiz-130527809/detay

Eğer dediği gibi orjinal km'si ise , temiz olmalı araç.
  • Arkadaşlar verdiğim linkteki araca bir bakar mısınız?
  • 1.6 Xs kullanıyorum öncelikle sunu söylemek gerek modifiye li kullanıcaksn anladıgım kadariyla yay takılı ise arabada hassas kullanman lazım ön takımları çok narindir bizim yollarımıza pek uygun değil. Ben aldığımda yay wardi bu haliyle viraja kaçla girersen gir savurma olmuyor. şekli yerinde ama kendi o kadar yerinde oldugunu söylemem bakımlarını eksik etmemen gerekir ki masraf çıkarabilir ayrica hiç düsüşnmediğin yerlerinden ariza verebilir . ben kaza yaptım fren sistemi yüzünden hizi seviyorsan baska araçlara yönel derim. hız yapmam şekli olsun yeter diyor isen çok yakmaz ort. degerlerde tüple az yakmasını sağlayabilirsn. Kolay gelsin ..
  • Colt czt dusunebilirsin. Bir incele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.