Şimdi Ara

peugeot 206 Baskı Balata Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    206 1.6 xs 110 HP aracımı 100.000 km olduğu için ve alttan sesler geldiği için servise götürdüm. komple 100 bin bakımı için.
    Aracın önünden lık lık ses gelmesinin sebebi sağ motor kulağının vidasımı ne kırılmış çatlamış anlamadım tam olarak, değişmesi gerektiğini söylediler. Serviste Fiyatı 62 TL
    Arkadan ses gelmesinin sebebi sağ torsiyon keçesindenmiş. O da 16 TL
    Ve en önemli olanı baskı balatanın değişmesi gerektiğini söyledi ustam. Çünkü titreme, asıl performansı vermeme, kalkışlarda felan problem olmasının sebebinin bu baskı balatanın olduğunu söyledi. Servis fiyatı 237 TL
    Servisteki kız bilgisayardan bakarken orjinal mi olsun çakmamı dedi. Bende bilmiyorum bak işte dedim. Bu fiyatları verdi. Galiba bunlar orjinal fiyatları. Emin değilim ama çakma da olabilir.

Şimdi sizden öğrenmek istediğim olay şu.
    Ben aracıma bu fiyatlardan aşağı ama aynı kalitede hatta yüksek kalite olabilir hangi markayı hangi parçayı takabilirim.
    Servislerde her zaman pahalı fiyat olur. Dışarıdan almaya kalksam fiyatı ne çıkar. Ve en önemlisi de benim aracımla bire bir uyumlu spor baskı balata bulabilirmiyim. Bulamazsam kendi orjinal baskı balatası hangi markadır ve ne kadardır ?
    İlla bu fiyattan aşağı olsun demiyorum 3 5 kuruş daha fazla verim daha sağlamı olsun. Benim için kalite önemli. Ama tabi çok fazla uçmamak gerek.

Adana da oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWoi -- 26 Ekim 2009; 12:15:13 >

• Dışarıda her hangi bir yerde bu işlemleri %35 daha ucuza yaptırmanız mümkün.
  • benim anlamadığım yetkili servistemi sordular çıkma mı olsun diye ???????
    ayrıca fiyatlar uygun geldi bana fakat o motor kulağının fiyatı 62 tl ama işçiliği nekadar serviste ben parça fiyatından pahalı diye biliyorum birde hangi kulak sağ mı solmu armut tip olan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.