Şimdi Ara

peugeot 206 bir soru...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.bende benzinli 1.4 206 bi araç var aracım yokuşlara 5.vites ve 90-100 km hızlarla girdiğim zaman yokusta hızım yavas yavas düşmeye başlıyor ve 4.vitese almam gerekiyor..burda bi problem varmı ve varsa sebebi ne olabilir...yardımlarınız ve önerileriniz için tşkler...bu arada forum'a yeni üye oldum...saygılar

• öncelikle aramıza hoşgeldin, bahsetmiş olduğun durum normal diye düşünüyorum, 2. viteste 90-110 km hız yapan arkadaşlar var 5.viteste 90-100 km +/- 2000 devir civarı olduğunu düşünüyorum dolayısıyla bu devir yol durumuna göre yetersiz kalıyor birde klima çalışıyorsa artık vites düşürmek farz oluyor, diğer arkadaşlarda bu konuda fikirlerini paylaşacağını umuyorum...
    herkese arızasız kazasız belasız sürüşler diliyorum
  • aramıza hoşgeldin arkadaşım.
    yolun eğimine bağlı olarak değişir tabi ancak ben de BySerkan arkadaşımın söylediklerine katılıyorum.
    kazasız sürüşler
  • Arabanın hızının azalmaması ya az bir miktarda azalması için devrin iyi olduğu bir aralıkta rampaya girerseniz sorun yaşamazsınız.Gerek rampanın eğimi gerek sürtünme katsayısı gerekse karşıdan gelen rüzgar faktörleri hızınızı azaltır.Bu sadece peugeot değil tüm arabalar için geçerlidir.Vitesi 4e hatta 3e atarsanız çok daha rahat olarak yokuşu çıkarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 4 Temmuz 2007; 1:06:46 >
  • aynı arabadan bende de var. rampa uzun ve dikse 90 - 100 le giderken hız azalması normal. rampa fazla dik değilse hız azalmadan çıkarsın. ben rampa uzunsa önceden devrimi artırıp hızım azalmadan çıkıyorum. bi de rampaya çıkarken ayağını gaza biraz daha fazla yaklaştır.
  • bende tork var.işte bunu seviyorum..dizelde bile oluyor o..rahat ol
  • bence de herhangi bir problem yok. aynı şey benim arabamda da var.
    benim en sevdiğim şey, uzun rampalarda 4 ile çıkarak arabanın isteklerime çabuk reaksiyon gösterdiğini görmek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.