Peugeot 206 otomatik şanzıman kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Arabamda şanzımanda bir sorun vardı. Hatta bir keresinde 3. viteste kilitlendi sonra tekrar kendiliğinde düzeldi. iki gün önce, servise götürüp kontrol ettirdim. elektronik devrelerden bir tanesi çıkmış bir sorun yok denildi. Arabam öncesine kadar çalışırken bip sesi geliyordu. hatta üç kere bipliyordu. Ama artık o sesi duymuyorum. Araba ilk çalıştığında bu bip sesi normal midir yoksa şanzıman ile ilgili bişi idi ve düzelince kesildi mi? Teşekkürler...
Merhaba. Kadranda vites gostergesinde kar ve spor modu isigi yaniyor mu? yaniyorsa muhtemelen sanzimanda sikinti vardir. once sanziman yagini degistirin 5 litre, litresi 20tl den mobil alabilirsinz. vites gecislerinde birden kuvvetli sekilde tak die vites geciyorsa hatta bazen 4 e atmiyorsa. basincla ilgili sorun vardir, buda elektrovalflerin (2adet bulunmakta) degismesi gerektiginin isaretidir. Tanesi 150 tl dir, bazi yerlerde ayni urunu kutusuz ikisi 150 tlye alabilirsin. Iscilikte 150 tutar max.