Şimdi Ara

peugeot 207 1.4 hdi alma ve fiyatı konusunda kararsızım fikirlerinizi bekliorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model 1.4 hdi 70 beygir 16000 km de peugeot 207 26.500 tl e alma konusunda kararsız kaldım. Araçda hiç bi kaza değişen yok. 2009 temmuz ayı çıkışlı. bazı arkadaşlarım 207 için pahalı dediler. kullananlar veya piyasayla ilgilenenler yardım ederse sevinirim.

• Bence de pahalı..
  • 1.6 90 beygirliği almalısın bence.
  • neden pahalı olduğunu yazarsanız iyi olur 2009 olması ve 16bin de olduğu için 0 fiyatından yaklaşık 5000 tl gibi düşmüş. hani bakınca uygun gelio 80-90 binde ki dizel araçların 23bin tl olduğunu görünce. pek anlamıorm piyasadan neden pahalı olduğunu yazarsanız daha iyi olur
  • http://www.sahibinden.com/search.php?b[detay_5_min]=2008&b[detay_5_max]=2010&b[detay_4_min]=0&b[detay_4_max]=50000&b[pricecurr]=1&b[lrt]=1&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[whole_word]=1&b[date_type]=date_first_activated&b[adswithphoto]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=desc&c2=23047,95345,13995,13999,95344&c=23596&sKlasik=1&b[page]=2

Çok da pahalı değil gibi. Donanım paketi de biraz önemli gibi, yine de alınabilir.
  • trendy paket orta paket yani 6 hava yastığı,çelik jant,abs... fln var yarın almayı düşünüodum hala da çok kararsızım şu an vazgeçmek üzereyim nerdeyse herkes pahalı dediği içn
  • Uzun sure kullanacaksanuz alinabilir. O fiaya gidip 80-90 binde aeac almaktan iyidir.

Ben astra getz ve simdi de 207 kullaniyorum.
    207 nin kullanimi zevkli ve kolaydir direksiyonu cok hafif. Frenleri ve yol tutusu super. Ici punto corsa vs. Ye gore genis. Ferah bir araba. 1.4 hdi motor yeterli ancak performans icin 1.6 alinir.

Ancak suspansiyonlari sert ve 120-130 gibi hizlarda iceri cok ses aliyor

2. El araba alirken sorunsuz araba almak onemli. Ben arabami aldim hic pAra harcamadim sonrasinda.. Onun icin cidden temiz ve garantili bir araba ise alinabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ hyildiz2 arkadaşıma katılıyorum. Sahibinden.com' dan araştırabilirsiniz, pahalı değil gibi.
  • Fiyat konusunda endişenizi giderirseniz araç güzel, alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.