Şimdi Ara

Peugeot 207 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot 207 2008 model araç almayı düşünüyorum en fazla sıkıntı yaşattığı problemler nelerdir? Manuel ilk aracım olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek kapi sportuim modeli vardi, 1.6 120 bg olmasi lazim, cok guzel araba

• Sana tavsiyem Fransız arabalarından kesinlikle ama kesinlikle uzak dur.. Benim kardeşim 15 senedir araç alım satımı yapıyor.. Şimdiye kadar en az 50-60 yakın araç elinden geçti.. Araba alımında bazı kriterlerin olmalı
    -- Yakıt ekonomik olmalı
    -- Konfor (yol tutuş. ses yalıtımı, vs)
    --Yedek parça , işçilik maaliyeti fiyatları
    -- ikinci el piyasası tutulur olmalı
    Bütün bunların hepsini bir araçta aynı anda zor bulursun..Yakıt olarak en ekonomik arabalar Fransız arabalarıdır.. Ama sadece o kadar beş para etmez. Ama en yakın olarak Japon arabaları.. Almanlar da iyi biliniyor.. Ancak son zamanlarda bazı modellerde muadil ve segment olarak olarak sıkıntı olabiliyor.. Japon araçların içinden de Honda ile Toyota at başı gider..
    Ancak Toyota yedek parça avantajı ile bir tık öndedir..
    Bundan 2 sene evvel kardeşim bana istanbuldan bir araç buldu. Yaris2010 otom. 30 000 tl ye gittik aldık. geçen hafta 37500 tl ye sattım. Balıkesir'den bir kişi geldi aldı gitti.. iletişimimiz hala devam ediyor.Yeni aracımı hemen alamadığım için onunla şaka anlamında aracı bana 38000 tl ye geri sat. dedim. olmaz dedi. 40000 tl ye sat. dedim. olmaz dedi..93 km de 14,5 tl yakıyor 41000 tl ye bile vermem dedi..
    Bütün bunlardan bir anafikiri kendin çıkar..

• laruz kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun yazmışsınız da olmamış. 14.5 litre yakan aracınızı ovmüşsünüz. Ama arkadaşın sorusuna cevap vermemissiniz. Abiniz al saçtı olduğu için fransız araçlarının bazılarının piyasası durgundur işine gelmez onun harici son kullanıcı için belli bütçeye guzel bir secenektir. Günümüzde fransız aracına para verilmez tabiri araba dünyasına çok uzak bir yaklaşım.
    Arkadaşa ben yardımcı olmaya çalışmak isterim. 207nin kullanıcıyı masrafa sokacak kronik sorunu çok yoktur.
    Dizellerde turbo geç devreye girebilir bunu ıslık sesi gibi ugultudan anlarsınız çözümü vardir (çok sık degil)
    Bagaj kapağı torpido ve camlardan trim sesi gelir çözümü vardir.
    Arka süspansiyonlar sesli çalışır
    Kampanalarda paslanma olabilir (gözle anlarsin )
    Vites geçişleri serttir bazen geriye çok zor geçer bunu da aracı alırken anlarsin

Onun dışında motorunda elektronik aksamimda kullaciyi üzecek kronik bir problemi yoktur.

Not: fransız aracı kullanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Uzun uzun yazmışsınız da olmamış. 14.5 litre yakan aracınızı ovmüşsünüz. Ama arkadaşın sorusuna cevap vermemissiniz. Abiniz al saçtı olduğu için fransız araçlarının bazılarının piyasası durgundur işine gelmez onun harici son kullanıcı için belli bütçeye guzel bir secenektir. Günümüzde fransız aracına para verilmez tabiri araba dünyasına çok uzak bir yaklaşım.
    Arkadaşa ben yardımcı olmaya çalışmak isterim. 207nin kullanıcıyı masrafa sokacak kronik sorunu çok yoktur.
    Dizellerde turbo geç devreye girebilir bunu ıslık sesi gibi ugultudan anlarsınız çözümü vardir (çok sık degil)
    Bagaj kapağı torpido ve camlardan trim sesi gelir çözümü vardir.
    Arka süspansiyonlar sesli çalışır
    Kampanalarda paslanma olabilir (gözle anlarsin )
    Vites geçişleri serttir bazen geriye çok zor geçer bunu da aracı alırken anlarsin

Onun dışında motorunda elektronik aksamimda kullaciyi üzecek kronik bir problemi yoktur.

Not: fransız aracı kullanmıyorum.

Zaten her marka nın belli bir alıcısı olmasa idi. O markalar şimdiye kadar ayakta duramazdı.. ayrıca benim aracım 14 lt değil. 9 lt yakıyor.. Bir hafta yeni oldu..

• laruz kullanıcısına yanıt
    Yakıt kısmını tl yerine lt okumusum. Benim hatam. Iyi forumlar.

• Cevaplarınız için teşekkürler max 25 bin bütçem var manuel ilk aracım olacağı için çok fazla bütçe harcamak istemiyorum genelde bende japonlar sorunsuz diye hondalara baktım hepsi oynanmış aradığım fiyatta stok ve sıkıntısız bulmak zor oluyor peugeot , reno , daha fazla seçenek çıkıyor . Reno nun 1,5 dizel 2010 triptonic iğini kullanıyordum. Yakıt oldukça az yakıyordu ve performans olarakta yeterli kalıyordu. Pejo yu çevreme sorduğumda bulaşma boş yere para verme diyorlar. Açıkcası ön yargı oluştu ama bütçeme göre de pejo diyorum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 107 hakkında
    16 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 206 Dizel Alınır mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı bilgileri verdikten sonra da artık zorlayamayız.. Ayrıca unutmamak gerek.. Sanayideki tamirciler nasıl geçimini sağlayacak.. doğanın kanunu: " Her körün bir alıcısı bulunur.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 28 Ekim 2015; 1:16:42 >
  • Hocam, 4 yıl 206, 1.5 yıl C3, 1 yıldır da yeni C3 kullanıyorum, ne kullanırken ne satarken sıkıntı yaşamadım, kayınbırader de 2010 model sıfır aldığımız 308 var, 75 binde 1 kere sol z rot değişti 40 tl,turbo ısı kalkanı değişti 90 tl, geçen haftalar dada aküsü değişti, isteyen inansın isteyen inanmasın başka bakim lastik harici tek kuruş masrafı olmadı, benim araçlarımın üçüde ikinci el alındı ufak tefek masrafları olmuştur ama yolda izde hiç kalmadık, yüksek tutarlı bir işlem yapılmadı. Kısacası 4 fransızın 4 ünden de çok memnun kaldık.

• Peugeot 307 kullaniyorum suan da. Bayagida farkli araba sürdüm ama ciddi anlamda peugeot tan aldığım keyfi hic birinden alamadım surmesi bana çok zevkli geliyor. :)

Bence temizini bulursaniz alabilirsiniz :)

• Tam performans ISO

Kanka Subaru alalım. Birlikte tampon tampona takiliriz.

• dipsit54 kullanıcısına yanıt
    2008 model 1.4 turbo dizel full 207 kullandım epeyce bı sure kafandakı soruları sor yanıtlarım
  • eski pejo 307'lerin elektronik arızası çok diye biliyorum onun harici tavsiye ederim.neticede ucuz araba kardeşim.207 dizele bindim,motor kucağımda çalışıyor gibi.yalıtım sıfır.307'e bindim 207 ile arasında dünya kadar fark var.ekonomik araba,az yakar,motor parçaları 1.4 fiesta ile yakındır.özetle alacağınız paraya bağlı.fiyat makul ise alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.