Şimdi Ara

peugeot 208 access kafa karışık :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
17.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar, donanım ve otomobil.. Bu üç grupta, ilk serileri alanlar her zaman kobaydır bence. Elbette gidip 207 ya da 206+ alın demiyorum, ama oturmuş bir seriye sahip markayı tercih edin. Hele ki Peugeot gibi sicili pek de temiz olmayan bir markada bu kurala özellikle kulak verin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bilgisayar, donanım ve otomobil.. Bu üç grupta, ilk serileri alanlar her zaman kobaydır bence. Elbette gidip 207 ya da 206+ alın demiyorum, ama oturmuş bir seriye sahip markayı tercih edin. Hele ki Peugeot gibi sicili pek de temiz olmayan bir markada bu kurala özellikle kulak verin..

öneriniz için teşekkürler. yorumları okudukça fikirler kafamda oturdu ve gönlüm fiesta'ya daha fazla kaydı diyebilirim. neticede donanım açısından boş araç(208 access) alıcağıma aynı fiyata full araç almak(fiesta) daha mantıklı.
  • yeni model alıp da kobay olma. belki güzel bir araçtır. ancak ya kronik sorunları varsa. muadili C3 al daha risksiz. önerim imzamda yazıyor. 28 500e kadar alırsın. yada bir üst paketi alırsın ki donanımları yeter sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

yeni model alıp da kobay olma. belki güzel bir araçtır. ancak ya kronik sorunları varsa. muadili C3 al daha risksiz. önerim imzamda yazıyor. 28 500e kadar alırsın. yada bir üst paketi alırsın ki donanımları yeter sana.

Corsa ile Fiesta bana çok yakın araçlar gibi geliyor. Sence hangisinin seçimi daha mantıklı olur ? Birbirinden farklı özellikleri nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_cantona

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Alinir hemde bal gibi alinir bu yeni cikti tanitim icin 30 yarin birden zamlanirsa sasmayin aracin tasarimi mukemmel bence guzel arac

tam fiesta titanium veya opel astra classic düşünürken bu aracı fark ettim bugün ve inanın çok hoşuma gitti aşık oldum resmen :D ama active paketine bütçe yetmiyor:( access paketi olması sizce ileride beni pişman eder mi ? çünkü access paketinde baya kısmışlar gibi yorumlar gördüm.

Örneğin bir arkadaşın yorumu: "Güzel olmuş. Ama Acces grubundan çok çalmışlar. 2 hoparlör, 2 tweter ve bir kol dayamayı koysalardı inanın alacaktım. Toplam 250 TL eder birde elektrikli ayna farkı el insaf koca Peugeot bunları düşünmez mi."

peugeut kullanan arkadaşımda alıcaksan active al access alma gibi söylemlerde bulundu kafam karıştı.

Corsa yeni kasa cikaracak yakin zamanda ki fiesta 32 civari bu segmentte alina bilecek fiyat acisindan ve yeni olmasindan dolayi bence 208 birkac eksik hoparlor filan sonra halledilir, baska 30a polo var ancak onda da pek bir donanim yok hatta bosline diyenler cok bu nedenle 208 iyi bir secenek tabi sahsi gorusum, corsanin 1.2 motoru 85 hp yaziyor ama inanin hic cekmiyor polo 1.2 3 silindirli ondan daha performansli diyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben demistim daha once bu 208 i yollarda cok goreceksiniz diye ,araci gormeden konusmak kolay ama gidip inceleyince hersey farkli oluyor 208 gercekten guzel otomibil tercih edilir ,kucuk sinifta 208 diyorum,insallah mezun olursak tercihim ust sinif olan cc'den yana olacak yada ds5...

• quote:

quote:

Bilgisayar, donanım ve otomobil.. Bu üç grupta, ilk serileri alanlar her zaman kobaydır bence. Elbette gidip 207 ya da 206+ alın demiyorum, ama oturmuş bir seriye sahip markayı tercih edin. Hele ki Peugeot gibi sicili pek de temiz olmayan bir markada bu kurala özellikle kulak verin..

öneriniz için teşekkürler. yorumları okudukça fikirler kafamda oturdu ve gönlüm fiesta'ya daha fazla kaydı diyebilirim. neticede donanım açısından boş araç(208 access) alıcağıma aynı fiyata full araç almak(fiesta) daha mantıklı.

hatanız var.dediğinizi anlamadım.fiestanın hangi ful modeli 208 in boş modeliyle aynı onu anlamadım.fiestanın dolu paketleri 45 e kadar ilerliyor.zaten 30000 bütçe demişsiniz.onada enboş fiesta gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 25 Ağustos 2012; 11:20:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

quote:

hatanız var.dediğinizi anlamadım.fiestanın hangi ful modeli 208 in boş modeliyle aynı onu anlamadım.fiestanın dolu paketleri 45 e kadar ilerliyor.zaten 30000 bütçe demişsiniz.onada enboş fiesta gelir

fiestayı ikinci el olarak düşünüyordum

• Peugeot liste fiyatının biraz bile olsa altında teklif veriyor mu? Görüştünüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: johnkoot

Peugeot liste fiyatının biraz bile olsa altında teklif veriyor mu? Görüştünüz mü?

Suan icin fiyat indrimi yapmadilar lansman fiyatiymis daha sonra artacakmis fiyati ama orda calisan bi elemanla sohbet ettik ekim-kasin gibi indirime gireceklermis ,ben o zamana kadar beklemeyi dusunuyorum,renaultun clio cikacakmis bide onu inceleyecegim eger onu begenmez isem tercihimiz 208 olacak..

• izlemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo84

quote:

Peugeot liste fiyatının biraz bile olsa altında teklif veriyor mu? Görüştünüz mü?

Suan icin fiyat indrimi yapmadilar lansman fiyatiymis daha sonra artacakmis fiyati ama orda calisan bi elemanla sohbet ettik ekim-kasin gibi indirime gireceklermis ,ben o zamana kadar beklemeyi dusunuyorum,renaultun clio cikacakmis bide onu inceleyecegim eger onu begenmez isem tercihimiz 208 olacak..

bence kasımdaki oto fuarında indirim yapacaklar
  • quote:

quote:

arkadaşlar malum maksimum bütçem 30.000 (annem bir kuruş arttırmam diyor) ve peugeot 208'i sitede bakınırken tavsiye üzerine inceledim ve araç bana çok hoş ve alınası geldi. Gerçekten dış görünümü ve iç düzeni çok hoş gerçekten hayalimdeki araç diyebilirm ama bazı arkadaşlarım "access" ise hiç girişme falan dediler bende o kadar istekliyken kafam karıştı. Bütçem 30.000 araç 29.900 sizce access olarak almalı mıyım pişman olur muyum ?

o gruptan corsa 1.2 , fiesta 1.25 ,clio1.2 var.kasa değişeceği için clio fiyat indirimine gitti.208 corsa ve fiesta ile aynı fiyat.sana acsess olayına girme demişler ama o fiyattaki araçların hepsi zaten aynı donanımda.biraz bekleyebilirsen kasım ayındaki fuarda biraz düşüş görebilir fiyatı.diğer araçlara üstün olan tarafı yakıt ekonomisi.araç renault sümbül dizelle aynı litre yakıyor 100 km de.arada sadece benzin-mazot fiyat farkı var.100 km de 5.5 litre yakıyor şehir içinde verilen verilere bakıldığında
    aracı inceledim.içide dışıda gayet estetik bir araç.ben dizelini düşünüyordum ama çok yüksek fiyattan girdiler

Bu kadar kesin konuşmayın derim. Access donanımda sadece 2 hava yastığı, klima ve abs var. Zaten her araçta bunlar var. Görmeden yorum yapmıyorum ama bomboş araç donanım listesine göre. 30 bin lirayı haketmiyor. Tıpkı diğer rakipler gibi.

http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//55/5520-393f7a.pdf

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-aveo/yeni-aveo-hatchback/ozellikler-ve-donanimlar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 25 Ağustos 2012; 19:37:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

30ine gözüm kapalı alırım bu aracı. uyduruk corsa fiestaya bineceğime. ben görünce adamlar yapmış dedim. bu aracın fiyatı 1 seneye 35ine çıkar demedi demeyin.

Corsa uyduruk,
    Fiesta uyduruk,

208 süper?

Acaba alıp kullandın mı çok merak ediyorum
  • tipi çok hoşuma gitmişti yakıt tüketimi de oldukça iyi gözüküyo. active donanımlısı alınabilir gibi geldi
  • 208 gerçekten güzel olmuş bugün aktive modelini inceledim hoşuma gitti özellikle koltuklarını çok sevdim. Fiyatları yakın ise kesinlikle fiestayada corsayada tercih ederim. Access modeline bakmadım yanlız.Dizeli için aynı şeyleri söylemem, 1.6 dizel fiyatı şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

quote:

arkadaşlar malum maksimum bütçem 30.000 (annem bir kuruş arttırmam diyor) ve peugeot 208'i sitede bakınırken tavsiye üzerine inceledim ve araç bana çok hoş ve alınası geldi. Gerçekten dış görünümü ve iç düzeni çok hoş gerçekten hayalimdeki araç diyebilirm ama bazı arkadaşlarım "access" ise hiç girişme falan dediler bende o kadar istekliyken kafam karıştı. Bütçem 30.000 araç 29.900 sizce access olarak almalı mıyım pişman olur muyum ?

o gruptan corsa 1.2 , fiesta 1.25 ,clio1.2 var.kasa değişeceği için clio fiyat indirimine gitti.208 corsa ve fiesta ile aynı fiyat.sana acsess olayına girme demişler ama o fiyattaki araçların hepsi zaten aynı donanımda.biraz bekleyebilirsen kasım ayındaki fuarda biraz düşüş görebilir fiyatı.diğer araçlara üstün olan tarafı yakıt ekonomisi.araç renault sümbül dizelle aynı litre yakıyor 100 km de.arada sadece benzin-mazot fiyat farkı var.100 km de 5.5 litre yakıyor şehir içinde verilen verilere bakıldığında
    aracı inceledim.içide dışıda gayet estetik bir araç.ben dizelini düşünüyordum ama çok yüksek fiyattan girdiler

Bu kadar kesin konuşmayın derim. Access donanımda sadece 2 hava yastığı, klima ve abs var. Zaten her araçta bunlar var. Görmeden yorum yapmıyorum ama bomboş araç donanım listesine göre. 30 bin lirayı haketmiyor. Tıpkı diğer rakipler gibi.

http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//55/5520-393f7a.pdf

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-aveo/yeni-aveo-hatchback/ozellikler-ve-donanimlar.html

Değerli Kesbi.aveo nun donanım açısından fazlalıkları diğer rakiplerinden göre aşikar.ama bir araç alırken kişilere göre değişen öncelikler vardır.kimi fiyatına göre alır.kimi marka fanatiğidir.ne olursa olsun markaya göre alır.kimi tipine göre alır.kimi aracın genel olarak piyasada tutmasına göre alır.kimi bagajı geniştir ona göre alır vs.vs...mesela sümbül ü alan genelde bu araç tam piyasa arabası herkeste var.satarken hiç zorlanmam 2.eli var diye alır.yoksa o tiple yüzüne bakılcak araç değil bence.ben daha çok aracın genel olarak tipine göre karar vererek alırım.ilk aracım 206 yı 2006 yılında aldım ve 207 çıkmasına rağmen onu beğenmediğim için 206 da karar verdim ve donanım olayı benim için ikinci ve 3.planda olan birşeydir.tabiki aracımda esp olmasını isterim ama sırf esp içinde içime sinmeyen aracı almam.marka fanatiği kesinlikle değilim.donanım için araç isteyen gider bu yönde araç alır.ben daha çok tipe göre karar veririm ve paramda genelde yetmeyeceği için genelde enbaz modellere bakarım.
    208 için dediklerine katılıyorum.acsess modeli hava yastığı yol bilgisayarı ve abs dışında boş bir araç active modeli daha dolu bir araç ve ben o araçta bir esp olmasını beklerdim.yada sis farı.ben dizel düşünüyordum ama yüksekten uçuyorlar.onun için beklemedeyim.yanlız aracı estetik olarak yapmışlar.b sınıfında estetik olarak bence en güzel araç

• Şimdi Ankara Göral Plaza'dan geldim; 208 için gitmiştim...
    Aracını tasarımı gercekten çok hoşuma gitti; hem sportif hem sevimli bir araba olmuş
    Access ve active modeli inceledim. Access'te tek gözüme batan radyo teyp oldu, sonradan eklenmiş gibi duruyor. Jantlari kapak olduğu halde basit ve itici görünmüyor, direksiyonda da deri olmadıgı halde gayet hoş. Bu hoş görüntü sanırım simidin Kucuk olmasından kaynaklı
    Araçları genel olarak beğendim, ancak bir problem var ki, o da gösterge paneli... Koltuğumu ayarladım, arkasından direksiyon yüksekliğini... Ancak direksiyonu istediğim seviyeye getirince göstergeleri görmeme engel oldu, aşağı indirip iyi görebileceğim bir seviyeye getirince de direksiyon kullanılamaz pozisyona geldi.. Bu bir handikap mı yoksa benimle mı ilgili bir durum, bilemedim Boyum da 1.80 hani anormal bir durum da yok
    Aynı fiyatlara 1.2 Opel Corsa mı, 1.2 Vw Polo mu, 1.2 Hyundai i20 mi, 1.2 Ford Fiesta mı alırdım ?
    Polo ile 208 arasında kalırdım herhalde
    Bu arada 208 ile test sürüsü yapmadım, çünkü 2 test aracı da e-hdi idi. Benim merak ettigim ise 1.2 vti; hem performansı hem de yakıt tüketimi gercekten iddialı olduğu gibi mi görmek isterdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnkoot -- 26 Ağustos 2012; 16:23:50 >

• quote:

Değerli Kesbi.aveo nun donanım açısından fazlalıkları diğer rakiplerinden göre aşikar.ama bir araç alırken kişilere göre değişen öncelikler vardır.kimi fiyatına göre alır.kimi marka fanatiğidir.ne olursa olsun markaya göre alır.kimi tipine göre alır.kimi aracın genel olarak piyasada tutmasına göre alır.kimi bagajı geniştir ona göre alır vs.vs...mesela sümbül ü alan genelde bu araç tam piyasa arabası herkeste var.satarken hiç zorlanmam 2.eli var diye alır.yoksa o tiple yüzüne bakılcak araç değil bence.ben daha çok aracın genel olarak tipine göre karar vererek alırım.ilk aracım 206 yı 2006 yılında aldım ve 207 çıkmasına rağmen onu beğenmediğim için 206 da karar verdim ve donanım olayı benim için ikinci ve 3.planda olan birşeydir.tabiki aracımda esp olmasını isterim ama sırf esp içinde içime sinmeyen aracı almam.marka fanatiği kesinlikle değilim.donanım için araç isteyen gider bu yönde araç alır.ben daha çok tipe göre karar veririm ve paramda genelde yetmeyeceği için genelde enbaz modellere bakarım.
    208 için dediklerine katılıyorum.acsess modeli hava yastığı yol bilgisayarı ve abs dışında boş bir araç active modeli daha dolu bir araç ve ben o araçta bir esp olmasını beklerdim.yada sis farı.ben dizel düşünüyordum ama yüksekten uçuyorlar.onun için beklemedeyim.yanlız aracı estetik olarak yapmışlar.b sınıfında estetik olarak bence en güzel araç

Sizi suçlamak veya yargılamak için yazmadım. Zaten hepsi aynı güzel olanı alalım mantığı doğru değil diye belirtmek istedim. Yeni aveo donanımı, güvenliği, teknolojisi ve fiyatıyla içlerinden sıyrılıyor. Buna dikkat çekmeye çalışıyorum ama hep yanlış anlaşılıyorum. Diğerlerinin benzlisi fiyatına dizelini veriyorlar. Üstelik asıl elzem olan güvenlik donanımlarında eksik olmadan. Motor zaten güncel bir motor. Opel ecotech motoru ve 1.2 86 ps. Yeni aveo tipini kimi benim gibi iç ve dışını çok beğenirken bazısı içini ve arkasını beğenmeyebiliyor. Bu zevk olayı farklı. O na karışmaya kimsenin hakkı yok zaten. Ancak bagaj, donanım, ekonomi, iç hacim, teknoloji, güvenlik, yol tutuş vs. vs. isteyen herkese hitab eden bir araç. Ön yargılara kurban gidiyor ancak boş 208 almaktansa aveo her türlü tercih edilir. Sadece bunu söylemek istedim. Mesele sadece güvenlik donanımı da değil. Mesela hız sabitleyici benim için olmazsa olmaz. Ypkuş kalkış desteği, çekiş kontrol sistemi vs. ara ara da olsa çok işe yarıyorlar. İşin özü aveoyu ben diğerlerinden fiyatı ve donanımıyla ayrı tutuyorum. Ben açıkçası clio 4'ü daha çok merak diyorum. İyi forumlar.

• quote:

Şimdi Ankara Göral Plaza'dan geldim; 208 için gitmiştim...
    Aracını tasarımı gercekten çok hoşuma gitti; hem sportif hem sevimli bir araba olmuş
    Access ve active modeli inceledim. Access'te tek gözüme batan radyo teyp oldu, sonradan eklenmiş gibi duruyor. Jantlari kapak olduğu halde basit ve itici görünmüyor, direksiyonda da deri olmadıgı halde gayet hoş. Bu hoş görüntü sanırım simidin Kucuk olmasından kaynaklı
    Araçları genel olarak beğendim, ancak bir problem var ki, o da gösterge paneli... Koltuğumu ayarladım, arkasından direksiyon yüksekliğini... Ancak direksiyonu istediğim seviyeye getirince göstergeleri görmeme engel oldu, aşağı indirip iyi görebileceğim bir seviyeye getirince de direksiyon kullanılamaz pozisyona geldi.. Bu bir handikap mı yoksa benimle mı ilgili bir durum, bilemedim Boyum da 1.80 hani anormal bir durum da yok
    Aynı fiyatlara 1.2 Opel Corsa mı, 1.2 Vw Polo mu, 1.2 Hyundai i20 mi, 1.2 Ford Fiesta mı alırdım ?
    Polo ile 208 arasında kalırdım herhalde
    Bu arada 208 ile test sürüsü yapmadım, çünkü 2 test aracı da e-hdi idi. Benim merak ettigim ise 1.2 vti; hem performansı hem de yakıt tüketimi gercekten iddialı olduğu gibi mi görmek isterdim...

gidip görmeniz ve yorumunuz çok yararlı oldu. yanlız şunu tekrar sormak isterim çünkü kafam ona takıldı access boş hali gerçekten kötü değil dimi çünkü jant kapakları olsun, iç döşemeleri olsun ve göstergeler olsun değişik dediler bana access için.. o da kafamı açıkçası çok karıştırdı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.