Şimdi Ara

peugeot 208 access kafa karışık :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
17.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar malum maksimum bütçem 30.000 (annem bir kuruş arttırmam diyor) ve peugeot 208'i sitede bakınırken tavsiye üzerine inceledim ve araç bana çok hoş ve alınası geldi. Gerçekten dış görünümü ve iç düzeni çok hoş gerçekten hayalimdeki araç diyebilirm ama bazı arkadaşlarım "access" ise hiç girişme falan dediler bende o kadar istekliyken kafam karıştı. Bütçem 30.000 araç 29.900 sizce access olarak almalı mıyım pişman olur muyum ?

• GUNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_cantona

arkadaşlar malum maksimum bütçem 30.000 (annem bir kuruş arttırmam diyor) ve peugeot 208'i sitede bakınırken tavsiye üzerine inceledim ve araç bana çok hoş ve alınası geldi. Gerçekten dış görünümü ve iç düzeni çok hoş gerçekten hayalimdeki araç diyebilirm ama bazı arkadaşlarım "access" ise hiç girişme falan dediler bende o kadar istekliyken kafam karıştı. Bütçem 30.000 araç 29.900 sizce access olarak almalı mıyım pişman olur muyum ?

o gruptan corsa 1.2 , fiesta 1.25 ,clio1.2 var.kasa değişeceği için clio fiyat indirimine gitti.208 corsa ve fiesta ile aynı fiyat.sana acsess olayına girme demişler ama o fiyattaki araçların hepsi zaten aynı donanımda.biraz bekleyebilirsen kasım ayındaki fuarda biraz düşüş görebilir fiyatı.diğer araçlara üstün olan tarafı yakıt ekonomisi.araç renault sümbül dizelle aynı litre yakıyor 100 km de.arada sadece benzin-mazot fiyat farkı var.100 km de 5.5 litre yakıyor şehir içinde verilen verilere bakıldığında
    aracı inceledim.içide dışıda gayet estetik bir araç.ben dizelini düşünüyordum ama çok yüksek fiyattan girdiler

• test sürüşüne çık en iyisi ama bence 208 çok yenı kronık problemlerı olur mu bılınmez corsa ve fiesta daha bilinen modeller
  • Alinir hemde bal gibi alinir bu yeni cikti tanitim icin 30 yarin birden zamlanirsa sasmayin aracin tasarimi mukemmel bence guzel arac

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30ine gözüm kapalı alırım bu aracı. uyduruk corsa fiestaya bineceğime. ben görünce adamlar yapmış dedim. bu aracın fiyatı 1 seneye 35ine çıkar demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Alinir hemde bal gibi alinir bu yeni cikti tanitim icin 30 yarin birden zamlanirsa sasmayin aracin tasarimi mukemmel bence guzel arac

tam fiesta titanium veya opel astra classic düşünürken bu aracı fark ettim bugün ve inanın çok hoşuma gitti aşık oldum resmen :D ama active paketine bütçe yetmiyor:( access paketi olması sizce ileride beni pişman eder mi ? çünkü access paketinde baya kısmışlar gibi yorumlar gördüm.

Örneğin bir arkadaşın yorumu: "Güzel olmuş. Ama Acces grubundan çok çalmışlar. 2 hoparlör, 2 tweter ve bir kol dayamayı koysalardı inanın alacaktım. Toplam 250 TL eder birde elektrikli ayna farkı el insaf koca Peugeot bunları düşünmez mi."

peugeut kullanan arkadaşımda alıcaksan active al access alma gibi söylemlerde bulundu kafam karıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

30ine gözüm kapalı alırım bu aracı. uyduruk corsa fiestaya bineceğime. ben görünce adamlar yapmış dedim. bu aracın fiyatı 1 seneye 35ine çıkar demedi demeyin.

Opel corsa , Ford fiesta uyduruk , Peugeot 208 mükemmel öyle mi? İlginç.
  • kullandığım araç olan 207 yi örnek verirsem corsa clio gibi araçların baz donanımında olmayan elektrikli ısıtmalı aynalar yol bilgisayarı abs yükseklik ayarlı sürücü yolcu koltuğu yükseklik ve derinlik ayarlı dreksyon gibi birçok donanım var ayrıca şstediğn zaman cruise control veya orjinal bluetooth gibi özellikleri de taktırabiliyorsun baz donanım olarak bunları verebilen bir diğer araç ise fiesta

şöyle birşey de var 207 lerde 2006-2007 modellerde ufak tefek kronik sorunlar vardı mesela yolcu airbag üstü kaplama çöküyordu ve ön göğüste airbag yeri bariz belli oluyordu ve bu hiç hoş görüntü oluşturmuyordu 208 in de ilk versiyonlarında bu gibi ufak soruncuk diyelim karşılaşabilirsin

ben şuanda bütçen elveriyorsa fiestalara bak sonraki tercihin 208 olsun derim
    bunun yanında c3 olsun aveo olsun incelemende fayda olabilir vya beklemeyi göze alıyorsan en azından clio yu beklemeni tavsiye ederim

• quote:

30ine gözüm kapalı alırım bu aracı. uyduruk corsa fiestaya bineceğime. ben görünce adamlar yapmış dedim. bu aracın fiyatı 1 seneye 35ine çıkar demedi demeyin.

Bu mantikla dizel 45 otomatik dizel 49 olur. E tabii bu segmentte normal, fransiz kalitesi cabasi.

• quote:

Bu mantikla dizel 45 otomatik dizel 49 olur. E tabii bu segmentte normal, fransiz kalitesi cabasi.

• benim düşünceme göre b sınıfı araçlarda genel olarak fiyat artışı olacak.208 de bunun sinyalini aldık.yoksa adamların başlangıç fiyat olarak özellikle dizellerde böyle uçuk fiyat koymaları için aklını peynir ekmekle yemeleri lazım.clio 4 ün başlangıç fiyatı büyük önem taşıyor.eğer onlarda en baz dizeli 38000 den başlatacak olurlarsa bu fiyatlar bu segment için oturmuş olacak demektir.birçok marka zaten yeni kasalarını önümüzdeki dönemde piyasaya süreceklerdir.herşey belli olur olmasınada o zaman umarım geç kalmış olmayız.
    207 tip olarak çok hoşuma gitmesede özellikle son dönemde urbane move versiyonu(araçta neredeyse yok yok) 35000 gibi fiyatlardan satıldı.
    opel şuanda fiyat olarak en uygun araç gözüküyor.fiesta estetik olarak çok güzel olsada fiyatı ve içinin darlığı en azından ben ve benim gibi düşünenler için büyük handikap

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

kullandığım araç olan 207 yi örnek verirsem corsa clio gibi araçların baz donanımında olmayan elektrikli ısıtmalı aynalar yol bilgisayarı abs yükseklik ayarlı sürücü yolcu koltuğu yükseklik ve derinlik ayarlı dreksyon gibi birçok donanım var ayrıca şstediğn zaman cruise control veya orjinal bluetooth gibi özellikleri de taktırabiliyorsun baz donanım olarak bunları verebilen bir diğer araç ise fiesta

şöyle birşey de var 207 lerde 2006-2007 modellerde ufak tefek kronik sorunlar vardı mesela yolcu airbag üstü kaplama çöküyordu ve ön göğüste airbag yeri bariz belli oluyordu ve bu hiç hoş görüntü oluşturmuyordu 208 in de ilk versiyonlarında bu gibi ufak soruncuk diyelim karşılaşabilirsin

ben şuanda bütçen elveriyorsa fiestalara bak sonraki tercihin 208 olsun derim
    bunun yanında c3 olsun aveo olsun incelemende fayda olabilir vya beklemeyi göze alıyorsan en azından clio yu beklemeni tavsiye ederim

çok teşekkür ederim gerçekten güzel yorumlamışsın. bende en azından full fiesta ya yönelicem 29- 30 bin liraya da mevcut. Artık ileride maaşlı bir işe geçtiğimizde değiştirip daha iyilerine geçeriz :)

• vti diyor peki tüp takılabilirmi araçlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

208 Fiesta'yla birlikte sınıfının en iyi aracı. Genel anlamda Fiesta'dan başarılı. Corsa'yla kıyaslamaya bile gerek yok 208 çok daha önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

İmzamdaki araç 2007 model ve hiç bir kronik sorunu yok. Airbag kaplaması çökmesi ve belli olması gibi de bir sorun yok.Bunlar sizin aracınıza özel problemler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

vti diyor peki tüp takılabilirmi araçlara?

VTI Lpg'ye uygun bir motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

208 Fiesta'yla birlikte sınıfının en iyi aracı. Genel anlamda Fiesta'dan başarılı. Corsa'yla kıyaslamaya bile gerek yok 208 çok daha önde.

208in iyi olması , corsa ve fiestanın uyduruk olması anlamına gelmez hocam.

• o kadar parayı pejoya yatırmak,yazık olur bence.
  • 35-36 civarına dizel aveo alinabilir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.