Şimdi Ara

peugeot 208 access kafa karışık :S (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
17.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kanımın son damlasına kadar lancer için bastırıcam hocam ,cunku arabayı babamda kullanıcak onu da mutlu etmek isterim ,istemezse de boynumuz kıldan ince
  • bence 208 alınacaksa biraz beklemek gerekir.207 gibi kronik sorunları bolsa sıkıntı yaşanabilir.alıp kullananlar varsa yorumları bence önemli.onun dışında testini incelemiştim güzel araç
  • türkce testi var mı ben bulamadım.
  • bu arada bgn istanbulda bi pejo bayisine gitmiştim adamların umrunda değil,merhaba hosgeldiniz diyen yok,arabalara bakıyoruz bi soran eden yok,neyse yüzsüzlük edip bi satış temsilcisinin yanına gittik ,evet hayır oynuyoruz sanki ,adam 2 kelime etmiyor...test aracını sorduk kaskosu yapılmadı diye tersliyor,arkadaş pazartesi sendromuna erken girmiş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurts

bence 208 alınacaksa biraz beklemek gerekir.207 gibi kronik sorunları bolsa sıkıntı yaşanabilir.alıp kullananlar varsa yorumları bence önemli.onun dışında testini incelemiştim güzel araç

207'nin ne gibi kronik sorunları var, bahseder misiniz?

3 aydır kullanıyorum, önümüzdeki günlerde nelerle karşılaşacağım, bilgim olmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_cantona

arkadaşlar malum maksimum bütçem 30.000 (annem bir kuruş arttırmam diyor) ve peugeot 208'i sitede bakınırken tavsiye üzerine inceledim ve araç bana çok hoş ve alınası geldi. Gerçekten dış görünümü ve iç düzeni çok hoş gerçekten hayalimdeki araç diyebilirm ama bazı arkadaşlarım "access" ise hiç girişme falan dediler bende o kadar istekliyken kafam karıştı. Bütçem 30.000 araç 29.900 sizce access olarak almalı mıyım pişman olur muyum ?

o gruptan corsa 1.2 , fiesta 1.25 ,clio1.2 var.kasa değişeceği için clio fiyat indirimine gitti.208 corsa ve fiesta ile aynı fiyat.sana acsess olayına girme demişler ama o fiyattaki araçların hepsi zaten aynı donanımda.biraz bekleyebilirsen kasım ayındaki fuarda biraz düşüş görebilir fiyatı.diğer araçlara üstün olan tarafı yakıt ekonomisi.araç renault sümbül dizelle aynı litre yakıyor 100 km de.arada sadece benzin-mazot fiyat farkı var.100 km de 5.5 litre yakıyor şehir içinde verilen verilere bakıldığında
    aracı inceledim.içide dışıda gayet estetik bir araç.ben dizelini düşünüyordum ama çok yüksek fiyattan girdiler

Bu kadar kesin konuşmayın derim. Access donanımda sadece 2 hava yastığı, klima ve abs var. Zaten her araçta bunlar var. Görmeden yorum yapmıyorum ama bomboş araç donanım listesine göre. 30 bin lirayı haketmiyor. Tıpkı diğer rakipler gibi.

http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//55/5520-393f7a.pdf

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-aveo/yeni-aveo-hatchback/ozellikler-ve-donanimlar.html

Chevrolet satış temsilcisi iş başında..lakin yazdıklarında ciddiye alınacak bir şey yoktur.

İki lafından biri donanımdır..Donanımlı gely verseler mercedese boş araba diye çamur atar..

Gece gündüz köşe bucak gezip aveo reklamı yapmaya and içmiş..

Sanki herşey donanım demek, araba değil donanım alıyor sanki insanlar..

Ona kalsa aveo hariç hiçbiri parasını haketmiyor..

208 fıstık gibi araba bal gibi de alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurts -- 3 Eylül 2012; 19:29:58 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_cantona

arkadaşlar malum maksimum bütçem 30.000 (annem bir kuruş arttırmam diyor) ve peugeot 208'i sitede bakınırken tavsiye üzerine inceledim ve araç bana çok hoş ve alınası geldi. Gerçekten dış görünümü ve iç düzeni çok hoş gerçekten hayalimdeki araç diyebilirm ama bazı arkadaşlarım "access" ise hiç girişme falan dediler bende o kadar istekliyken kafam karıştı. Bütçem 30.000 araç 29.900 sizce access olarak almalı mıyım pişman olur muyum ?

o gruptan corsa 1.2 , fiesta 1.25 ,clio1.2 var.kasa değişeceği için clio fiyat indirimine gitti.208 corsa ve fiesta ile aynı fiyat.sana acsess olayına girme demişler ama o fiyattaki araçların hepsi zaten aynı donanımda.biraz bekleyebilirsen kasım ayındaki fuarda biraz düşüş görebilir fiyatı.diğer araçlara üstün olan tarafı yakıt ekonomisi.araç renault sümbül dizelle aynı litre yakıyor 100 km de.arada sadece benzin-mazot fiyat farkı var.100 km de 5.5 litre yakıyor şehir içinde verilen verilere bakıldığında
    aracı inceledim.içide dışıda gayet estetik bir araç.ben dizelini düşünüyordum ama çok yüksek fiyattan girdiler

Bu kadar kesin konuşmayın derim. Access donanımda sadece 2 hava yastığı, klima ve abs var. Zaten her araçta bunlar var. Görmeden yorum yapmıyorum ama bomboş araç donanım listesine göre. 30 bin lirayı haketmiyor. Tıpkı diğer rakipler gibi.

http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//55/5520-393f7a.pdf

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-aveo/yeni-aveo-hatchback/ozellikler-ve-donanimlar.html

Chevrolet satış temsilcisi iş başında..lakin yazdıklarında ciddiye alınacak bir şey yoktur.

İki lafından biri donanımdır..Donanımlı gely verseler mercedese boş araba diye çamur atar..

Gece gündüz köşe bucak gezip aveo reklamı yapmaya and içmiş..

Sanki herşey donanım demek, araba değil donanım alıyor sanki insanlar..

Ona kalsa aveo hariç hiçbiri parasını haketmiyor..

208 fıstık gibi araba bal gibi de alınır..

evet insanın araçdan ne beklediğide önemli bencede 208 gayet hoş bi araba eleştiri yaparken başkalarının fikirlerinide göz önünde bulundurmak gerekir

• Kendisine cevap vermiyorum. Lütfen alıntı yapmayın. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Söylediklerimde bir yanlışlık göremiyorum. İyi forumlar.
  • quote:

Kendisine cevap vermiyorum. Lütfen alıntı yapmayın. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Söylediklerimde bir yanlışlık göremiyorum. İyi forumlar.

selam

doğruyu söylersin tamam anlarız..ama sen doğruyu söylemekle kalmıyor, bütün b sınıfı araçların başlıklarına girip onlara leke atıp aveo da aveo diyorsun..reklam kokan hareketler bunlar..polo,corsa,fiesta alanlar enayi, o araçlara o para verilmez..donanımlı aveo alınır..bütün fikirlerin ve bilgin de bundan ibaret...yazdıkların da kayda değer bir şey yok..
  • quote:

quote:

Kendisine cevap vermiyorum. Lütfen alıntı yapmayın. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Söylediklerimde bir yanlışlık göremiyorum. İyi forumlar.

selam

doğruyu söylersin tamam anlarız..ama sen doğruyu söylemekle kalmıyor, bütün b sınıfı araçların başlıklarına girip onlara leke atıp aveo da aveo diyorsun..reklam kokan hareketler bunlar..polo,corsa,fiesta alanlar enayi, o araçlara o para verilmez..donanımlı aveo alınır..bütün fikirlerin ve bilgin de bundan ibaret...yazdıkların da kayda değer bir şey yok..

Benim söylediklerime bir cevap veremeyip sürekli bana saldırmaya çalışıyorsunuz. Tüm araçların eksikleri var. Her aracın bir ederi var. Hepsi boş dendi ben de hayır aynı paraya hem güvenli hem dolu araç var dedim. Yeni aveo B sınıfı bir araçtır ve tabiki tüm B sınıfı başlıklarında, tüm B sınıfı araçlarla karşılaştırır tartışırız. Size ne oluyorki. Bu durum neden zorunuza gidiyor. Reklamla ne ilgisi var. At gözlüklerinizi çıkarın artık. Benimle kişisel polemiğe girmek yerine varsa bildiğiniz bişey koyun ortaya. Yok sürekli aynı şeyleri kopyala yapıştır yapmaya devam edecekseniz susun da bişey biliyor sansınlar.

Sürekli bizi suçlamak yerine biraz da kendinize baksanız. Sadece içine oturdum dediğiniz bir araç hakıında ne kadar kolay yorum ve karalama yapıyorsunuz. Ben haftaya yıllık bakıma sokacağım. Hala kullanmadığınız bir araç hakkında olmaz, iyi değil, şöyle kötüdür, böyle değildir diyorsunuz. Yorumlarınız sadece varsayım ve kulaktan dolma bilgiler üzerine. Ben tecrübelerim ve teknik verilerle konuşuyorum. Sürekli reklam deyip duruyorsunuz ondan sonra. Bir araç hakkında çok fazla araştırma yapmam ve bilgi sahibi olmam reklamcı olduğum anlamına gelmez. Uzun vadede kullanan biri olarak yorumlarımı yapıyorum. Alıpta pişman olan, memnun olmayan görmedim. Vardır elbet ama istisnalar kaideyi bozmaz. Verdiğiniz paranın karşılığını en çok veren araçtır. Ama 1. sınıf konfor ve yalıtım isteyeni tatmin etmez. Eksiklerini de söylüyoruz. Lütfen eleştiri yaparken daha dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 7 Eylül 2012; 9:48:12 >

• 208 e eşim için bakmaya gittim, çok begendim, ayni donanimda olursa 208 tercih ederim. Ordan aveoya gittim, donanimlari, ozellikle guvenlik donanimlari muthis. 208 daha şık geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler herkes fikirlerini söylüyor.Size uyar veya uymaz lütfen forumun seviyesini düşürmeyelim.Bu konuda çok araştıran biri olarak net söyleyeyim yakışıklı olmasa da o donanım için aveo birinci tercihimdi fakat 208'in 0-100 hızlanma 12.2 sn, şehiriçi 5.5 lt tüketim.Değerlerini görünce en mantıklı seçenek 208 diyorum.
  • Bugun Peugeot Goral kisa mesajla yarin yapilacak 208 lansman kokteyline davet etti. Bir aksilik cikmazsa orada olacagim. Saat 16.00 da. Hem bizim yadigarinda baktirilacak bikac yeri var. Rapide de onlari da halletmis olurum.

• Kesbi ve bELa forumun chevroletcileri. B sinifinda 20.000e 1.6 dizel otomatik full donanim mukemmel arac yap gene "sinifinin en iyisi aveo" diyeceklerdir. Yapacak birsey yok. Su an benm gozumde lider 208. 1.2 motor 5,5 yakit tuketimi ne demektirr. 12 snde 100 e cikiyor. 90 hp civarindaydi diye hatirliyorum. İc mekani dizayni falan harika. Hele biri dememismi o kadar parayi peugeota yatirmak cok sacma diye. Bu sabit fikirli onyargili adamlara aciyorum. Gidip 2002 model golf alirlar 25 bine :)) alaman ya

• bugün bir kez daha gördüm tekrar hayran kaldım .hele 1.2 motoru yokmu resmen dizel ''killer'' :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Kesbi ve bELa forumun chevroletcileri. B sinifinda 20.000e 1.6 dizel otomatik full donanim mukemmel arac yap gene "sinifinin en iyisi aveo" diyeceklerdir. Yapacak birsey yok. Su an benm gozumde lider 208. 1.2 motor 5,5 yakit tuketimi ne demektirr. 12 snde 100 e cikiyor. 90 hp civarindaydi diye hatirliyorum. İc mekani dizayni falan harika. Hele biri dememismi o kadar parayi peugeota yatirmak cok sacma diye. Bu sabit fikirli onyargili adamlara aciyorum. Gidip 2002 model golf alirlar 25 bine :)) alaman ya

2002 model golfun sac kalınlığına ve boya kalitesine bakınca
    bozuk yollarda nasıl 207,307 gibi konsolunda çatır çıtır sesler gelmediğini görünce eminim o "alamancı"lara siz de hak vereceksiniz..lakin acıyanınız olmayacak..
    şu an için b sınıfında yakıt tüketimin de lider polo bm dir..(ufak bir hatırlatma)

• 208 ve Clio 4.

Yeni çıkan araçlardan yana olur tercihim.

Fiesta dediğimiz araç 2009 yılında çıktı.
  • quote:

quote:

Kesbi ve bELa forumun chevroletcileri. B sinifinda 20.000e 1.6 dizel otomatik full donanim mukemmel arac yap gene "sinifinin en iyisi aveo" diyeceklerdir. Yapacak birsey yok. Su an benm gozumde lider 208. 1.2 motor 5,5 yakit tuketimi ne demektirr. 12 snde 100 e cikiyor. 90 hp civarindaydi diye hatirliyorum. İc mekani dizayni falan harika. Hele biri dememismi o kadar parayi peugeota yatirmak cok sacma diye. Bu sabit fikirli onyargili adamlara aciyorum. Gidip 2002 model golf alirlar 25 bine :)) alaman ya

bozuk yollarda nasıl 207,307 gibi konsolunda çatır çıtır sesler gelmediğini görünce eminim o "alamancı"lara siz de hak vereceksiniz..lakin acıyanınız olmayacak..
    şu an için b sınıfında yakıt tüketimin de lider polo bm dir..(ufak bir hatırlatma)

Şimdi dil dökemeyeceğim 1 saat. polo dizel 208 benzinli ve 5 litre yakıttan bahsediliyor. Dizayn kokpit mükemmel tasarlanmış 2012 mühendisliğiyle yapılmış son teknoloji bir araçla 10 yıllık ALAMAN teknolojisi sözde PRESTİJLİ markayı bir tutuyorsunuz tebrik ediyorum.
    Emin olun peugeottan illallah etmiş biri olarak söylüyorum bunları. Gerçekler bunlar fanatikliği bir kenara bırakıp gerçeklerle yüzleşin.

• quote:

quote:

Bu Vw severler Amerikada da aynı, Türkiyede de

Bir saç kalınlığını ölçer, diğeri kapının üstüne çıkıp zıplar

Saç kalınlığını napacaksınız?

Yumruk mu atacaksınız kaportaya?

Kaza anında koruyan saç değildir ve hiç bir faydası yoktur.

Aracın 2 bin lira daha az hasar alabilir kaza anında, ama o saç kalınlığı yüzünden artan ağırlık, negatif yönde yakıt olarak sana geri döner.

Ayrıca çarptığın yayalara daha fazla zarar verirsin ve saç ne kadar kalın ve sert ise çarpma şiddetini o denli ağır hissedersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

quote:

Bu Vw severler Amerikada da aynı, Türkiyede de

Bir saç kalınlığını ölçer, diğeri kapının üstüne çıkıp zıplar

Saç kalınlığını napacaksınız?

Yumruk mu atacaksınız kaportaya?

Kaza anında koruyan saç değildir ve hiç bir faydası yoktur.

Aracın 2 bin lira daha az hasar alabilir kaza anında, ama o saç kalınlığı yüzünden artan ağırlık, negatif yönde yakıt olarak sana geri döner.

Ayrıca çarptığın yayalara daha fazla zarar verirsin ve saç ne kadar kalın ve sert ise çarpma şiddetini o denli ağır hissedersin.

saç kalınlığını ne yapacaksınız..
    size ne lazım sağlam şase..
    uzun ömürlü motora ne gerek var

psa alın giderken aracınız orkestra çalsın..konsoldan ayrı ses, motordan ayrı..

sac ne kadar kalınsa o kadar ağır hissedermişiz doğrudur volvo bilse sizdeki bu cevheri hiç kaçırmazdı

yumruk atmayacağız ama kısa süre sonra her yerinde ufak göçükler olsun istemeyiz aracımızın ..hele bütün plastik aksamında çıtırdı gelen 207 gibi olmasını hiç istemeyiz..

artan ağırlık yakıt maliyeti olarak geri dönermiş az yaksın diye aracımıza alttan rüzgar vurduğunda havalansın istemeyiz..bunun yanında o aşağılamaya çalıştığınız alamanların yakıt tüketiminde ne noktalara geldiğini (örn:bmw) bir kaç örnekle tokat gibi vurmak isterdim ama boşverin siz ne yapacaksınız yakıt tüketimini kalın sacı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurts -- 8 Eylül 2012; 2:45:16 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.