Şimdi Ara

peugeot 208 access kafa karışık :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
17.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 208 bizde de hayal kırıklığı yarattı. Aracın giriş paketi bomboş! Direksiyon gercekten göstergelerin görünmesini engelliyor çünkü göstergeyi çok yukarı koymuşlar. Aracin teybi 20 sene oncesinin teknolojini ve goruntusunu yansitiyor. Piyano black kaplama kötü bir secim olmuş zira çizilmeye çok müsait, hatta galerideki sifir aracın bile kaplaması bezle silinme neticesinde çizilmişti. Biz 208'i eleyip aveoya kaydık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnkoot

Şimdi Ankara Göral Plaza'dan geldim; 208 için gitmiştim...
    Aracını tasarımı gercekten çok hoşuma gitti; hem sportif hem sevimli bir araba olmuş
    Access ve active modeli inceledim. Access'te tek gözüme batan radyo teyp oldu, sonradan eklenmiş gibi duruyor. Jantlari kapak olduğu halde basit ve itici görünmüyor, direksiyonda da deri olmadıgı halde gayet hoş. Bu hoş görüntü sanırım simidin Kucuk olmasından kaynaklı
    Araçları genel olarak beğendim, ancak bir problem var ki, o da gösterge paneli... Koltuğumu ayarladım, arkasından direksiyon yüksekliğini... Ancak direksiyonu istediğim seviyeye getirince göstergeleri görmeme engel oldu, aşağı indirip iyi görebileceğim bir seviyeye getirince de direksiyon kullanılamaz pozisyona geldi.. Bu bir handikap mı yoksa benimle mı ilgili bir durum, bilemedim Boyum da 1.80 hani anormal bir durum da yok
    Aynı fiyatlara 1.2 Opel Corsa mı, 1.2 Vw Polo mu, 1.2 Hyundai i20 mi, 1.2 Ford Fiesta mı alırdım ?
    Polo ile 208 arasında kalırdım herhalde
    Bu arada 208 ile test sürüsü yapmadım, çünkü 2 test aracı da e-hdi idi. Benim merak ettigim ise 1.2 vti; hem performansı hem de yakıt tüketimi gercekten iddialı olduğu gibi mi görmek isterdim...

ABC Peugeot'dan mesaj gelmişti Showroom'da 208 inceleyebilirsiniz diye. Aradım, test aracınız var mı varsa gelip test edelim dedim. Test aracımız yok, ne zaman geleceği konusunda bilgimiz de yok cevabını aldım.

Göral'da varsa test aracı oraya gideyim bir ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_cantona

quote:

Aracını tasarımı gercekten çok hoşuma gitti; hem sportif hem sevimli bir araba olmuş
    Access ve active modeli inceledim. Access'te tek gözüme batan radyo teyp oldu, sonradan eklenmiş gibi duruyor. Jantlari kapak olduğu halde basit ve itici görünmüyor, direksiyonda da deri olmadıgı halde gayet hoş. Bu hoş görüntü sanırım simidin Kucuk olmasından kaynaklı
    Araçları genel olarak beğendim, ancak bir problem var ki, o da gösterge paneli... Koltuğumu ayarladım, arkasından direksiyon yüksekliğini... Ancak direksiyonu istediğim seviyeye getirince göstergeleri görmeme engel oldu, aşağı indirip iyi görebileceğim bir seviyeye getirince de direksiyon kullanılamaz pozisyona geldi.. Bu bir handikap mı yoksa benimle mı ilgili bir durum, bilemedim Boyum da 1.80 hani anormal bir durum da yok
    Aynı fiyatlara 1.2 Opel Corsa mı, 1.2 Vw Polo mu, 1.2 Hyundai i20 mi, 1.2 Ford Fiesta mı alırdım ?
    Bu arada 208 ile test sürüsü yapmadım, çünkü 2 test aracı da e-hdi idi. Benim merak ettigim ise 1.2 vti; hem performansı hem de yakıt tüketimi gercekten iddialı olduğu gibi mi görmek isterdim...

gidip görmeniz ve yorumunuz çok yararlı oldu. yanlız şunu tekrar sormak isterim çünkü kafam ona takıldı access boş hali gerçekten kötü değil dimi çünkü jant kapakları olsun, iç döşemeleri olsun ve göstergeler olsun değişik dediler bana access için.. o da kafamı açıkçası çok karıştırdı.

Hayır kötü değil kesinlikle, yalnız arac füme olduğu için boyasiz ayna ve kapı kolları dikkat cekmiyordu. Beyaz alacak olsam kesinlikle boyatir ya da kaplatirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

ABC Peugeot'dan mesaj gelmişti Showroom'da 208 inceleyebilirsiniz diye. Aradım, test aracınız var mı varsa gelip test edelim dedim. Test aracımız yok, ne zaman geleceği konusunda bilgimiz de yok cevabını aldım.

Göral'da varsa test aracı oraya gideyim bir ara.

Test aracı var, hatta 1i yarı otomatik olan model. Jantlari farklı, arka camları karartilmisti. Muhtemelen su 50 bin liralık modeldi

• Ben de 208 ve aveo arasında kararsız durumdayım. Hafta sonu niki arabayı da inceledim ve kısaca bende oluşan izlenimler:
    *208 giriş seviyesi için bence o para bile çok. Araç tamamıyle boş. Sadece dış görünüşü iyi. Bakılabilecek seviye "actıve".
    *Aveonun iç malzeme kalitesi malesef çok iyi değil. Hele arka kapıların iç kısmındaki plastik fena. Bir iki vurdum,bizim ufaklığın oyuncakları gibi kırılıverir diye bıraktım. Gelgelelim araç 208'den daha geniş ve ferah. "Emniyet kemeri ve hava yastığı bir kere lazım olur, eğer yoksa zaten bir daha lazım olmaz" mantığında olduğum için bu aracın sınıfının en iyi güvenlik puanına (çocuk için de dahil) sahip olması ve standart 8 hava yastığının olması 208'i çıkaran peugeot'nun utanması gereken bir durumdur diyorum. Chevrolet'den hiç haz etmezken (aracım toyota avensis) bu minik araçta hız sabitleme özelliği, yokuşta kalkış desteği, start/stop sistemi,ABS, EBD, ESC, fren destek sistemi vs olması nedeniyle bir anda gözüme girdi.
    Yine şahsi kararım ekim ayı başı ya da ortalarını bekleyerek yeni clio 4 ile beraber karar vermek.
    Her halükarda ülkemde müthiş satış rakamları yakalayan otomotiv firmalarının bir çoğunun uyguladığı bir klasik olarak, dış görünüşü iyi olabilse de iç görüntüsü avrupa standartlarında olan resimleri internet sitelerine koyup alakasız araçları satışa koyan ve "güvenliği" opsiyon diye listelerine ekleyen (trafik kazalarından bir yılda kaç kişinin öldüğünü tekrar hatırlayalım) tüm firmaları da Co2 salınımlarını düşürmede gösterdikleri başarı nedeniyle tebrik ederim.

• iyi tehşis koymuşsun gerçekten çok dikkat içeren bir konu araba konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: versoy

Ben de 208 ve aveo arasında kararsız durumdayım. Hafta sonu niki arabayı da inceledim ve kısaca bende oluşan izlenimler:
    *208 giriş seviyesi için bence o para bile çok. Araç tamamıyle boş. Sadece dış görünüşü iyi. Bakılabilecek seviye "actıve".
    *Aveonun iç malzeme kalitesi malesef çok iyi değil. Hele arka kapıların iç kısmındaki plastik fena. Bir iki vurdum,bizim ufaklığın oyuncakları gibi kırılıverir diye bıraktım. Gelgelelim araç 208'den daha geniş ve ferah. "Emniyet kemeri ve hava yastığı bir kere lazım olur, eğer yoksa zaten bir daha lazım olmaz" mantığında olduğum için bu aracın sınıfının en iyi güvenlik puanına (çocuk için de dahil) sahip olması ve standart 8 hava yastığının olması 208'i çıkaran peugeot'nun utanması gereken bir durumdur diyorum. Chevrolet'den hiç haz etmezken (aracım toyota avensis) bu minik araçta hız sabitleme özelliği, yokuşta kalkış desteği, start/stop sistemi,ABS, EBD, ESC, fren destek sistemi vs olması nedeniyle bir anda gözüme girdi.
    Yine şahsi kararım ekim ayı başı ya da ortalarını bekleyerek yeni clio 4 ile beraber karar vermek.
    Her halükarda ülkemde müthiş satış rakamları yakalayan otomotiv firmalarının bir çoğunun uyguladığı bir klasik olarak, dış görünüşü iyi olabilse de iç görüntüsü avrupa standartlarında olan resimleri internet sitelerine koyup alakasız araçları satışa koyan ve "güvenliği" opsiyon diye listelerine ekleyen (trafik kazalarından bir yılda kaç kişinin öldüğünü tekrar hatırlayalım) tüm firmaları da Co2 salınımlarını düşürmede gösterdikleri başarı nedeniyle tebrik ederim.

kafam orda takılıyor kardeşim benimde problemim şu

ya sıfır access peuguot 208(içi boş olarak :/ ) alıcaz
    ya da 2. el 208 e nazaran daha donanımlı bir araç bulmaya çalışıcaz

bir yanım al sıfır araç kullan diyor bir yanımda sıfır alıyorsun donanınımın "D" si yok napıcan diyor...

• başlangıç fiyatı 29,900 olan , spor özelliklli ve tasarım gayet şık olan içinde cd çaları vs standart özellikli konforlu bir araba diyebilceğimiz 208 bu fiayata almaya değmez mi bunun yanında yakıt da gayet ekonomik görünüyor. arabada fazla özellik beklentisi olmayan yol tutuşu, sürüş keyfi ve konforulu olması kafi olduğunu düşündüğümüz zaman sizce araç alınası durmuyor mu? yorumlarınızı bekliyorum
  • Bence alinir,tasarimi rakiplerine gore cok onde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 1 Eylül 2012; 20:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Bence alinir,tasarimi rakiplerine gore cok onde

bencede tasarim ve konfor çok etkileyici duruyor alınır diye düşünüyorum hatta almak istiyorum
  • şimdi muadilleriyle karşılaştıralım.baz donanımdan gidelim
    clio3 şuan 26 küsürden gidiyor.nedeni yakın zamanda çıkacak olan clio4 .o yüzden düşürdüler.yoksa aynı fiyattı.clio3 ün 208 den fazlalığı yok.
    opel corsa 1.2 de aynı fiyat.fazlalığı varmı yok.hatta yol bilgisayarı bile yok
    fiesta1.25 donanım açısından biraz daha zengin.ama içi dar.yakın zamanda yeni kasası çıkacağı söyleniyor.
    forumda ismi bolca geçen aveo hb.donanımı bariz daha fazla.ama ilk önce aracın iç ve dış estetiği çoğu kişice beğenilmiyor.iç malzemesi daha kalitesiz.dahası ikinci eli muadillerine göre daha düşük
    208 1.2 baz model fiyat olarak bence alınabilir seviyede.ama pug un çok şey beklediği bu araca baz donanımda daha çok şey koyması lazımdı.örnek elektrikli aynalar ,arka otomatik camlar vs
  • tasarım olarak güzel. bu model ve paket yeni araç olarak alınır gibi. ama deneme sürüşü yapmak için bu ay sonunda araç gelecek diyorlardı. sürmeden bişey demek de zor.
  • arkadaşlar aranızda aracı süren test eden var mı hiç. ben sadece inceleme imkanı buldur durur halde iken ve beğendim. dediğiniz gibi sürmek lazım
  • Bu sınıfta araç alacak olsam suzuki Swift kesinlikle seçeneklerim arasında olurdu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-durmazlar-suzuki-den-2012-model-swift-1-2-gl-98012271/detay
  • renault clio hb 1.2 tavsiyemdır turkiyede alınabilecek en iyi f/p aractır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 2 Eylül 2012; 1:03:57 >
  • quote:

arkadaşlar malum maksimum bütçem 30.000 (annem bir kuruş arttırmam diyor) ve peugeot 208'i sitede bakınırken tavsiye üzerine inceledim ve araç bana çok hoş ve alınası geldi. Gerçekten dış görünümü ve iç düzeni çok hoş gerçekten hayalimdeki araç diyebilirm ama bazı arkadaşlarım "access" ise hiç girişme falan dediler bende o kadar istekliyken kafam karıştı. Bütçem 30.000 araç 29.900 sizce access olarak almalı mıyım pişman olur muyum ?

peugeot alma da ne alırsan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan34

quote:

arkadaşlar malum maksimum bütçem 30.000 (annem bir kuruş arttırmam diyor) ve peugeot 208'i sitede bakınırken tavsiye üzerine inceledim ve araç bana çok hoş ve alınası geldi. Gerçekten dış görünümü ve iç düzeni çok hoş gerçekten hayalimdeki araç diyebilirm ama bazı arkadaşlarım "access" ise hiç girişme falan dediler bende o kadar istekliyken kafam karıştı. Bütçem 30.000 araç 29.900 sizce access olarak almalı mıyım pişman olur muyum ?

peugeot alma da ne alırsan al

neden peugeot alma diyosunuz acaba?

• bende bgn inceledim aracı bana göre eksiler
    -beyaz 1.2 baz donanım ve kapı kolları siyah plastik acayip sırıtyor,
    -ön konsol cok bos teyp standart ve direksiyon bombos tek tus yok,
    -göstergeler koltuk ayarlanınca rahat görünüyor ama tuhaf geldi
    -sis farı falan zaten yok

artıları
    + aracn içi beklediğimden büyük ,tavan yüksek;babam önce koltugu kendine göre ayarladı ve bende hemen arkasında gayet rahattım ,bence içi ferah
    +yakıt olarak ş.içi 5,8 fabrika verisi bence cok iyi
    +dizayn olarak cok hos görünüyor ve 1.2 motor vergi olayı da kasmaz,
    +iç mekan kalitesi de güzeldi beğendim,

sonuc olarak 30 bin lira etmez ,28bin civarı olsa kesin düşünürdüm ve babamında aklına yatan bi araba.benim aklım hala lancerda

• 2 bin tl için böyle bir arabadan vazgeçilmez bence biz yarın sipariş vercez ay sonuna gelir hayırlısıyla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.