Ötv muafiyetli alacam Polo buldum ama adamlar liste fiyatına satmıyor ki Cam tavanlı duman gri ötv muafiyetli 290k Cam tavansız mavi 260k diyorlar Ötv muafiyetli maksimum 260 olabilir fiyat. Peugeot liste fiyatına satıyor 208 allure elegance sarı 260k cam tavan yok polonun avantajları 1-Harika bir hayalet ekran 2-Sunrof 3-İç mekan genişliği 208 in avantajları 1-Daha havalı bir tasarım 2-Anahtarsız giriş çalıştırma 3-El freni yok poloda el freni var Çok kararsız kaldım şu vw bayilerinide şikayet edemiyor muyuz 409 luk arabayı 450 ye satıyolar cam tavanlıda 430 olması gerekirken 500 e falan denk geliyor sanırım muafiyetli 290 istiyo adamlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peugeot 208 Allure Elegance vs Vw Polo Life

-
-
Polo için Doğuş bayilerine baktınız mı? Onlar özel bayiler gibi kazıklamıyor. Örneğin Kartal Doğuş'da ascot gri renkte var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğuşlarda araba yok hocam bi peugeotta buldum bide denizlide bir bayide
Denizlide ki bayide şaka gibi fiyat çekiyor şikayet edecem zaten aracın liste fiyatının 70 bin üstüne araba mı satılır
-
-
Ben 208 derim bulunabiliyorsa cam tavanlı, hayalet ekranlı olacak şekilde. ÖTV muafiyetli alacaksanız 5 yıl satamayacaksınız. 5 yıl dsg nin ne arıza çıkaracağı belli olmaz. 208 in kuzeni Corsa F kullanıcısı olarak 208 derim.
-
ötv muafiyetli alıcaksanız size geniş bir araç lazım. Polo daha iyi 5 yılın sonunda rahat bir şekilde satabilirisiniz.
-
208 alırdım ben olsam. Devasa bir motor farkı var. Biri 95 hp biri 130 hp. Ayrıca allure selectiondaki yüksek orta konsol cidden işleri 208 lehine çeviriyor, içerde güzel bir hava oluşturuyor bence. Polo life da güzel ama bence 208 daha güzel. Tasarımı geçtim, sırf 35 hplik güç farkı için bile 208 alınır bence.
-
208 motor, şanzıman, alt yapı, iç tasarım ve dış tasarım olarak daha iyi bir araç. İç mekân kalitesi de B sınıfına göre gayet iyi.
Muharrem Gökçeyoutube
Bugün sizler için makyajlı polo testinden sesleniyorum. Herkese iyi seyirler. 1.0 TSI 95 HP / 7-DSG www.instagram.com/muharremgokceehttps://www.youtube.com/watch?v=hQbH9jx1qjQ208 ile aynı altyapıya ve kasaya sahip adam polo diyor. üni öğrencisi ise, 2 kişi bineceksen 208, o da GT olursa, onun dışnda her türlü polo. hele arkaya ailemden birini bindirecem diyorsan zaten polo. arabaları dene bin kendin göreceksin zaten, kendi içine sinsin önce, bin hepsine bak. daha önce çok yazıldı çizildi, incelemeleri vs izle. burda benim mesajlarım da var.
5 sene satamayacaksın. şunu unutma polo polodur. satarken çeyrek altın gibi değerini kaybetmez vw ve polo. videosu aşağıda. he araba para kazanmak için alınmaz ancak satarken değerini korur. karar senin.
Otomobil Günlüklerimyoutube
Bu Araçları Alan Kazanıyor! | En Çok Kazandıran 10 Otomobil Modeli | Otomobil Günlüklerimhttps://www.youtube.com/watch?v=vwFwLYXFkfk
-
Benim dışında binen pek olmazda yinede polo 5 yıl sonra daha değerli olur doğru 208 de arkada binen olursa uzun yolculukta kusabilir
Hocam sizce 260 a cam tavansız poloyu alayım mı ?
409 luk arabaya 450 çekmiş oluyorlar sunroflu çok istiyordum 290 dedi dolandırıcılar
Şubatta zam gelir diyede korkuyorum
polo 439 iken euro 15,5tu 8 aralıkta güncellemişlerdi o zaman sanırım şu an euro daha yüksek+yeni yıl zamları vs fiyatlar bu piyasada normal bence ki bu zamanlar fırsat olarak kalacak bence. önce ihtiyaca bak lazımsa al. enflasyon katlanarak gidecek gibi en azından 6 ay. son karar senin tabi.
sunroof olayında kişisel tercih. ben 20-30 bin lira tavanda açılan ne işe yaradığı belirsiz bi şeye ki bana şu ortamda fazladan para vermek anlamsız. he güzel duruyor ama o da tavanı siyah folyo yapsan da aynı şekilde güzel duruyor siyah renk. kalan parayı altına yatırırdım ben olsam 30 bin tl az değil arabanın yürütme masrafı çıkar 3-4 sene.
ben baktım alacağım zaman hepsine bindim polo hoşuma gitmişti comfort aldım, sonra life a geçtim.
-
yani liste fiyatına takılma 260 a cam tavansız polo al geç diyorsun
aynen ihtiyaç varsa al geç. millet aynı arabaya 400bin tlye ikinci elini bulursa seviniyor şu an. fazladan 30 bin tl varsa cam tavan al, yok maddiyat şu dönemde benim için öncelikli dersen 30 bini kenara koy arabanın yürütme masrafı çıksın. bu benim fikrim tabi. kendin için en iyisini sen bilirsin.
-
208 al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X