Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.083
Cevap
54
Favori
672.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç sahibi arkadaşlar abilerim araç modellerinizi de yazarsanız araç alma niyetinde olan arkadaşlar soruları pm den falan daha rahat sorup bilgi edinirler diye düşünüyorum en çok merak ettiğim de 1.2 motor araç sahiplerinin yorumları. bu motor seçeneği ile ilgili olarak yakıt ve donanım olarak bilgi verebilirler mi?
  • 2 gün önce ankara göral peugeot tan biladere 1.6 dizelini aldık motor ve iç tasarım olarak araç çok iyi ancak dış kaporta olarak bir dünya fabrikasyon hata var almadan önce iyice inceleyin alacagınız aracı hatalardan bir kaçını yazayım aracın bagaz kapagının sol tarafı sıfır kapanırken sol tarafından stop hizasında direk bagaj içi görünmekte şiddetli bir yagmurda bagaj göl olabilecek seviyede aracın kapı hizaları ve eşiklerinin hiç biri bir diğerine uymamakta ön kaput çizgı aralıkları vb incelenmeli dış kaporta.
  • Bende 1 ay önce Ankara Göral'dan 1.2 Active modelini aldım. Aracın yakıtı şehir içinde ortalama 6 litre civarı ve 27 kuruş yakıyor ortalama. Dizel alıpta 7000 tl fark vermeye gerek yok bence. Aracın içi gayet ferah, cam açma düğmelerine alışılıyor. Sorun etmeyin bence. 1.2 motor ama çekişi güzel sayılır. Eski 1.6 motorlardan aşşa kalmaz daha iyi bile olabilir. Araçta orijinal de karter koruma yok. 150 tl ye ben taktırdım tavsiye ederim. Gayet şık ve ferah bir aile aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyloa

2 gün önce ankara göral peugeot tan biladere 1.6 dizelini aldık motor ve iç tasarım olarak araç çok iyi ancak dış kaporta olarak bir dünya fabrikasyon hata var almadan önce iyice inceleyin alacagınız aracı hatalardan bir kaçını yazayım aracın bagaz kapagının sol tarafı sıfır kapanırken sol tarafından stop hizasında direk bagaj içi görünmekte şiddetli bir yagmurda bagaj göl olabilecek seviyede aracın kapı hizaları ve eşiklerinin hiç biri bir diğerine uymamakta ön kaput çizgı aralıkları vb incelenmeli dış kaporta.

Hocam kusura bakma seni yalancı durumuna düşürmek istemem ama ben de bu aracı 2.5 aydır kullanıyorum ve bahsettiğin türden sıkıntılar mevcut değil mevcut olması da mümkün değil. Bunlar ayıplı mal sınfına girer ve iade etme hakkı doğurur. Eğer bu tür sıkıntıları olduğunu düşünüp biraderine aracı aldırdıysan çok büyük hata etmişsin. Bence gerçekten aracı satın almış birinde veya bir bayide aracı tekrar incele.

• quote:

Orijinalden alıntı: fcocak

Bende 1 ay önce Ankara Göral'dan 1.2 Active modelini aldım. Aracın yakıtı şehir içinde ortalama 6 litre civarı ve 27 kuruş yakıyor ortalama. Dizel alıpta 7000 tl fark vermeye gerek yok bence. Aracın içi gayet ferah, cam açma düğmelerine alışılıyor. Sorun etmeyin bence. 1.2 motor ama çekişi güzel sayılır. Eski 1.6 motorlardan aşşa kalmaz daha iyi bile olabilir. Araçta orijinal de karter koruma yok. 150 tl ye ben taktırdım tavsiye ederim. Gayet şık ve ferah bir aile aracı.

hocam ekstra donanım aldınız mı yoksa stock mu? 6 litre sadece şehir içi mi yoksa uzun mesafe de mi var? eğer uygunsa video resim(aracın içini dışını) çekebilirseniz ve daha detaylı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum gerçi müsait bir zaman test için gidecem ama sadece testle de olmuyor kullanıcı yorumları benim için çok önemli saygılar

• Ben ekstra olarak aksesuar aldım. Donanımsal olarak fark yok aracımda. Aldığım aksesuarlar ise çelik jant,park sensörü ve orta konsol aldım. Birde stokta beyaz olamadığı için gri metalik seçtim aracı. Test aracı olarak 1.2 benzinli yoktu Göral'da. Ben test sürüşü yapmadan aldım. Dizel kullanıp hayal kırıklığına uğramak istemedim açıkçası. Çünkü dizel daha seri bir araç. Ama buda iyi. Fiyatı da uygun. Elimde sadece dış resim var onu ekledim. Umarım faydalı olur.
     PEUGEOT 301-ANA KONU

• quote:

Ben ekstra olarak aksesuar aldım. Donanımsal olarak fark yok aracımda. Aldığım aksesuarlar ise çelik jant,park sensörü ve orta konsol aldım. Birde stokta beyaz olamadığı için gri metalik seçtim aracı. Test aracı olarak 1.2 benzinli yoktu Göral'da. Ben test sürüşü yapmadan aldım. Dizel kullanıp hayal kırıklığına uğramak istemedim açıkçası. Çünkü dizel daha seri bir araç. Ama buda iyi. Fiyatı da uygun. Elimde sadece dış resim var onu ekledim. Umarım faydalı olur.
     PEUGEOT 301-ANA KONU

teşekkürler bende imzamdaki araç mevcut yeni çocuğum olduğu için bagajdan ve arka koltuktaki mesafeden dolayı biraz sıkıntılıyım açıkçası araç değişimi gerekiyor gibi :) ama araç konusunda kararsızım ya C segmenti 2. el bir araç alacam 30bin dolayında ya da sıfır sedan bir araç ama sıfır c sedanlar 40binlerde geziyor uzanamam 2.elde de aracın bakımı vs üzüyor adamı sıfır alırsam 3 4 sene bakımı lastiği olmaz 1.6ları da vergiden dolayı istemiyorum biraz ayrıca yakıttan dolayı kullandığım araç ş.içi kışın 250 260 kr yakıyor lpg de eğer bu araç buna yakın bir tüketimi varsa ve aile için uygunsa yakıt vergi iç hacim olarak avantajı olur benim için ayrıca yeni her zaman yenidir. sıfır araç alırsam en az 6 7 sene binmeyi düşünüyorum o yüzden kararımı iyi vermem gerek ki sonradan pişman olmayayım :) sizin yakıt tüketimleriniz hangi şartlarda punto fire aracımla kışın ş.içi biraz uzun yolla 10 10.5 lt lpg tüketimim oluyordu o da yaklaşık 270 kr falan oluyordu tabi sıcak havalarda bu oran 9 lt (225kr) lpg civarına düşüyor kısacası şuan lpg de bu tüketimler varken bu araç ş.içi 270 300 kr yaktı mı benim için ideal. yıllık çok fazla uzun yolum yok geneli ş.içi. senede 2 defa memlekete giderim o da 170 gidiş 170 geliş olmak üzere 340 km :) yaşım genç ama radar cezası ödemekten sıkıldığım için artık 90 100 gidiyorum tabi çocuğun da etkisi var bunda :) araçta CC de var o da iyi benim için hız yapmamı engelliyor ama aracın rampa çıkışı nasıldır? 72hp için devirlenmekte istekli mi yoksa baygın bir araç mı? yorar mı uzun yol da beni konforu yol tutuşu lastik rüzgar sesi nasıl biraz daha bilgilendirici olabilir misiniz? teşekkürler.

• Araçla uzun yol yapmadım. Kullandığım güzergah tam şehir içi sayılmaz ama Peugeot Göralın oradan kepekliye, gölbaşından kepekliye çıkıyorum. Gölbaşı-kepekli arasında 5. vites 95 km hız sabitleyici de teklemeden çıkıyor. Rampalarda da çok sorun olmuyor açıkçası çekişi güzel. 2.0 mondeo dan sonra çok baymadı beni. 3 silindir olması biraz sesli çalışmasına sebep oluyor ama ses o kadar yormuyor hatta yolu takip ederken duymuyorsunuz bile. 110-120 arası içeri rüzgar sesi almıyor. Üstüne pek çıkmadım çocuklar olunca uslu kullanıyoruz. Bence çok düşünmeye gerek yok. Ver kararını al birini. Bu paralara sıfır çok. Aklına yatanı al. Ben memnunum. Sıfır sonuçta 3-4 sene sorunsuz binerim işallah.
  • Bu aracın otomatik benzinli olanını kullanan var mı acaba?
  • quote:

Araçla uzun yol yapmadım. Kullandığım güzergah tam şehir içi sayılmaz ama Peugeot Göralın oradan kepekliye, gölbaşından kepekliye çıkıyorum. Gölbaşı-kepekli arasında 5. vites 95 km hız sabitleyici de teklemeden çıkıyor. Rampalarda da çok sorun olmuyor açıkçası çekişi güzel. 2.0 mondeo dan sonra çok baymadı beni. 3 silindir olması biraz sesli çalışmasına sebep oluyor ama ses o kadar yormuyor hatta yolu takip ederken duymuyorsunuz bile. 110-120 arası içeri rüzgar sesi almıyor. Üstüne pek çıkmadım çocuklar olunca uslu kullanıyoruz. Bence çok düşünmeye gerek yok. Ver kararını al birini. Bu paralara sıfır çok. Aklına yatanı al. Ben memnunum. Sıfır sonuçta 3-4 sene sorunsuz binerim işallah.

teşekkürler cvp için son bişey daha sormak istiyorum 5. vites 90 veya 100 neyse artık net bir devir söyleyebilirmisiniz şöyle örnek vereyim kullandığım araç 5. vites 3500 d/dk da 110la gidiyor buna benzer bir şey söyleyebilir misiniz?
    motor sesi benim için çok bi problem değil tersine sesi duymayı severim rüzgar sesi hariç bu paralara sıfır araç çok da donanımlı araç pek yok maalesef dacia fiat punto 1.2 1.4 falan var 1300 üzeri vergiden dolayı istemiyorum zaten 2.0da olsa radarlardan 100 110u pek geçemiyorum buralarda. umarım dediğiniz gibi 3 4 sene hatta daha uzun yıllar binersiniz aracınıza iyi geceler

• Merhaba arkadaşlar bende 301 1.6 vti motor seçenekli Allure paket 9800 km de olan boğaziçi mavi aracımı aldım. İlk iş olarak lpg mi taktırdım ve yaklaşık 200 km kullandım bi problem yok gibi ve umarım olmaz da herkese hayırlı olsun araç. Kimse kötü demesin bu paraya alınabilecek en iyi araç diyebilirim iç hacmi bakımından tam bir aile arabası. İlerleyen zamanlarda iyi ve kötü günlerde görüşürüz.
  • arkadaşlar bi sorum olacak sizlere
    neden 208 deki 1.2 motor 82 beygir de
    301 deki 1.2 motor 72 beygir?
    farklı motorlar mı?
    ayrıca 208 in verileri daha az yaktığını söylüyor
    araç ağırlıkları da aynı zannedersem
    nedir bu farkın sebebi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktoruner

quote:

2 gün önce ankara göral peugeot tan biladere 1.6 dizelini aldık motor ve iç tasarım olarak araç çok iyi ancak dış kaporta olarak bir dünya fabrikasyon hata var almadan önce iyice inceleyin alacagınız aracı hatalardan bir kaçını yazayım aracın bagaz kapagının sol tarafı sıfır kapanırken sol tarafından stop hizasında direk bagaj içi görünmekte şiddetli bir yagmurda bagaj göl olabilecek seviyede aracın kapı hizaları ve eşiklerinin hiç biri bir diğerine uymamakta ön kaput çizgı aralıkları vb incelenmeli dış kaporta.

Hocam kusura bakma seni yalancı durumuna düşürmek istemem ama ben de bu aracı 2.5 aydır kullanıyorum ve bahsettiğin türden sıkıntılar mevcut değil mevcut olması da mümkün değil. Bunlar ayıplı mal sınfına girer ve iade etme hakkı doğurur. Eğer bu tür sıkıntıları olduğunu düşünüp biraderine aracı aldırdıysan çok büyük hata etmişsin. Bence gerçekten aracı satın almış birinde veya bir bayide aracı tekrar incele.

aracı alırken sıfır araç alınıyor düşüncesiyle bu tarz ince detaylara ne yazık ki çok üzerine düşerek bakmadık ancak bu aralar çevremden duyduğum sıfır araç aldık boyalı çıktı yok tır dan indirirken sıkıntı yaşanmış boyanmış söylenmemiş gibi duyumların ardından araç alınır alınmaz ankara ivedik organize sanayii de 88 ota sanayi sitesinde aile dostumuz olan bir kaportacı mız var ona gösterdiğimde aracın tek tek kusurlarını gösterdi vede bunların hep bu segmentteki sadece peugeot da değil diger bu sınıf araçşardada robot montaj hatası gibi benzer hatalar gözlemlendiğini söyledi ve bariz gözle görülebilir hatalar yani bu hatalar aracın alındıktan sonra fark ettiğimiz hatalar. Ve en kısa zamanda bu hataları net gösteren fotoğraflarını buraya ekleyeceğim sadece arka kaput aralığını gösteren fotoğrafı bile koysam yeter. belki bu hatalar serviste kaput vidaları kapı ayarları vb ayarlar yapılarak düzeltile bilecek şeyler ancak fotoları eklediğimde de hak vereceksiniz sıfır bir araç bu şekilde teslim edilemez. biz aracın dizel araç sınıfındaki uygunluğu yakıt sarfiyatını baz alarak almış olup zaten dış aksamından çok bir şey beklemiyoruz ancak bende 2001 model 306 sahibiyim ama ikisinin kaporta kalitesi şuanda bence tartışılamaz bile...

• quote:

quote:

quote:

aracı alırken sıfır araç alınıyor düşüncesiyle bu tarz ince detaylara ne yazık ki çok üzerine düşerek bakmadık ancak bu aralar çevremden duyduğum sıfır araç aldık boyalı çıktı yok tır dan indirirken sıkıntı yaşanmış boyanmış söylenmemiş gibi duyumların ardından araç alınır alınmaz ankara ivedik organize sanayii de 88 ota sanayi sitesinde aile dostumuz olan bir kaportacı mız var ona gösterdiğimde aracın tek tek kusurlarını gösterdi vede bunların hep bu segmentteki sadece peugeot da değil diger bu sınıf araçşardada robot montaj hatası gibi benzer hatalar gözlemlendiğini söyledi ve bariz gözle görülebilir hatalar yani bu hatalar aracın alındıktan sonra fark ettiğimiz hatalar. Ve en kısa zamanda bu hataları net gösteren fotoğraflarını buraya ekleyeceğim sadece arka kaput aralığını gösteren fotoğrafı bile koysam yeter. belki bu hatalar serviste kaput vidaları kapı ayarları vb ayarlar yapılarak düzeltile bilecek şeyler ancak fotoları eklediğimde de hak vereceksiniz sıfır bir araç bu şekilde teslim edilemez. biz aracın dizel araç sınıfındaki uygunluğu yakıt sarfiyatını baz alarak almış olup zaten dış aksamından çok bir şey beklemiyoruz ancak bende 2001 model 306 sahibiyim ama ikisinin kaporta kalitesi şuanda bence tartışılamaz bile...

Samimiyetine inanmak istiyorum ancak kendi aracıma baktığım zaman gözle görülür hiç bir hata göremiyorum. Bagajda boşluk var demişsin. Diğer araçlarla nasıl bir fark var diyerek farklı araçlara bakıyorum ancak hiç bir fark göremiyorum. Bu kadar belirgin olduğunu söylediğin bir hatayı 40 küsur bin liralık bir aracı almadan önce insan nasıl görmez merak ediyorum. Malum dün ve bugün çok ağır yağışlar oldu. Bahsini ettiğin göllenme bir yana bir damla su bile kaput içerisine girmiş değil. Sanayide bir kaporta ustasının ve şahsınızın görebildiği hataları koskoca Peugeot'un mühendisleri üstelik seri montaja geçmeden önce nasıl görememişler bu da garibime gidiyor. Göndereceğin resimleri merakla beklemekteyim.

Aklıma şu gelmekte, 301 ile ilgili test videolarından birinde aracın kaput yayının olmadığı ve kaputun açık durmayıp kapandığı şeklinde bir yorum yapılmış. Benim aracımda böyle bir durum da mevcut değil. Bu bana münferit hatalı montaj ihtimalini düşündürmekte. Bu konuyu değerlendirmenizi tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Samimiyetine inanmak istiyorum ancak kendi aracıma baktığım zaman gözle görülür hiç bir hata göremiyorum. Bagajda boşluk var demişsin. Diğer araçlarla nasıl bir fark var diyerek farklı araçlara bakıyorum ancak hiç bir fark göremiyorum. Bu kadar belirgin olduğunu söylediğin bir hatayı 40 küsur bin liralık bir aracı almadan önce insan nasıl görmez merak ediyorum. Malum dün ve bugün çok ağır yağışlar oldu. Bahsini ettiğin göllenme bir yana bir damla su bile kaput içerisine girmiş değil. Sanayide bir kaporta ustasının ve şahsınızın görebildiği hataları koskoca Peugeot'un mühendisleri üstelik seri montaja geçmeden önce nasıl görememişler bu da garibime gidiyor. Göndereceğin resimleri merakla beklemekteyim.

Aklıma şu gelmekte, 301 ile ilgili test videolarından birinde aracın kaput yayının olmadığı ve kaputun açık durmayıp kapandığı şeklinde bir yorum yapılmış. Benim aracımda böyle bir durum da mevcut değil. Bu bana münferit hatalı montaj ihtimalini düşündürmekte. Bu konuyu değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Yanlışlıkla bagaj kapağı yerine kaput yazmışım....

• Herkeze selamlar...Bende 6 ay önce yeni kasa Hyundai i20 aldım...aracı almadan önce forumlarda herkez olur olmadık şeyler söylüyordu.Şu anda aracımdan memnunum..Başkaları ne söylerse söylesin siz beğeniyorsanız, beğendiğiniz arabayı alın...Peugeot 301 güzel araba eğer biraz daha param olsaydı Peugeot 301 alure 1.6 dizel almayı düşünüyordum..30.000 tl - 40.000 tl ye satılan arabaları bir mercedes veya bmw ie kıyaslamak saçmalık olur..Ortalama 35000 tl verip kuşşanılmış, km.si tavan yapmış bir C segment araç alacağıma B segment sıfır bir araba almayı tercih etim..

Kardeşim kadar samimi olduğum birisine dizel alure 301 almayı düşünüyoruz...Varsa alure kullanıcılarına şunu sormak istiyorum Cevaplarsanız memnun olurum..
    Bu aracın ses sistemi nasıldır? yani bass,tiz iyimidir...Müzik sisteminde USB bağlantısı varmı? yani Flash a yüklediğimiz şarkıları bu araçta USB den dinleyebiliyormuyuz..Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: jjjoookkkeeerrr

Herkeze selamlar...Bende 6 ay önce yeni kasa Hyundai i20 aldım...aracı almadan önce forumlarda herkez olur olmadık şeyler söylüyordu.Şu anda aracımdan memnunum..Başkaları ne söylerse söylesin siz beğeniyorsanız, beğendiğiniz arabayı alın...Peugeot 301 güzel araba eğer biraz daha param olsaydı Peugeot 301 alure 1.6 dizel almayı düşünüyordum..30.000 tl - 40.000 tl ye satılan arabaları bir mercedes veya bmw ie kıyaslamak saçmalık olur..Ortalama 35000 tl verip kuşşanılmış, km.si tavan yapmış bir C segment araç alacağıma B segment sıfır bir araba almayı tercih etim..

Kardeşim kadar samimi olduğum birisine dizel alure 301 almayı düşünüyoruz...Varsa alure kullanıcılarına şunu sormak istiyorum Cevaplarsanız memnun olurum..
    Bu aracın ses sistemi nasıldır? yani bass,tiz iyimidir...Müzik sisteminde USB bağlantısı varmı? yani Flash a yüklediğimiz şarkıları bu araçta USB den dinleyebiliyormuyuz..Saygılar..

Arkadaşlar benim aracım 301 1.6 HDİ Allure modeli evet araçta usb ve auz girişi var el freninin orda.. teyp çok güzel usb ve cd okuma hızı çok iyi yalnız hoparlörler çok yüksek ses verince bas sesi bozuyor, ama tiz sesi çok iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_byk

quote:

Herkeze selamlar...Bende 6 ay önce yeni kasa Hyundai i20 aldım...aracı almadan önce forumlarda herkez olur olmadık şeyler söylüyordu.Şu anda aracımdan memnunum..Başkaları ne söylerse söylesin siz beğeniyorsanız, beğendiğiniz arabayı alın...Peugeot 301 güzel araba eğer biraz daha param olsaydı Peugeot 301 alure 1.6 dizel almayı düşünüyordum..30.000 tl - 40.000 tl ye satılan arabaları bir mercedes veya bmw ie kıyaslamak saçmalık olur..Ortalama 35000 tl verip kuşşanılmış, km.si tavan yapmış bir C segment araç alacağıma B segment sıfır bir araba almayı tercih etim..

Arkadaşlar benim aracım 301 1.6 HDİ Allure modeli evet araçta usb ve auz girişi var el freninin orda.. teyp çok güzel usb ve cd okuma hızı çok iyi yalnız hoparlörler çok yüksek ses verince bas sesi bozuyor, ama tiz sesi çok iyi...

İlginiz ve cevap için çok tşk ederim...İnternette aracın iç mekan resimlerinde ön konsolda USB girişini görememiştim..Demekki el frenin ordaymı, Bu çok iyi oldu..Yine acaba bir ton cd.lemi uğraşacağız diye korktuk..Sanırım sadece Alure versiyonuna 4 hoparlör koymuşlar, diğerlerinde 2 hoparlör varmış..Ses sisteminin güzel olması yani iadeal ses vermesi çook güzel...Araçta sürekli müzik ve özellikle yabancı müzik dinlediğimiz için ses sistemi bizim için çook önemli...Yüksek seste genelde tüm araçlarda BASS etkisini yitiriyor.

• quote:

quote:

quote:

İlginiz ve cevap için çok tşk ederim...İnternette aracın iç mekan resimlerinde ön konsolda USB girişini görememiştim..Demekki el frenin ordaymı, Bu çok iyi oldu..Yine acaba bir ton cd.lemi uğraşacağız diye korktuk..Sanırım sadece Alure versiyonuna 4 hoparlör koymuşlar, diğerlerinde 2 hoparlör varmış..Ses sisteminin güzel olması yani iadeal ses vermesi çook güzel...Araçta sürekli müzik ve özellikle yabancı müzik dinlediğimiz için ses sistemi bizim için çook önemli...Yüksek seste genelde tüm araçlarda BASS etkisini yitiriyor.

Bende de 1. Vti Allure var araç fotolarında görmemen gayet normal usb girişini çünkü kol dayamın altında çakmaklığın yanında üstü kapalı ve sadece aux yazan bir kapağın altında çakmaklık gibi dikkat edersen fark edersin. Ses olayına gelince tercihlerin nedir bilmem ama açıp mahallede bangır bangır dinleyeceksen tatmin etmez (: ama şehir içinde trafikte açayımda sesi milletin kavgasını gürültüsünü korna sesini duymayım diye sonra doğru yaklaştırırsan seni tatmin edici bir kalite ve düzeye ulaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

quote:

quote:

quote:

Bende de 1. Vti Allure var araç fotolarında görmemen gayet normal usb girişini çünkü kol dayamın altında çakmaklığın yanında üstü kapalı ve sadece aux yazan bir kapağın altında çakmaklık gibi dikkat edersen fark edersin. Ses olayına gelince tercihlerin nedir bilmem ama açıp mahallede bangır bangır dinleyeceksen tatmin etmez (: ama şehir içinde trafikte açayımda sesi milletin kavgasını gürültüsünü korna sesini duymayım diye sonra doğru yaklaştırırsan seni tatmin edici bir kalite ve düzeye ulaşıyor.

Bilgi için sizede tşk ederim.
    Büyük R

Trance, house veya Türkçe pop dinliyoruz..Öyle bangır bangır müzik değil..Camlar kapalıyken ses netliği, bass ve tizi yeterliyse süper olur

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.