Şimdi Ara

Peugeot 307 antipollution faulty hatası...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 1 haftadır bu hatayı sürekli almaktayım. Arabayı ilk çalıştırdığımda sıkıntı olmuyor fakat 20-30 km gittikten sonra bir yere park ediyorum. İşlerim bittikten sonra tekrar arabayı çalıştırıyorum ve bu uyarıyı almaya başlıyorum. Sorun şu ki, bu uyarıyı aldıktan sonra motorun kaputunu açıyorum ve motor resmen boğuluyor çünkü eksozdan anlıyorum boğulduğunu. Motor ise titremeye başlıyor, resmen kendinden geçiyor. Devir çok ama çok düşüyor, doğal olarak yokuşları fln çok ama çok zor çıkıyorum. Fakat arabayı ertesi gün kullanmaya başladığımda hiç bir sorun kalmıyor ve normal bir şekilde yoluma devam ediyorum. Arkadaşlar ankara da tanıdığınız, güvendiğiniz özel servis varsa lütfen yazın.

Kolay gelsin.

EK OLARAK, AYNI SORUNLA KARŞILAŞAN BİR ARKADAŞIN VİDEOSUNU BULDUM.

http://www.youtube.com/watch?v=PMLNoepC8rU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West! -- 8 Mayıs 2014; 19:14:25 >

• Geçmiş olsun. Bu sorunu bende yaşadım zmanında. Bu hatayı almanın iki sebebi var. 1ncisi katalitik konvertör işlevini tam göremediği için; 2ncisi ise düşük kaliteli yakıt yada yanlış yakıt arabaya konduğu için.Servisler genelde geçirmek istidiği için hemen katalitik konvertörü değiştimeyi öneriyor ancak bu parça çok maliyetli ve tamiri mümkün olmadığı için başka bir çözüm üretmeye çalıştım. Çok iyi ve güvendiğim bir usta var Bursa da arabayıı ona götürdüm ve tavsiyesini aldım ve sorunu aştım. Bana söylediklerini ve uyguladıklarımı aynen yazıyorum benim aracım 1.6 XS Coupe benzinli ; öncelikle depodaki benzini sonunana kadar bitir hiç benzinin kalmasın yada çok az kaldsın daha sonra depoyu full le (Opet i tavsiye ediyorum şu an temiz yakıtı onlar satıyor) ve biraz yüksek devirli kullan ben bunu direkt uyguladım sorun kendi kendine düzeldi. Bu şekilde düzelmezse o mevcut yakıtı da bitir ve bir daha fulle deponu sonra aracını bilgisayara bağlatarak o hata kodunu sildir şayet katalitik konvertörde sıkıntı yoksa çok yüksek ihtimalle düzelecektir. Saygılar...

• Aynı sorun ve uyarı durumu benim de başıma gelmişti. Sürekli gittiğim Göral Cevat Usta'ya gitmiştim. Basit bir yazılım müdahalesi ile halletmişti sorunsuzca. Araç 406 Coupe bu arada. Cevat Usta'ya gidip ismimi verirseniz ve sizi benim yönlendirdiğimi söylerseniz en uygun ve güvenilir şekilde sorununuz giderilir. Kendisi 16 yıllık ustam hatta arkadaşımdır. İsmim Yiğit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 kronik start stop arizasi
    3 yıl önce açıldı
    Peugeot 2008 start stop
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.