Şimdi Ara

Peugeot 307 lpg ne kadar yakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze slm.2 bin km önce 1.6 307 me atiker taktırdım bi sorun yok ama şehir içi şehir dışı ortalama 0.215 yakıyor.acaba çokmu LPG li Peugeot 307 si olan arkadaşlarda yazarsa ne kadar yaktığını karşılaştırmış oluruz saygılar

• güncell

yada 1.6 16 valf olan arkadaşlarda ne kadar yaktığını yazarsa karşılaştırma olur
  • şehiriçi 200 e yakın biraz daha düşük. bana da biraz fazla geldi. belki pejo lara hastır.
  • [Deleted by Admins]
  • şehiriçi kullanıma göre 19- 24; şehirdışı ise 16-20 kuruş arası
  • Evet rakamların bana yüksek geldi, ama öncelikle kalibrasyon yaptır olmazsa aldığın gazın markasını değiştir birde öyle dene..
    Benim arabam ş.içi 0.33 0.35 benzinde yakarken şuan LPG'de 0.18-0.21 yakmakta
    benim araç 1.6 otomatik olduğu için senin değerler biraz daha düşük olmalı diye tahmn ediyorum
  • aynen değerler yüksek geldiği için banada açtım konuyu ama arkadaşlar atiker sistemde bi sorun yok değerler normal diyor belkide gerçekten bu kadar yakması normal olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum
  • konu açılmış ama tam veriler yok burda 307 lerde lpg tüketimi hakkkında
    bende lovato marka taktırdım 307 1,6 aracıma lpg tüketim nedir km de şuan daha test yapmadım nekadar yaktığı konusnda paylaşılırsa karşılaştırma için faydalı olur diye düşünüyorum umarım lpg taktırdığıma memnun olurum tüketim iyi olursa tabikide
  • İyi akşamlar Kaynaci,

Bende de 2004 1.6 otm XT var. Aracıma yaklaşık 2000 KM önce Aitker LPG taktırdım. 10 TL (Lpg litre fiyatı 1.99 ile 1.82 arasında değişiyor) ile şehir içi bazen 38 bazen 48-50 KM yol gidiyordu. Yaklaşık 2 ay önce atiker taktırdığım bayime gittim. Bayinin hemen yakınında bulunan B. İstasyonundan 5 TL (1.85 TL /LT) lik lpg aldık şehir içi uzun yol denebilecek bir yolda test yaptık araç yaklaşık 30-32 KM yol gitti. Yalnız sürücü aracı son derece sakin ve stabil kullandı. Vites geçişleri 2.700 devirde gerçekleşti.

Yani sözün özü aracı kullanım tarzına, kaç sefer dur kalk ve start-stop yaptığına bağlı olarak yakıt tüketimi 0,16 - 0,28 kuruş arasında değişiyor . Ama ortalama 0,215 kuruş / KM diyebilirim.

Selamlar,

Mehmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkantnart

Arkadaşlar herkeze slm.2 bin km önce 1.6 307 me atiker taktırdım bi sorun yok ama şehir içi şehir dışı ortalama 0.215 yakıyor.acaba çokmu LPG li Peugeot 307 si olan arkadaşlarda yazarsa ne kadar yaktığını karşılaştırmış oluruz saygılar

yaklaşık bir hafta önce lovato marka tüp taktırdım 307 1,6 düz vites aracıma ilk ölçümler aşağıda

lpg : litresi 1870 tl. den bp alındı yapılan km 75 fullendikten sonra tekrar fullendi 16 milyon hesaplarsak

km de 210 veya 8,5 lt ( 100 km değeri ise 11.7 lt) civarları şehir şehir dışı ölçüm yapmadım henüz değerler normal geldi bana neden denirse

307 100 km de benzin tüketimi fabrika verilerine göre 10 lt civarlarında benim araç ise lpg de 11.7 değerde normal nasıl derseniz lpg li araç benzinli tüketimi değerinden yüzde 20 fazla hesaplanması gerektiği söylenir kural bu yani tüketim normal gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.