Şimdi Ara

honda civic vtec neden bu kadar pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, bir süredir arac araştırıyoruz, fakat temiz bulmak zor, buluncada fiyatlar inanılmaz, vtec civicler için 30 bin civarı, bu modelde bir araca bu fiyat istenir mi / verilir mi ? nedir bu ikinci el arac fiyatları, arac lazım bir türlü bulamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayred -- 13 Eylül 2012; 0:59:56 >

• Sorunsuz olmasından ve japon adından dolayı insanların şartlı koşullanması sonucu oluşan fiyatlar bunlar.
  • Konu başlığının üçüncü kelimesinde saklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırı zamanında 25-26 ya alınan arac olduğu sanıyorum bunaların ama yanılıyor olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayred -- 13 Eylül 2012; 1:01:19 >
  • evet bazı modellerde öyle maalesef. gereksiz pahalı.

30 bin civarları 1 yaşında kia cerato lara bakabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayred

arkadaşlar, bir süredir arac araştırıyoruz izmirde, fakat temiz bulmak zor, buluncada fiyatlar inanılmaz, aracı satan kişi 2006 mod. civic için 31.500 den bir lira inmedi, arac 36 bin. km de orjinal, üç parca boya var değişeni yokmuş.bu modelde bir araca bu fiyat istenir mi / verilir mi ? nedir bu ikinci el arac fiyatları, arac lazım bir türlü bulamıyoruz.

sakin olalım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-tertemiz-2007-bakimli-civic-97278899/detay
    Araştıralım,bir ameleden fiyat gördük diye megafon moduna bağlamayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayred

bu fiyat istenir mi yaw? sıfırı zamanında 25-26 ya alınan arac, altı yıl sonra 31 bin civarları, olcak iş mi bu

25,26 degilde 36 bin liraya alinabiliyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda jazz neden pahalı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sakin olalım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-tertemiz-2007-bakimli-civic-97278899/detay
    Araştıralım,bir ameleden fiyat gördük diye megafon moduna bağlamayalım

hocam doğruda, bizim gönlümüzden temiz vtec geçiyor, bu yeni kasalarıda, oturdugumuzda aracın önünü göremediğimizden istemiyoruz,

quote:

25,26 degilde 36 bin liraya alinabiliyordu

belki yanılıyorumdur, ancak bu forumda arattırdım gene, sıfır vtec 24 bine aldım diye yazan bir arkadaş vardı ondan kopya çektim

• Kardeş 2 gündür civic elegance bakıyorum. Sıfır civiclere lpg dahil 48 500 fiyat alanlar var. Eli yüzü düzgün, km düşük olanlar için konusuyorum, 39-40-42 filan fiyatlar.Premium olanlara bakıyorum 36-40 arası fiyatlar. Modeller 2007-2010 arası. Zorla sıfır araba aldıracaklar. Millet ya düşerse hesabında.
  • honda düzgün bir kasa çıkarmış olsa, zorlayıpkendimi, bir dakika beklemeden sıfıra girecem ama yenilerin cok tuhaf göğüsleri var, bir türlü içim ısınamadı yeni kasalara.
  • İzmir garip yer, en yuksek araba ilanları bu sehirde sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 20 Bin'e 98 Corolla satıyorken bu fiyatlar normal sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Millet 20 Bin'e 98 Corolla satıyorken bu fiyatlar normal sayılır.

Hay ağzına sağlık bende hangi araçtı o değerinden çok istenen diye düşünüp duruyordum bu araçlara bu fiyat istendikten sonra buda normal geliyor.

Gerçi artık Türkiye de her şey normal gelmeye başladı ne oluyor bize

• Düşük km'sinden dolayı ve Honda olmasından dolayı pahali.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-simge-otomotivden-kacirilmayacak-firsat-99072991/detay

Al sana bebek gibi 2007 model , henüz 72 bin km Civic vtec.

Araç tavan hariç boyalı ama 23 bin liraya bu araçtan piyasada bulamazsınız hemde 2007 model.

Ayrıca gri renk en tutulan renklerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 13 Eylül 2012; 0:39:35 >
  • Şeytan ayrıntıda gizli V-TEC , 1.6VTi . Sorunsuz ve gelişmesi çok uzun olan bir motor o parayı kaç yaşında olursa olsun hak ediyor . Tek hayalim elimdeki 1.4i S'i 1.6VTi'a yükseltmek . Çok isterdim Swap'lı bir 425 beygir yer canavarı.
  • Yenisi pek beğenilmedi.. İkinci elleri kıymete bindi sanırım.
  • Cunku o bir viteeeeekkkkkkkkkk

• İlanı efsane ilanlar arasına koymak lazım kafası cidden güzelmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.