Merhaba, 2005 1.4 benzinli Peugeot 307 aracımın antifrizini ihmal etmem nedeniyle 2 gün önce radyatör suyu dondu. Sıcaklık en fazla -8 dereceye düştü. Dün havaların ısınmasıyla su da eski halini aldı ama şimdi arabayı çalıştıramıyorum. Marş basmıyor. Gırr gırr ses çıkarıyor ama çalışmıyor. Birkaç kez denedim, daha fazla zorlamak istemedim. Birkaç kişi marş motoru kömürlerindendir dedi. Başka bir sebebi olabilir mi? Çok büyük bir sorun çıkarır mı? Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
Silindir kapağı çatlamış, subaplar yamulmuş, kadehler kırılmış... Çıkma motor arıyoruz şimdi.. Hala bulunamadı..
quote:
Orijinalden alıntı: bursenal
Silindir kapağı çatlamış, subaplar yamulmuş, kadehler kırılmış... Çıkma motor arıyoruz şimdi.. Hala bulunamadı..
Geçmiş olsun,bir suyun donması nerelere maal olmuş.Aracı çalıştırmak için marş basınca büyük ihtimal oldu.
flyer_mig
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler, bir musibet bin nasihatten evla imiş.. böyle böyle öğreniyoruz.. maliyeti büyük oluyor ama en büyük tesellimiz sağlığımızın yerinde olması...
geçmiş olsun.Hocam olacak olur o ayrı meselede tedbir almak bize düşer.Hiçmi baktırmadınız suyuna arabanın? Hiç mi ustanız bakmadı suya antifirize? Araba işinden hiç anlamayan adam bile duyuyor bu mevzuyu gidip ölçtürüyor antifirizi.Çok büyük ihale almışsınız Allah yardımcınız olsun.