2005 model 110 beygirlik gümüş gri xs modelini 19500 e geçen hafta sattım. motor 167 bindeydi , maşallah saat gibiydi.
@bulentboz Peki bu fiyatlar konusunda ki yorumunuz nedir çok mu yüksek yoksa yerin de mi ?
@GreenHeart Söylediğiniz araç 90 beygirmiş. 110 beygir'e göre performans farkı nasıl olur. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: HHHMMM
@bulentboz Peki bu fiyatlar konusunda ki yorumunuz nedir çok mu yüksek yoksa yerin de mi ?
@GreenHeart Söylediğiniz araç 90 beygirmiş. 110 beygir'e göre performans farkı nasıl olur. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
tavsiyem 110 beygir modelini alın. hem daha az yakar hem daha iyi gider. fiyatlarda mutlaka pazarlık payı vardır. 2006 model ler için , 150 bin km civarları için 20 -21 bin tl normal fiyatlar.
@GreenHeart Tamamdır. Bende gözüme 110 beygir'lik bir model kestirdim onunla görüşücem yarın
@bulentboz 110 beygirlik 121 bin de bir araç buldum 22.000 tl istiyor yarın ustamla bakıcam eğer temizse bir pazarlık daha yaparız...
quote:
Orijinalden alıntı: HHHMMM
@GreenHeart Tamamdır. Bende gözüme 110 beygir'lik bir model kestirdim onunla görüşücem yarın
@bulentboz 110 beygirlik 121 bin de bir araç buldum 22.000 tl istiyor yarın ustamla bakıcam eğer temizse bir pazarlık daha yaparız...
307 bu fiyatlara alınabilecek en donanimli , az yakan ve iyi giden arabadır.
Bence de ondan dolayı sürekli 307 bakıyorum ama bu kadar kararsız kalmak gerçekten çok kötü birşey