ben pejo 307 veya opel astra almak isityorum ancak dizelleri bütçeme fazla geliyor. bundan dolayı 2. el benzinli alıp lpg taktırmayı düşünüyorum
bu iki araç için lpg
- ekonomik olur mu - sorun çıkarır mı , arıza, uyumsuzluk vs. - arabanın performansını etkiler mi - yarın öbürgün arabayı elimden çıkaracagımda dezavantaj olur mu
fikirlerinize ihtiyacım var :\
tesekkur ederim
Merhaba FSI motorlar haricinde her araca sıralı sistem uygulanabilir bir sıkıntıda olmaz ..
Saygılarımla..
quote:
Orjinalden alıntı: pitirkurt
merhaba,
ben pejo 307 veya opel astra almak isityorum ancak dizelleri bütçeme fazla geliyor. bundan dolayı 2. el benzinli alıp lpg taktırmayı düşünüyorum
bu iki araç için lpg
- ekonomik olur mu - sorun çıkarır mı , arıza, uyumsuzluk vs. - arabanın performansını etkiler mi - yarın öbürgün arabayı elimden çıkaracagımda dezavantaj olur mu
307yi bilmemde astra ile kullanan baya kişi var . komşumuz brc kullanıyor astrasında memnun yarı yarıya yakıt farkı var. yukarda fsi motorlara olmuyor denmiş aynı prensipte opeldede olan motor "direct" olarak geçer vectralarda var 2.2 direct onlarada olmuyor herhalde almayı düşündük bi ara
MERHABA HER IKI OTOMOBILDEDE SORUNSUZ KULLANIMA SAHIP OLABILIRSINIZ SAYGILARIMLA
iki aracada uygulanır yakıttan yarıya yakın tasarruf sağlarsınız satarken dezavantaj olacağını zannetmem birde montaj yapan ustanın çok iyi olması lazım