Şimdi Ara

peugeot 307'ye lastik tavsiyesi acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim pug 307 1.4 hdi 2004 model arabam var alalı 6 ay falan oldu. arabadan anlamıyom arkadaşlar lastiklerden ise hiç anlamam:( yüzden acil olarak sizden lastik tavsiyesi istiyorum. arabanın önerdiği continental 195 65 15 . cuma günü continental bayinden sordum bir sürü modeli var dedi bunu bilmiyom sonu h olanı sonu t olanı v.s varmış. 540 milton istedi 2 çifte

sizce hangi marka lastik almalıyım.? acil yardım arkadaşlar. şimdidien tşk lerr yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akremon -- 10 Kasım 2007; 23:22:10 >

• selamlar
    307 aracıma nokian H aldım.
    gerçekten de çok memnunum.

yalnız bendeki ebatlar 205/55/16
    195/65/15 lik ebatlarıda mevcut olması gerekir.

aşağıdaki linki sonuna kadar okumanı tavsiye ederim.
    http://resim.donanimhaber.com/m_17777678/mpage_1/key_205/tm.htm

ayrıca 4 çift yazmışsın.
    4 çift 8 lastik yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akremon

benim pug 307 1.4 hdi 2004 model arabam var alalı 6 ay falan oldu. arabadan anlamıyom arkadaşlar lastiklerden ise hiç anlamam:( yüzden acil olarak sizden lastik tavsiyesi istiyorum. arabanın önerdiği continental 195 65 15 . cuma günü continental bayinden sordum bir sürü modeli var dedi bunu bilmiyom sonu h olanı sonu t olanı v.s varmış. 540 milton istedi 4çifte

sizce hangi marka lastik almalıyım.? acil yardım arkadaşlar. şimdidien tşk lerr yardımlarınız için
    Arkadaşım öncelikle selamlar , ben de senin kullandığın aracın 2003 modelini kulanıyorum.@individual arkadaşın kullandığı lastikler gerçekten sessizlik konusunda başarılıdır.Ancak ben yaşadığım yerde Nokian bayisi olmadığı için Michelin Primacy HP lastik aldım. 195/65/15 H grubu 4 adet lastik 600 liraya felan denk geldi.Yalnız yaşadığın yerde Nokian bayisi olsa hangisini alırdın dersen Nokian derim.Bu arada continental felan geçirme aklından.Ya michelin ya nokian zaten 307lerin süspansiyonu sesli bir de lastik sesi eklenmesin dimi ama

• ilginiz için teşşekürler arkadaşlar individual dostum dediğin yeri sonunan kadar okudum. nokian markasını yeni duydum ama baya başarılıymış. ama ben urfada yaşıyorum. burda bulmam biraz zor gibi ama araştıracam yinede. michaelin için çok yumuşak diyolar. continental danmemnun olanlarda var. bakalım michelin f,iyatı nasılmış ? bir akslik olmazsa yarın alıyorum. ilk tercihim nokian olur. bulursam tabiki. 2. si michelin . 3 süde conti
  • walla bence ara bul bende de peugeot 306 var bende nokian alıcam

bende lassa snoways 2 plus var ama eskidi :S bu sefer nokian dan yana kullanıcam tercihimi
  • Toyo kesinlikle ALMADA
    Gerisini bilmem..
  • bende kumho 749p var, ıslak zeminde pek iyi değil. geçen sene ankaraya pek fazla kar yağmadığı için kardaki performansını bilmiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    corsa d lastik ebat tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • michelin energy H serisi aracı gürültüsüz yapar hemde yumuşak lastiktir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.