Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
35.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Foruma PSA'cı ithalatı yapmak lazım. Bir avuç insan olarak yetişemiyoruz

Ben arada sırada destek çıkarım merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Foruma PSA'cı ithalatı yapmak lazım. Bir avuç insan olarak yetişemiyoruz

Ben arada sırada destek çıkarım merak etme.

"Kavgada çağırılacak üyeler" listesine ekliyorum o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaz gardaşım.
  • peugeot kullananlar peugeotu övmek zorunda değil.başka araçlar kullanırlarsa ne demek istediğimizi anlarlar..iyi araç olabilir ama o parayı değecek araçlar değiller.308 parasına bmw 1 yada audi a3 alabiliyorsunuz,bırakın siz düşünün artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

ey peugeot duy beni,istediğin kadar beygiri tork u arttır,o sorunlu dandik,geçmeyen şanzmanı nı değiştirmediğin sürece,o arabaları satamazssın,hele o fiyatlara hiç satamzssın,tip güzel ama arabalar boş..

Peugeot duydu sizi :) şanzıman da yeni.

inanmayın siz şanzman aynı,alanlar yine şikayetçi vitesler sert,geçmiyor diyorlar.

Aklıma çok şey geldi ama yazacak bir şey bulamadım satışta olmayan vitesi gecirememek sonra bir de yorum yapmak

Akraba ve komşulara peugeot satilmamali aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 22 Ekim 2014; 14:32:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ey peugeot duy beni,istediğin kadar beygiri tork u arttır,o sorunlu dandik,geçmeyen şanzmanı nı değiştirmediğin sürece,o arabaları satamazssın,hele o fiyatlara hiç satamzssın,tip güzel ama arabalar boş..

inanmayın siz şanzman aynı,alanlar yine şikayetçi vitesler sert,geçmiyor diyorlar.

Aklıma çok şey geldi ama yazacak bir şey bulamadım satışta olmayan vitesi gecirememek sonra bir de yorum yapmak

azıcık arabadan alnlayan gitsin showroomda 308 in içine oturup vitesi kurcalasın ne demek istediğimi anlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

azıcık arabadan alnlayan gitsin showroomda 308 in içine oturup vitesi kurcalasın ne demek istediğimi anlar...

Showroom içinde şanzıman testi?

404 fatal error

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Kuru havada da Grip Control testi yapar bu arkadaşlar.

Sonra da "Hiç bi fark yok kie" derler.

Yapan var oradan biliyorum

• quote:

peugeot kullananlar peugeotu övmek zorunda değil.başka araçlar kullanırlarsa ne demek istediğimizi anlarlar..iyi araç olabilir ama o parayı değecek araçlar değiller.308 parasına bmw 1 yada audi a3 alabiliyorsunuz,bırakın siz düşünün artık..

zorla satmıyorlar zaten.
    siz başka araç alın, dileyen peugeot alır. fazla dertlenmeyin.
  • quote:

Şimdi birincisi ;
    - Otomatik vitesin nesini kurcalayacağız?

İkincisi ;
    - Otomatik şanzımanda vites geçmemesi ne demek? Vitesi biz geçiriyorsak bu nasıl bir otomatik şanzıman?

Üçüncüsü ;
    - Henüz bu konuda bahsedilen otomatik şanzımana sahip araçlar showroomlara doğru düzgün inmedi, henüz test aracı bile yok, siz showroomda neyi kurcaladınız?

Dördüncüsü ;
    - Eğer manuel şanzımandan bahsediyorsanız showroomda arabayı kurcalamayı bırakın, test sürüşü de yaptım, bildiğiniz normal vites işte, diğer arabalarda nasılsa bunda da öyle. Ki konu manuel de değil zaten, yeni otomatik şanzımanlar...

Beşincisi ;
    - Evet biz Peugeot'dan başka araba kullanmadık hiç, diğer arabalar nasıl hiç bilmiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 22 Ekim 2014; 15:08:28 >

• tabiki manuel vitesten bahsediyorum..
    tamam arkadaşım gidin alın,evet çok iyi araba,direksiyonu yeter zaten..hiçbir arka akıl edemedi öyle direksiyon yapmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmeral -- 22 Ekim 2014; 15:29:14 >
  • İşkembeden sallama yuvası olmuş forum. Nedir bu karalama, nedir bu tartışma merakı? Test araçları bir gelsin. Km-rpm göstergesi ile vites geçişlerine bir bakalım. Adam aisin konusuna showroomda duran arabanın vitesi geçmiyor diye yazı yazıyor. Nereden baksan ofsayt. Bilginin elle tutulur yanı yok.

Fiyat konusu 3 aşağı 5 yukarı hepsinde aynı. Bu konuyu geçiniz. Bize geçiren geçirmiş hala model bazlı konuşmayın.

• BENİM BİLDİĞİM ESKİDEN PEUGET COK İYİ SATIYORDU.TAHMİNEN DİSBÜRÖTÖRÜN YANLIŞ POLİTİKASI SATIŞLAR DÜŞÜRDÜ.YOKSA ESKİDEN İYİ SATIYORDU.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go-suto

quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

quote:

Orijinalden alıntı: go-suto

quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

quote:

2014 ilk 3 çeyrek satışlarında Peugeot; Audi, Skoda ve Seat'ı silkeleyip ipe asmış kurumasını bekliyor

http://www.best-selling-cars.com/europe/2014-q3-europe-best-selling-car-manufacturers-brands-models/

Dolce kardeş dayımın amcasının kuzeninin oğlu peugeot almış yolda giderken araç 3 e bölünmüş, yine halamın ebesinin teyze kızı citroen almış yolda giderken aracın direksiyonu 8 e bölünmüş..sen hala burda yok pejo kaliteli yok sağlam salla dur.Sana mı inanalım sanayideki pek kıymetli ustalara mı? ateyizler bunları da açıklasın uleynnnn

Ya gülerek anlatıyorsun belli ki başına bişey gelmemiş ve Allah korusun gelmesin de...
    Ama bazı talihsiz olaylar oluyor ve inan hiç gülünecek şeyler değil, lütfen biraz duyarlı olun ve bu kötü şöhretli firmadan kaynaklanan maliyeti düşürme amaçlı üretim hatalarını hafife almayın, duymamazlıktan gelmeyin, çünkü sıra sana da gelebilir arkadaşım ve kimseye derdini anlatamazsın. Bu tip olayların fazla duyurulmadığı bir gerçek ama olmuyor anlamına gelmiyor ve olduğu zaman da iş işten geçiyor....

Kullandığınız markalarda sorun yaşamıyorsanız sanslısınız zaten görenler zannediyor el yapımı araça biniyor diyecek

Yeni Honda Civic yanında Land Cruiser Prado var arkadaşım, bişey mi diyodun?

Sen iddaa ediyorsun ki, benim araçımda birsey çıkmaz bende diyorum ki, sanslısın Land Cruiser Prado da iyi bilirim off road merakım vardır :D Land Cruiser sorun çıkma ihtimali yok mu diyorsun asfalta kullanırsan off road araçlarını tabi sorun yaşamazsın

• Tüm Pugcu homielerime bi parça armağan ediyorum.

Kopun

• Ben bu yaştan sonra ne size kendimi kanıtlamaya ihtiyacım var ne de bilgimi, unutmayın. Söför vardır araçını dinler, söförcükler vardır araçının sorunsuz olduğunu iddaa ederler, altında land yada prado olması farketmez
  • İstanbulun dur kalk muhteşem trafiğinde 8 litre altına düşeceğini zanetmem, yoksa uzun yolda 60-70-80 km sabit hızlarda ve üst viteste birçok araç 4 litreyi rahatlikla yakalar, sazanlığın alemi yok, herkes atlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 22 Ekim 2014; 21:19:51 >
  • fiyatlar çok yüksek o kadar küçük motordan o kadar beygir ve tork almak müthiş
    yüksek sıkıştırma arıza riskini arttırır, motor ömrünü kısaltır bunu unutmayalım
    dizel bu fiyatlar karşısında daha makul gibi eat 6 şanzımana laf yok bunu dizele de koymalılar
  • gyradel kullanıcısına yanıt
    afaedersin kim o cahil aisine vites geçmiyor diyen o salak büyük ihtimalle etg 6 ile karıştırmıştır ben bu şanzımanı uzun süredir bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

fiyatlar çok yüksek o kadar küçük motordan o kadar beygir ve tork almak müthiş
    yüksek sıkıştırma arıza riskini arttırır, motor ömrünü kısaltır bunu unutmayalım
    dizel bu fiyatlar karşısında daha makul gibi eat 6 şanzımana laf yok bunu dizele de koymalılar

Aynenn, ben bu tsi msi vsi her tür yüksek basınçlı turbolu benzinli motorları ozellikle 100-150 bin km sonra hallerini merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.