Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
35.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0z0z

İstanbulun dur kalk muhteşem trafiğinde 8 litre altına düşeceğini zanetmem, yoksa uzun yolda 60-70-80 km sabit hızlarda ve üst viteste birçok araç 4 litreyi rahatlikla yakalar, sazanlığın alemi yok, herkes atlamış.

Otomatik vitese sahip olup da bu kadar yakan kaç motor var mesela? Hyundai nin dizeli bile bu kadar yakmiyor. opelin, fordun toyotanin hatta renaultun benzinli motorları da malum, tsi hariç kaç tane var mesela? Forumun sazanlari olarak bilgilenmek istiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim kör cahil kesim çok ne anlar Ecoboosttan varsa yoksa dizel sanki bedava veriyolar.Cahil toplumda otomobil alım satımıda zor dolayısıyla
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Bizde Burdayız kimsesizlerin sesi olarak
  • 70 milyar bu arabaya verip sonrada ekonomi yaptim diyecekler ha? Az yakti bak cok az cok

• rst78 kullanıcısına yanıt
    Manuelde vites yolları epey uzun ama. En sevmediğim olay. Magirus gibi mübarek

Ayrıca alüminyum olmayan vites topuzları beş para etmez. Hangi donanım alınırsa alınsın öyle veya böyle Allure'deki alüminyum vites topuzu temin edilmeli.

Ama bu arabanın kendini bulduğu motor&şanzıman 1.2 THP + EAT6'dır. Manuel ile uğraşmamak lazım.

Gerçi GTi da 250-270 beygir arası 1.6 THP ile gelecekmiş. EAT6 ile kombine ederlerse harika olur
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    lardeşim arabaya kötü diyen yok geçen testte sanırım tek dopo 1700 km yaptı otomoatil miydi hatırlamıyorum test aracı bu müthiş bir değer şu bir ara wagın kullandığı tsı mıydı fsi miydi neydi pejo gibi küçük hacimde yüksek performansla yola çıkan motorların başına ne geldi hatırla yağ yakmadan tutunda pistonun silindiri çizmesi ve motor indirmeye kadar. Daha yeni satılan bir araç için bu da bunu yapacak diyemem belki sorunsuz bir motordur. Diğer yandan ecoboost demişim yani ford şehir içinde ve uzun yolda 70-80 sakin gidince yakmıyor doğru ama 90 sonrası 1.6 dan da fazla yakıyor onu yapacağız.

Diğer yandan ise benim için hangi segmentte olursa olsun benzinli araç için psikolojik fiyat etiketi 60 bindir. 60 bini geçen her benzinli araç yerine gider 10 bin daha öder 80 bine dizel alırım.

Dediğim gibi pejo adına gerçekten güzel bir gelişme hele aisin 6 ileri yeni nesil tam otomatik bir şanzımanla gelmesi çok güzel, zaten reklamlarda bile altta yazmışlar "TAM OTOMATİK" diye bu ne demek? Bu şu demek "SİZİ DUYDUK ANLADIK TÜRK TÜKETİCİSİ HEM BİZİM TEK KAVRAMADAKİ PERFORMANSSIZLIKTAN HEMDE DİĞER ÇİFT KAVRAMALARIN SAATLİ BOMBA OLUŞUNDAN HEM DE ESKİ NESİL TAM OTOMATİKLERİN ÇOK YAKMASINDAN BIKTINIZ ALIN SİZE YENİ NESİL SORUNSUZ AİSİN"

• root_echo kullanıcısına yanıt
    Ecoboost motor tahmini ömrü 370 bin km dir fiesta Ecoboost powershifti 51 e bırakıyolar 60 değil senede 6-7bin yapanda dizel alacak diye bi?ey yok.Annemde Ecoboost 100 manuel fiesta var bende de Ecoboost 180 Focus. Fiesta ecoboost 100hp 170 tork 120 km ortalama hızda 100 km de 5.2 litre yakyyor bence gayet normal Ford motorlarında ömür konusunda sıkıntı yok herhangi bi kronik arızasıda yok ama cahil toplum hemen yapıştırıyor etiketi yapcak bişey yok burası Türkiye 60 ile 80 arasında 10 bin deil 20 bin tl fark var.1.6 dan fazla yaktığı tamamen asılsız bi yorum kendi aracımızdan direk 1.Ağızdan yorum size 1.6 105 powershift fiesta 1 litre fazla yakıyor şehir dışı şehir içi 1.5 litre civarinda daha fazla tüketiyor.Son Yazdığınız Peugeot yoruma katılıyorum.Şu var toplumda km yapmayanlar bile dizel alıyor artık toplum o derece bilinçsiz cahil ve 2.elde benzinli araçları öldürüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 23 Ekim 2014; 17:05:31 >
  • her şey iyi güzel de b segmenti fiyatına 1.2 vti active 308 satıyorlar daha çoğu bayinin haberi bile yok peugeot ürününü tanıtamadıktan sonra altınla kaplasa neye yarar .
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    bu gün çok sinirliyim hesabımı açtım menşın atmışın matematik yapmışın şimdilik bu kadar yazıyorum sana patlamayayım yazık olur hem sana hem bana

benim ağzımdan ecoboostlar kısa ömürlü diye bir laf çıktı mı
    pejonun siteisni açıp 72 binlik fiyatı gömedin mi de bana matematik öğretiyorsun
    focu clubu aç orda bir tane 180 lik ford var kullanıcısına sor nasıl yakıyormul
    aynı forumda ecoboostun minik motorlu kullanıcısıda var birde ona sor
    ha sen şimdi kalkacaksın bana yine atar yapacaksın forumlardan mı öğreneceğim kardeşim ben bu araca biniyorum diyeceksin bende forda biniyorum
    ford dahil tüm markaların koy ... rahvan gitsin la babamın oğlu mu la fanatikliğini yapacağım basınca yakar bu ucube motorlar

ben kronik arızxa çıkarıyor derken vw gurubunu kastettim bence pejoda da çıkar bu sorun bu kadar küçük motorları bu kadar sıkıştırmak zaten saçmalık
    3 silindir la motor 3333333333

• root_echo kullanıcısına yanıt
    Patlasan da her türlü giderim var fark etmez deli gibi sıkıştırırsan her araç çok yakar bu sözünü takdir ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 23 Ekim 2014; 21:38:55 >
  • 1.2 3 silindir motor

renoult ve fiat taki gibi kağıt üstünde az yakar ama normal kullanıcıyla o verileri yakalayabileceğini sanmıyorum.

şehir dışı kabulum ama şehir içi çok zor.

peugeot her geçen gün tr de geriye gidiyor yakında çekilirse şaşırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

beni mi takip ediyorsun la değişik evet ford arabam eşek gibide yakıyor çünkü hayvan gibi kullanıyorum mpv ile makasa giriyor biri önüme kırdığında fren yerine gaza basaıyorum daha bu gün bir minübüsü şarampole yuvarlayacaktım
    bir bayan sürücüyede dörtlüleri yakınca istediği yerde duramayacağı konusunda ders verip sürterekte master yapmasını sağladım

toplumdaki orta sınıf fakirler ellerine geçen 3-5 kuruşla boktan araçlar alıp 15 yıllık şoförlere atar yapmayacak bazı insanlar direksiyon başında gerçekten piskopata dönüşüyor
    araçta bir nevi silahtır,

Kafaya bak

• 70 bin liraya 308 alana kadar dizel full renault fluence alınır satarken de sıkıntı çıkarmaz. hani donanımlı falan diye fluence diyorum. dh donanımlı araç sever. bana kalsa gider size göre "boşline" yeni kasa passat alır krallar gibi binerim.

---

3-5 kuruş az yaksın derken deneme yanılma motorlara , şanzımanlara kurban gidip , tonlarca parayı servise verdikten sonra ben ne anladım tasarruftan. arıza çıkarmayan , orası burası ses yapmayan araç her zaman en iyisidir. 2-3 yıl sonra arıza yapacak donanımlı aracı hiç almam daha iyi.

parası olan alsın , hayırlı olsun , güle güle kullansın. diyecek söz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 23 Ekim 2014; 23:40:10 >
  • hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    nick name bak
    tipe bak
    üsluba bak
    çay demle
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

nick name bak
    tipe bak
    üsluba bak
    çay demle

Tipimi ne zaman gördün kurma kolu? Ayrıca milletin nickine laf atmadan önce kendi nickine bir bak..Türk oğlu Türküm bu yüzden Türkçe nick! kullanıyorum elhamdülillah..root echo tarzanca biraz kusura bakma..

sinirlenme sampiyon :)bak yine atilcan forumdan

bak canım kardesim senden ricam bana mesaj yazmaman inan bu forumdan atılmak zerre kadar umrumda degıl tekrar rica ediyorum bana mesaj yazma.Birbirimizi engelleyelim ben kabul ediyorum fransız arabaları boktan ise yaramaz keske baska model alaydım kafamı taslara vuruyorum Allah fransızların belasını versin..Tamam bak sen kazandın yendin beni hadi gözün aydın..Allah çarşını pazar etsin...

• hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    helal kanka olayı çözmüşün, aslansın on numara, 5 yıldızsın, yıldızlı pekiyisin, 1. sınıfta ilk kırmızı kurdela alanlardansın
  • Doğum kontrolünün ne kadar önemli olduğunu tekrar anladım..her önüne gelen üreyince böyle oluyor işte..

• Araç çok güzel verileri herşeyi çok iyi ama cd çalar ekranlı modellerde yok ben orjinal cd alıp dinliyorum usb ile falan ugrasmak istemiyorum tabi bu tercih aracı tercih etmemek için bir sebep mi? Kesinlikle değil ama gözüme batan tek eksisi buydu ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Araç çok güzel verileri herşeyi çok iyi ama cd çalar ekranlı modellerde yok ben orjinal cd alıp dinliyorum usb ile falan ugrasmak istemiyorum tabi bu tercih aracı tercih etmemek için bir sebep mi? Kesinlikle değil ama gözüme batan tek eksisi buydu ..

Tek derdiniz bu olsun :)

Herhangi bir programla audio cdleri 320kbit mp3 yapabilirsiniz. Sistem destekliyorsa flac olarak tamamen kayipsiz muzik dinleyebilirsiniz.
    cd'ler artık tarihin tozlu raflarına doğru hızla yol almakta.
    Uyum sağlamak lazım

• 1 dakka şimdi...yukarda arkadaşlar birbirine son derece girmişler, tahrik nedeniyle ben neden uyarı yedim?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.