Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
35.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni 308 e etg6 yı hiç koymadılar.satış olmaması pahasına eat6 yı beklediler.daha doğrusu eat6 yı yeni motorlara entegre ettiler.dizelde sanırım 120 lik motoru bekliyorlar.508 de 115 lik dizel motora eat6 koymayıp 156 dan 165e güncellenmiş thp motora koydular
    Vergi düzeni değişmezse 130 hp satmazsa 2015 ortalarına doğru sağlam indirim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Neden abi ne yaptılar?

Telefona cevap veren bayanın da, satış temsilcisinin de ses tonunda bi sogukluk, bi umursamazlık vardi, indirime de pek yanaşmadılar.

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    6 ay sonra sesi yumuşar aracı sayamazlarsa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Peugeot'un yeni nesil şanzımanı (Aisin)

Şanzıman tork konvertörlü, yani sorunsuzluk ve konfor cepte.

Bir de bunun üstüne Manuel'den daha iyi hızlanma verilerine sahip. Tüketim de düz vites ile aynı sanırım.

Bu şartlarda çift kavrama tercih etmek? Bence maceradan başka bir şey değil.

Şu motor ve şanzımanı bir çılgınlık yapıp 5008'e getirseler ciddi düşüneceğim.

+1 Aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Bu göral çok sağlam indirim yapıyor.burda 51 çekilen araca telden 44 rakamı verdiler

Hangi model için verdiler hocam o fiyatı?

Vti 82hp access için.ellerinde araç varsa yine verirler.active içinde 3-4k fazlasını verdiler birkaç opsiyonla

Şu 130hp manuele de 5 civarı indirirlerse efsane olur çok sağolun

• icemy kullanıcısına yanıt
    Umarim fiyatlarda dusus olur..zira bu motorlar varken dizel dusunulmemeli tabi lpg de...ama benzinli motorda dizel le ayni fiyatlarda olmamali tabi...

• C.tesi günü Balıkesir Peugeot bayisinde 308 i inceledim, iç mekanı gayet rahat - geniş, bagaj da hayli kullanışlıydı.

Malzemeler oldukça kaliteli ve tasarımları da zarifti sadece ters gösterge ibreleri ve yine alışılmadık duran küçük direksiyon biraz alışma zamanı gerektirebileceğini düşündürdü o kadar, orta konsolun çok yalın olması bence "çirkin" bir görünüme neden olmamış, bunu başarmak zerafetten anlamayı gerektiriyor bence çünkü aynı yalınlık ile çok boş hissi veren rakipleri de var sonuçta.

Golf 7 sahibi biri olarak aracı fiyat - imaj - 2. el gibi değişken kriterleri gözönüne almadan ve kullanmadan bayide incelediğim kadarıyla açıkcası çok beğendim, ama bahsettiğim kimi çevrelerde "aman Fransız mı uzak olsun" tepkileri ülkemizde ön yargıların kelimesi kelimesine benimsenip yaygınlaşması adına garip ve acı bir gerçekti :)

• Peugeot 308 SW 1.2 PureTech 130 hp --- 0-100 km/h (Manuel Vites)

Peugeot 308 SW 1.2 PureTech 130 hp --- Yakıt tüketimi (Manuel Vites)

• Abi ben uzun yolda 120 sabit kullanırım o da 6 litreye denk gelir ki arabada 4 kişiyiz 7 litre yakar tahmini

Kör oldum.

Kaç yakıyormuş biri hayrına söylese ya

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Abi ben uzun yolda 120 sabit kullanırım o da 6 litreye denk gelir ki arabada 4 kişiyiz 7 litre yakar tahmini

90 a sabitle 4-5 litreyle keyfine bak
  • quote:

Kör oldum.

90 ile 3.9 lt yakmış, bir de adam 100 kiloymuş, sıcaklık 5 derece imiş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Kör oldum.

90 ile 3.9 lt yakmış, bir de adam 100 kiloymuş, sıcaklık 5 derece imiş ...

E iyi işte benzinli araba daha ne yakacakmış ki?

Bir de 140 km/s gördüm o da 7.4 litre sanırım. Aynı hızda 1.2 TSI kaç yakıyor acaba?

140 da öyle basit bir sürat değil yalnız.

• 142 km ile giderken 2900 devir bandında.bu hızda 6 lt nin altında yakması lazım bence
  • Aynı elemanların Fabia 1.2 tsi testi var, 90 km/s'de 4.6 lt, 120 km/s'de 5.5 lt yakmış tsi.
    Teste göre 1.2 THP 120 ile 4.8 - 5 litre yakar diyebilir miyiz?

• Uzun yolda her araba az yakıyor. Sabah girsin İstanbul avcılar trafiğine te türksandan başlayan o zaman 5 yaksın valla havada kaparım. Güvenemedim bu benzinli araçlara.

Elinize sağlık. İyi ki koydunuz bu videoları. Videodaki araç Manuel vites olsa da, bu aracı düşünen insanların kafasında var olan soru işaretlerini gidermeye yardımcı olacaktır.

Ayrıca videoların bulunduğu kanalı yeni keşfettim, çok güzel testler var. Lehçe bilmese bile insan, rakamları yazmışlar. Anlaşılıyor her şey. Teşekkürler.

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 27 Ekim 2014; 18:55:57 >
  • quote:

Teste göre 1.2 THP 120 ile 4.8 - 5 litre yakar diyebilir miyiz?

Aşağı yukarı evet, 5 lt olur.
  • shintai kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim videolar için
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.