Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
35.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Teste göre 1.2 THP 120 ile 4.8 - 5 litre yakar diyebilir miyiz?

Aşağı yukarı evet, 5 lt olur.

Türkiye'de 120'den fazlası zarar zaten

Yalnız ben bu arabayla Ankara'da günlük kullanım tarzı ve güzergahımda 4 litre yakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
  • quote:

quote:

quote:

Yalnız ben bu arabayla Ankara'da günlük kullanım tarzı ve güzergahımda 4 litre yakarım

Latitude ve 508'i unut gitsin o zaman, sana ordan bi 308 saralım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Latitude ve 508'i unut gitsin o zaman, sana ordan bi 308 saralım

Tüp oluyor mu tüp

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Tüple 6 litre yaktırsan km'de 16-17 krş Motor çıkmadan tüpe bağladık olayı
  • quote:

Devir ekonomi devri

Şahsen uyumlu her aracın LPG dönüşümünü destekliyorum. Hem daha çevreci hem de daha ekonomik.

Yeni nesil sıvı LPG kitleri ile tadından yenmez bu araç mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Uzun yolda her araba az yakıyor. Sabah girsin İstanbul avcılar trafiğine te türksandan başlayan o zaman 5 yaksın valla havada kaparım. Güvenemedim bu benzinli araçlara.

sen o trafikte her hangi bir dizel veya benzinliye 5 lt yaktır BAŞBAKANlığa adaylığını koy oyum sana .
  • quote:

quote:

Devir ekonomi devri

Şahsen uyumlu her aracın LPG dönüşümünü destekliyorum. Hem daha çevreci hem de daha ekonomik.

Şu yeni sıvı lpg olayı gerçekten çok iyi, bir de fiyatları düşse... 7 bin liradan bahsediyorlar, ekonomi yapılmaz o parayla, çevreci olunur anca..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Abi ben uzun yolda 120 sabit kullanırım o da 6 litreye denk gelir ki arabada 4 kişiyiz 7 litre yakar tahmini

90 a sabitle 4-5 litreyle keyfine bak

Henüz 90 sabit kullanmadığım için tadını ve tüketimini bilmiyorum

• E-HDI E kullanıcısına yanıt
    Opel corsa 1.3 mj maks 5.1 gördüm ? Oyları alayım kendime villa yapmam lazım acil

• quote:

quote:

quote:

Devir ekonomi devri

Şu yeni sıvı lpg olayı gerçekten çok iyi, bir de fiyatları düşse... 7 bin liradan bahsediyorlar, ekonomi yapılmaz o parayla, çevreci olunur anca..

Dizel farkına kıyasla yine iyi bence.

Dizelin derdi tasası bitmiyor ya, traktör sesi bile LPG'yi sempatik kılıyor insana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Devir ekonomi devri

Dizel farkına kıyasla yine iyi bence.

Dizelin derdi tasası bitmiyor ya, traktör sesi bile LPG'yi sempatik kılıyor insana

ama torku var

• quote:

Opel corsa 1.3 mj maks 5.1 gördüm ? Oyları alayım kendime villa yapmam lazım acil

kışın ortalama 5 derece havada maks 5.1 lt gördün öyle mi ? ( video yu izlersen 100 kg ağırlığın da adam ve 5 derece sıcaklık var )
  • E-HDI E kullanıcısına yanıt
    evet 5 kişide öyle yaktım tek kişide ? siz ayağınızın altında ne olduğunu bilip kimseye takılmadan boş gazlamazsanız yakmaz zaten bu fındık dizel arabalar. ki bu adamlar bu ortalamayı tuttururken yolda hepimizin küfür ettiği trafiği takmayan 30la giden yaşlı dedelere dönüyorlar. martta avcılardan gitmeye başladım satarken 4.8 ortalmam vardı araçta. aceleniz yoksa basmayın vitesi düzgün atın arabayı çekişten düşürmeyin yakmaaaaaz... bu bilinen bir gerçek. multijet neden tutuluyor sanıyorsunuz ? bizde bilirdik 1.6 tdiye binmeyi de.. aynı performansı 1.4 hdi ile cok rahat yakalacagımı dusunuyorum. benzinli araç olarak su an 1.2 polo kullanıyorum onda trafikte makas cok acılıyor..
  • Ben ne cektiysem lpg den cektim...308 puretech motor icin lpg yi başa bela etmeye hic gerek yok yaziktir arabaya...ben 1.2 vti kullaniyorum gayet tuketiminden memnunum...

• quote:

evet 5 kişide öyle yaktım tek kişide ? siz ayağınızın altında ne olduğunu bilip kimseye takılmadan boş gazlamazsanız yakmaz zaten bu fındık dizel arabalar. ki bu adamlar bu ortalamayı tuttururken yolda hepimizin küfür ettiği trafiği takmayan 30la giden yaşlı dedelere dönüyorlar. martta avcılardan gitmeye başladım satarken 4.8 ortalmam vardı araçta. aceleniz yoksa basmayın vitesi düzgün atın arabayı çekişten düşürmeyin yakmaaaaaz... bu bilinen bir gerçek. multijet neden tutuluyor sanıyorsunuz ? bizde bilirdik 1.6 tdiye binmeyi de.. aynı performansı 1.4 hdi ile cok rahat yakalacagımı dusunuyorum. benzinli araç olarak su an 1.2 polo kullanıyorum onda trafikte makas cok acılıyor..

çorsa ile 5 i geçmedim. en soğukta bile. ayrıca 5 km git- 5 km gel. şimdi clio4 var. kış gelmeden her ortamda corsadan 0.5 litre az. bakalım 4.5 in üstüne çıkacak mı. bugünlerde 4,2 . 500km ortalaması.

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    ahahahah kim o manyak dsg yi mineral yağla tamir ediyormuş
  • 1.2 PureTech 130 manuel Allure için fiyat alan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    şöyle düşün pejo tek başına bir marka ne kadar kötü iş çıkarırsa o kadar batar, sırtını dayayacağı bir hans tötü fayans yoktur ardında, bir amraknın alt ürün gamıda değil sonuçta; o yüzden kendine çeki düzen vermek zorundadır, veriyorda gördüğüm kadarıyla. Tam otomatik kullanması bile vw gibi; dediğim dedik koduğum koduk kafasıyla hareket edip ister memnun olun ister olmayın illede dsg demiyor olması, aut06r ve etg6 yı bırakması bunun güzel bir örneği.

gelelim leona, seat alman hansın ispanyadaki metresinden yaptığı afedersin gayri meşrusudur, (diğer adını yazmıyorum) bu gayri meşru çocuk hansa babişko ben şöyle bir araç yapacağım manyak olacak derse, hans der k; "yavrum sen benim gayri meşru çocuğumsun benim esas evladım vw onun önüne geçmene izin vermem"

yani diyeceğim şudur seat pejo ayarında arabadır, hatta çoğu modeli pejonun bir tık altındadır, yani seat pejodan kat be kat iyidir demek en iyi niyetle ispanya ekonomi bakanı olmaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 28 Ekim 2014; 0:39:48 >

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    71 bin dedi alp beyaziymis.ekstra donanim da varmis ama cam tavan yok

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.