Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
35.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • salı günü Kocaeli'de test günü varmış. volkan ışık geliyormuş.
  • Arkadaslar arac gercekten on numara arac..tek elestirilecek yani fiyatinin biraz yuksek olmasi...markanin gecmis modellerine bakarak ön yargili yaklasilirsa haksizlik yapilmis olur...bakin hyundai nin eski modelleriyle simdiki modellleri bir mi yeni i30 modeli ilk fuar tanitiminda wolksvagenin ceo su bile cok sasiriyordu nasil basarmislar diye hayretle inceliyordu...sonra daha 5-6 sene once nokia cep telefonunda liderken simdi adini bile anan yok...teknoloji cok hizli gelisiyor markalar birbiriyle daha iyi modeller icin yarisiyor ve bu model kendi sinifinda gercekten iyi bosuna yilin otomobili secilmedi...gecen sene golf yilin otomobiliydi bu sene 308 se eger durup bir incelemek hic degilse test etmek lazim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEMS44 -- 25 Ekim 2014; 23:26:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Bugün bayide gördüm. Şu tüketim testini Peugeot değil "Volkan Işık Akademi" yapmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Test aracı var mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Test aracı var mıydı?

Bayide vardı fakat test aracı yoktu. Aynı şanzımana sahip makyajlı 508 sordum o da yokmuş. Ben de boş dönmeyeyim diye makyajlı dizel otomatik 508 test ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Test aracı var mıydı?

Bayide vardı fakat test aracı yoktu. Aynı şanzımana sahip makyajlı 508 sordum o da yokmuş. Ben de boş dönmeyeyim diye makyajlı dizel otomatik 508 test ettim

Nasıl beğendin mi? Latitude almaktan vazgeçirdi mi?

• quote:

quote:

quote:

Test aracı var mıydı?

Nasıl beğendin mi? Latitude almaktan vazgeçirdi mi?

Yav şu ETG şanzıman çok karıştırıyor aklımı. Ciddi anlamda çok güzel bir ayar tutturmuşlar şanzımana, geçişleri yumuşak ve kararsızlık yok denecek kadar az.

Renault'a gittim öncesinde, 1.5 dCi EDC Latitude, Megane Sport Tourer ve Scenic test aracı sordum. Sağolsunlar üçünü de sektirmediler. Hiçbiri yokmuş ellerinde.

Makyajlı 508 felaket olmuş ama, ne trim sesi ne yol sesi ne de motor sesi. Hiç müzik açmamama rağmen çok başarılıydı. Bakalım belki makyaj öncesi bir 508 SW olabilir.

Ama ben test aracı için görevli arkadaşı beklerken dört kişi otomatik 308 sordu. O fiyatlara rağmen satarsa ciddi başarı demektir.

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Bayi Göral mıydı?
    Aynen

• quote:

Aynen

Beni peugeot dan soğutan bayi

508 güzel araba, latitude çelmesin aklını

Yeni kombinasyonu duyurabilir ve fiyatta da biraz güzellik yaparlarsa 308 iyi satar, hem de baya iyi...

Neden abi ne yaptılar?

• Bu göral çok sağlam indirim yapıyor.burda 51 çekilen araca telden 44 rakamı verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Bu göral çok sağlam indirim yapıyor.burda 51 çekilen araca telden 44 rakamı verdiler

308 için "lansman fiyatları" diyip indirime yanaşmadılar ama

• quote:

quote:

Bu göral çok sağlam indirim yapıyor.burda 51 çekilen araca telden 44 rakamı verdiler

308 için "lansman fiyatları" diyip indirime yanaşmadılar ama

Pug un düzgün lansman fiyatını hiç görmedim.önce bir satamasınlar sonra arkası gelir.

• quote:

Hangi model için verdiler hocam o fiyatı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

quote:

Vti 82hp access için.ellerinde araç varsa yine verirler.active içinde 3-4k fazlasını verdiler birkaç opsiyonla

• quote:

quote:

quote:

Vti 82hp access için.ellerinde araç varsa yine verirler.active içinde 3-4k fazlasını verdiler birkaç opsiyonla

Cok iyi fiyat degil mi active icin de 47 civarina verirlerse eger bence guzel fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: CEMS44

quote:

quote:

quote:

Cok iyi fiyat degil mi active icin de 47 civarina verirlerse eger bence guzel fiyat

1-2 ay oldu.park sensörlü geri görüşlü active için sanırım 48-49 civarında fiyat vermişlerdi.pug satamadığı zaman böyle şeyler yapar.araç manuel

• icemy kullanıcısına yanıt
    Bence guzel fiyatmis bunu etg6 ile satsa 50 liraya da verseler almak isterim...ben 208 etg den gayet memnunum...ama bu yeni 130 beygirlik de cok guzel olmus bence ama active otomatik icin 66 vermek kolay degil

• bu aracın testi bir yerlerde varmı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.