Şimdi Ara

Peugeot 308 active 84.000 lira değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BlueHDi 120 hp EAT6 Tam Otomatik S&S bu arabaya 84.000 lira verilirmi sizce? 40.000 lira sıfır faiz gibi bir kampanya var peugeotta sizce değer mi ?

• Peugeot sahibiyim cok para kardesim o arabaya
    Gencsen al bi a180 bak keyfine hic ugrasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa şartlarında değer mi değmez mi diye bir şey yok artık malesef.Aynı sıfır araçlar genelde aynı paralarda oluyor.Gerisi sizin 2.el servis vs. gibi beklentilerinize bağlı

• rzcyle kullanıcısına yanıt
    Ankara'dan daha uygun fiyat alabilirsiniz

• icemy kullanıcısına yanıt
    ben bayilerde sormadım fiyatı internetteki fiyat üstüne sorum. Ne kadar bir indirim yapıyorlar ?
  • 2 ay oldu mu bilmiyorum ama 69.000 e satmıştı terbiyesizler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liste fiyatlarına aldanmayın, 75-77bin gibi fiyatlara almaya çalışın.

O fiyata bu sınıfta daha iyi bir dizel otomatik seçenek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İstanbulda yüksek çekiyorlar .Ankarada enson galiba 77 demişlerdi kredili.Ön arka park sensörü,geri görüş,17",beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 12 Kasım 2015; 11:44:38 >
  • 69k ya opsiyonsuz veriyorlardı birkaç ay önce.
  • Degmez 2. El yonel

• Arkadaşlar daha iki gün önce Peugeot bayisindeydim. Görevli arkadaş "sıfır faizli" kredinin faizini araç fiyatına gömdüklerini samimiyetle söyledi. Bu düzende hiçbirşey göründüğü gibi değil malesef. Koparabildiğiniz kadar koparın arkadaşlar herşey alavere dalavere.

• dizel otomatigi 2,el alacan kardes 60 edecek arabayi 80e iteliyorlar millete

• Pejonun liste fiyatına aldanmayın. 102 bin lira allure ve bir kaç opsiyonlu arabayı 90 a bıraktılar. O da selam vererek daha sıkı pazarlık yapmamıştım.

• Hocam git o fiyata i30 elit 7 dct al. Kurusuna kadar hak eder ama 308 etmez

• landscapee kullanıcısına yanıt
    merak ettiğim için soruyorum acaba 308 kullandınız mı?

hadi onu da geçtim hiç araca binmişliğiniz var mı?

durun siz yorulmayın ben sizin cevabınızı buldum...

quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

308 diyenler ben istanbulda bu aracdan hic gormedim nerdeyse kimse almiyor mu bu araci? Bu zamana kadar 2 yada 3 defa anca gormusumdur pek tutulmuyor galiba. İ30 epey goruyorum.
  • Allure'u o para eder anca.Active çok,çok fazla fiyat.Samsunda bayii'leride kapandı akıllanmadı gittiler
    Araç sahibi olarak sizi bilgilendireyim;

Daha önce ford, vw, honda, renault araçlarını kullanmış biriyim, normalde fransız araçlarına karşı bende de ön yargı vardır, ancak 308i görünce bu fikrim değişti, aracın motor+şanzıman ikilisi çok iyi uyum sağlamış, performansı 300nm tork ile doyurucu, yakıtı düşük, iç kalitesi bana yeterli geldi bu göreceli birşey tabii..

Ankara bayilerinde liste fiyatı üzerinden çok iyi indirimler alabilirsiniz, ben 2.el allure +comfort paket aldım, sıfır düşünmezseniz 2.elleri de uygun fiyata bulunabilir 81bin ila 88bin arası, paketli allure'ler var, sahibinden de..

Sonuç olarak, aracı bilen kullanan biri olarak, aracı tavsiye ederim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 60 bin bile verilmez

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    yorum için teşekkürler öyle bi araç ki bazıları çok iyi diyor bazıları yerden yere vuruyor ortası yok.Ama kullanıcı yorumu daha önemli ortalama yakıt tüektiminiz nedir?
    aracı hiç görmeyip hariçten gazel okuyan üyeleri pek dikkate almayın, gerek i30 gerekse 308 için kullanıcı yorumlarını dikkate alın, mesela ben i30 için size bir yorumda bulunmadım çünki sadece 10 dakikalık bir test sürüşü yapmıştım o kadar, bu da bence yeterli değil..

sorunuza gelirsek, benim aracı aldığımdan beri sarfiyata dikkat eder bir kullanımım olmadı, aracı özellikle uzun yolda 110-150 arası hızlarda kullandım, buna rağmen ortalama 5,8-6,1l/100km arası bir değer gösterdi. şuan ş.içinde kullanıyorum ancak halen ortalaması bu değerlerde, ben dediğim gibi çok dikkat etmiyorum bir de ankaranın yoğun trafiğini düşünürseniz normal gibi ama sizin kullanımınızda belki bir miktar daha düşüş olabilir belki...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.