Şimdi Ara

Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
14
Favori
50.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben 1 kere bakıma girdim.İndirim dönemine denk getirmiştim.800 küsür bir ücret ödemiştim bakıma. (15000km bakımı)
  • kancello K kullanıcısına yanıt

Hocam, uğraşmaya değmez bu adamla, boşverin.

Opel, PSA'ya geçtiği için başlık açılınca oraya da dadanıyor, Peugeot özelinde değil yani. Kendi haline bırakın. Zaten bir bu var, bir de Skywalker ErdalPeugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burası bilgi ve görüşlerin paylaşıldığı bir mecra. Karşılıklı olarak gerilmeye gerek yok. Burda yazanların herhangi bir markayı kasıtlı olarak gereksiz yere yermesine yada gereksiz yere göklere çıkarmasına gerek yok. Biraz sağduyulu, bilgi ve tecrübeye dayanrak konuşursak birbirimize faydalı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alluresport -- 13 Aralık 2020; 15:52:3 >
  • Satmadan önce 1.2 aracımı 45 bin bakımını sormuştum 1100 TL fiyat vermişti aktif iriyıl
    15 bini 30 bini hatırlıyamıyorum
    Bide bana biraz indirim yapıyorlardı her işlemde gerçek fiyat nedir bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Maviderinlikderin

Valla ben 2017 308 gtline aracimi satip bu arabayi aliyorum. 255 tl anlastik. Belkide hata ediyorum. Gtline bambaska. Higline golf hikaye bence yaninda.

Golf mü yaninda kotü gulerlerrr

😂😆😀 Hayatımda ilk defa bir foruma girdim, o da bu 308 alımıyla alakalı. Ama bukadar tartışmalı olacağını düşünmezdim. Kamu hizmeti yapmak amacıyla araçla ilgili tüm tecrübelerimi burdan paylaşacağım. Biraz zor beğenirim, genel olarak eksik ve hatalar daha çok görünür gözüme...

Trim sesi yok araçta. Ön takım ise maşallah... Ben aracı ağırlıklı uzun yol, kısmen de dağ yollarında kullanıyorum. Ekteki yola sıkça giriyoruz mesela. Hiç ses yok ön takımda. Önceki 308 T9 da böyleydi, girmediğim yol kalmadı sıfır ses. Direksiyon sistemi de sağlam bunun yanında.

Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 13 Aralık 2020; 16:25:11 >

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Led farların performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kancello

Bu mesaj silindi.

Forum herkese acik adam golf bunin yaninda araba degil yazmis durduk yere ona laf yok da bu foruma bilgilenmeye gelene hamambocegi demek uygun!!

Yahu ne kadar terbiyeniz az!! Hamambocegi nedir

Araç icin de alan arkadasa hayirli olsun fakat

Adam ilk dakikada gol yemiş yahu bir insan bile bile 9 bin hava parasi verir mi

Altiustu araba fiyati neyse o

Yoklukta mi yasiyoruz

9 bin hava parasi verip bayiye guldurecegime kendimi almam daha iyi

kim bilir arkasindan neler demistir satici

Boyle alisverisler sayesinde bayiler boyle davranmaya devam edecektir

Yine de hayirli olsun alan arkadasa

• Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları
    Buda sattığım aracımdı 2018 allure 1.2 eat6 çok keyifli bir araçtı çok memnun kaldım umarım alan arkadaşta aynı düşüncededir
    Hiç bir terim sesi olmadı hiç sorun çıkarmadı ekonomik şartlar sebebi ile sattım araç alırsam tekrar tercihim kesinlikle aynı araç olacaktır
    Hepinize iyi akşamlar

• Bende bunu satmaya çalışıyorum sportu aldim bekliyorum.4.cu 308 t9 kasam olacak. Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Terbiyesizlik yapma sana ilk konu başında hayırlı olsun dedik haddini aşma al arabanı bin git 

Alıntıları Göster

Adamlar c segmentinde en iyi yol tutuan en sorunsuz en konforlu en saglam en performanslı aracın 308 olduğunu iddaa ediyorlar boş yere tartismanin alemi yok vw honda fanboylarindan beter ben kendi aracimi gerektiginde objektif bir şekilde eleştiriyorum ama birşeye ulasamayinca en değerlisinin kendi aldığı araç olduğuna inanan insanlar topluluğuna laf anlatamazsin evet kötü bir araç değil 308 ama bu forumda abartıldığı kadarda 306 406 206 307 tasarim konusunda süper araclardi ben hala 406 ve 306 yi çok begenirim ama tutupta sirf tasarimini seviyorum diye gerçekleri gormezden gelemem

• kudret1 K kullanıcısına yanıt
    Burda bir bilgi eksikliği var sanırım. 9 bin tl hava parası değil. Aracın fiyatını aşağı çekip ötv diliminden kurtarıp telafiyi burdan yapıyolar. Durum bundan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kancello

Trim sesi sıfır hocam.Az, biraz değil sıfır.Bu konuda Leonda çok dertliydim mesela.Araç kötü yollarda senfoni çalıyordu resmen.

Golf te trim sesi konusunda problemsizdi.

Malzemelerle ilgili deformasyon problemi de yaşamadım.Araçla ilgili hiç problem yaşamadım aslında 2 sene 22000 km kullanımımda.

Yalniz leonun arkasi evlere şenlik trim sesinden ziyade suspansiyon çalışma sesi kafa ağrıtıyor öyle olunca trim sesini duyamiyorsun hiç adil karsilastirma olmamis😂

• quote:

Orijinalden alıntı: alluresport

Led farların performansı nasıl?

Farlar konusunda ben de @xdmr ile aynı düşünüyorum.

Led farsız mümkün mertebe almam. Çok memnunum farlardan.

Yalnız fabrika çıkış far referans ayarını 1 tık yükseltirseniz çok daha güzel oluyor. Kaput altındaki bir ayar. Karşıdan geleni rahatsız etmeyecek kadar, biarzcık yükseltmek gerekiyor. Yoksa biraz fazla aracın önünü gösteriyor. Kaldırınca geceleri süper performans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 13 Aralık 2020; 16:22:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maviderinlikderin

Bende bunu satmaya çalışıyorum sportu aldim bekliyorum.4.cu 308 t9 kasam olacak.

bende bu aracdan bakıyorum sarı sayfada sızınkının paketı ne fıat nedır

• koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Gt line en üst paket. Sitede ilanı var. Tek tek yum ozelliklerini yazmaya calistim.
  • 2014 1.6 e-HDi alure bu paketı nasıl bende bunlardan dsnyorm

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Led farı cok guzel alışan led farsiz araca binmek istemez.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.