Siz de bunu yediniz yani neyi savunuyorsunuz hocam İsin ucunda vergi kacirmak da var Yapilan islemlerin 9 bin etmeyecegi de var neresinden tutarsaniz tutun Bu iş en hafif ifadeyle bile izah edilemez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları (15. sayfa)
-
-
Manuel ilk gelen partiler. Baya dolu olmasi lazim denon ses sistemi vs.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maviderinlikderin
Manuel ilk gelen partiler. Baya dolu olmasi lazim denon ses sistemi vs..manuel olması sıkıntı degıl baaya folu bıraz fıatların dusmesını bklm alıcam nasıpse
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maviderinlikderin
Gt line en üst paket. Sitede ilanı var. Tek tek yum ozelliklerini yazmaya calistim.Hocam Gtline ve dizel, satmak üzebilir.
Tabi sıfır sıfırdır ama yine de 2 kere düşünmek lazım.
-
Kismet 3 aydir bunun cevabını ariyorum zaten sıfır sıfırdır diye ciktik bi yola ama gerisi ne olacak bende merak ediyorum. -
Whatsuo daha iyi olur konu amacini asiyor malesef. Ben sahsen muhatap olmazdim zaten konusurlar komusurlar giderler:) -
Ben bişey yemedim. Kimse bana bunun böyle olduğunu da söylemedi. Ben durumdan böyle bişey çıkardım. Burda bir vergi kaçakçılığı yok. Çünkü bayi hem aracın hem de yaptığı işlemin faturasını kesiyor. Ortada bi kaçakçılık yok. İsterseniz vergi dairesine şikayet edin. Bişey çıkmaz. Burdaki durum, kitabına uydurmadır. Malesef burası Türkiye ve herkes bi şekilde vergi zulmünden alternatif geliştiriyor. -
Arkadaşlar bende sipariş bekliyorum. Memleket Antalya görev icabı doğu Anadolu bölgesinde bulunuyorum araç yaz lastiği ile geliyor kış lastiği mı alsam ya da son seri 4mevsim lastikler oldukça iyi test sonuçları var ki bu pandemiden dolayı çok arabayi hareket ettirmeyecegimi düşünüyorum yazinda tayin durumu var 4mevaim kullananlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hkn.aaArkadaşlar bende sipariş bekliyorum. Memleket Antalya görev icabı doğu Anadolu bölgesinde bulunuyorum araç yaz lastiği ile geliyor kış lastiği mı alsam ya da son seri 4mevsim lastikler oldukça iyi test sonuçları var ki bu pandemiden dolayı çok arabayi hareket ettirmeyecegimi düşünüyorum yazinda tayin durumu var 4mevaim kullananlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
4 mevsim lastik tam randuman vermez hocam..Soyle ki 4 mevsim lastik ne Yaz lastigin yol tutusuna bedel,ne de kis lastiginin performansina bedel..
4 mevsim lastik ikisi bir arada olsun yaz-kis ,bulundugum yerde yagmur,ksr az yagar, sakin kullanirim hiz yapmam uzin yolda diyenler icin aslinda..
18-19 derece sicaklikta,yerler islakken Allah korusun 4 mevsim lastikler kayar genelde..Zaten Bosuna yaz-kis lastikleri satilmiyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alluresport
Ben bişey yemedim. Kimse bana bunun böyle olduğunu da söylemedi. Ben durumdan böyle bişey çıkardım. Burda bir vergi kaçakçılığı yok. Çünkü bayi hem aracın hem de yaptığı işlemin faturasını kesiyor. Ortada bi kaçakçılık yok. İsterseniz vergi dairesine şikayet edin. Bişey çıkmaz. Burdaki durum, kitabına uydurmadır. Malesef burası Türkiye ve herkes bi şekilde vergi zulmünden alternatif geliştiriyor.Hocam bu yapılan kanuna karşı hiledir.
Bu da anayasal bir suçtur.
Açik bir şekilde hile yapılıyor.
Vergi azmiş cokmuş kanun ne ise o
Bayiler ve siz işinize öyle geldigi gibi davranmıssiniz. Siz de işinize geleni duygu somurusu yaparak savunuyorsunuz.
Kanunsuzluğu savunmak kadar bencil düsunuyorsunuz farkında değilsiniz.
Aracin fiyatı ne ise odur. Yok bayi vergiden kacmak icin indirim yaptı sonra 9 bin bindirim yaptı işim hallodu diyemezsiniz.
Bayi o araci zaten 130 bin altina alir bir kac bin karina araç satmaz.
Bir kaç yil sonra vergi daireleri karsiniza cikar ki boyle durumlar cok yasanmiştir.
Milletin devletin vergi parasina el atmissiniz ve bunu savunuyorsunuz vay halinize..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam maşallah çok kral araban var 🧿 sarı siteden de baktım gerçekten güzel. Aldığımız araçlarda da ses sistemi olmasını isterdim ama -
Tesekkur ederim muhtemelende kalacak o kadarda uygun yazdim digerlerine göre.Uzun uzun dusundum. Denon ses sistemi apayri bisey. Kör nokta cok arayacağım diger ozellikler çokta onemli degil ama spor direksiyon ve siyah ve kirmizi ic dizay farklı gosteriyor. Hakkimizda hayirlisi artik. Tsk. -
quote:
Orijinalden alıntı: turkerilHocam Gtline ve dizel, satmak üzebilir.
Tabi sıfır sıfırdır ama yine de 2 kere düşünmek lazım.
Alıntıları GösterValla ben pejo alacak olsam 2 değil, 5 defa düşünürdüm ki, zaten de düşünüp almadım.. Fransız arabası.. Yürüyen yağ tenekesi sonuçta..
-
Çok iyi yapmışşınız fransız kalmışsınız. -
Hakkınızda hayırlısı olsun. Nasip. Bende aracımı satarken piyasanın durgunluğunu fark ettim. Önceden (geçen sene) 100 bin bandında güzel araçlar vardı. Ama yine de bi ev parası değildi. Şimdi insan o paraya ev alırım mantığıyla da hareket ediyor. Haklılar da -
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4Valla ben pejo alacak olsam 2 değil, 5 defa düşünürdüm ki, zaten de düşünüp almadım.. Fransız arabası.. Yürüyen yağ tenekesi sonuçta..
Alıntıları GösterYaw he he :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X