|
Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları (16. sayfa)
-
-
Kanuna karşı hile kavramı buna uymaz. Çünkü ortada kanunun yasakladığı birşeye, kanuna uygun birşeyle ulaşma gibi bir durum sözkonusu değildir. Kavramları karıştırıyosunuz. Olayı farklı yere çekiyosunuz. Madem çok rahatsızsanız bu durumdan yarın gidip bütün peugeot bayiler hakkında suç duyurusunda bulunun ve burdan da paylaşın belgeleri. Biz de görelim nekadar devlet ve millet sevdalısı olduğunuzu. -
Çok iyi ya sesli guluyorum. Cok hosuma gidiyor boyle tipler.:) -
😂😂😂 -
Kurdunuz mu hocam grubu -
Hocam özelden iletişim bilgilerinizi yazın sizi de ekleyelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: hkn.aaArkadaşlar bende sipariş bekliyorum. Memleket Antalya görev icabı doğu Anadolu bölgesinde bulunuyorum araç yaz lastiği ile geliyor kış lastiği mı alsam ya da son seri 4mevsim lastikler oldukça iyi test sonuçları var ki bu pandemiden dolayı çok arabayi hareket ettirmeyecegimi düşünüyorum yazinda tayin durumu var 4mevaim kullananlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Ben Michelin Cross Climate kullanmıştım bir takım, İstanbul’da ikamet ediyorum. İdare eder bir performansı vardı. Ama iyi bir yazlık lastik almanızı tavsiye ederim, çünkü bu arabada en sevdiğim şeylerden birisi en ufak harekete bile tepki veren direksiyonuydu. İyi lastiklerle daha da güzel oluyor. Kışlıkları ayrı alın 4 mevsimler doğuda iş yapmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 13 Aralık 2020; 18:58:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maviderinlikderin
Çok iyi ya sesli guluyorum. Cok hosuma gidiyor boyle tipler.:)Hala çırpınıyorlar 😂
Kışlık bakıyorum hocam doğru söylüyorsunuz.
Bir kere kullanmıştım . Ama Denizli'de haklısınız kışlık bakıcım.
Hocam ben Denizli’de kışlık lastiğe gerek görmüyorum 😄 -
-
Bende cok sorunlu oldugu icin 4.kez 308 t9 kasa aliyorum🤣 -
Normalde forumda pek yazı yazmam fakat bu başlığı açıldığı günden beri takip ediyorum. Son günlerde ne olduysa başlık ve amacı dışında yazılar yazılarak, burayı da çöplüğe dönüştürmeyi başarmışlar.
Öncelikle ben de 308 Allure Sport aldım ve teslim almayı bekliyorum. PSA grubundaki ilk aracım 308 değil. Ve çoğunluğun aksine ilk nesil 1.2 Puretech motoru kullanan birisi olarak yorum yapacağım.
Daha önce 2015 Citroen C4 1.2 Puretech 130 HP EAT6 ve 2012 Peugeot 208 1.6 THP 156 hp araçlarım oldu. Herkesin söve söve bitiremediği Puretech ve THP motor 2 aracı da kullandım.
İlk nesil 1.2 Puretech motorun sorunlarını araştırarak bulabilirsiniz. Fakat bilgi kirliliğinden sorunun kaynağı atlanıyor.
Özellikle ilk çıktığı sene 2014 model olan araçlarda öncelikle buji kaynaklı sorun vardı. Buji meselesini fazla büyümeden 5960.L5 kodlu buji ile değiştirerek çözdüler. Ama asıl sorun bu araçta triger kayışı kaynaklıydı. İnsanların yağ pompası arızası vs. demesine bakmayın. 1.2 Puretech motordaki triger kayışı yağın içinde çalışıyor. Genellikle yağın içinde zamanlamayı gerçekleştiren zincir olur, yağın içinde çalışmıyorsa da genellikle kayış olur. Bu araçtaki sorun da yağın içinde çalışan triger kayışından kaynaklıydı. Triger kayışı sürekli ısınma/soğuma neticesinde belli km sonrasında kauçukları parçalanıp kartere iniyordu. Bu da yağ pompasının tıkanmasına (doğal olarak yağ basınç kaybına) ve aracın yağsız kalmasına sebep oluyordu. Yağsızlık neticesinde motor aşınarak zarar görüyordu. Sürekli yetkili servis bakımlı olan araçlarda onarıma gidilmeden ücretsiz sandık motor ile değişimi sağlanan çok araç gördüm. Ama motoru değiştirilmeyen araç sahiplerini de şikayet sitelerinde vs okudum.
Gelelim sonuca ben 20 bin km 1.2 puretech araç kullandım, komple yetkili servis bakımlıydı. 2019 Ocak ayında sattım. Bendeyken arıza vermedi. Araç halen arızası olmadan kullanılıyor.
Özellikle belirtmek isterim; bakımını yaptırdığım yetkili servis benimle iletişime geçti 1 hafta önce. Aracın bende olup olmadığını, triger kayışının ücretsiz değiştirileceğini söyleyerek beni servise davet etti. Bende sattığım kişiyi arayarak kendisine durumu izah ettim. 5 yıl sonra bile geri çağrılması markanın bu durumun farkında olduğunu gösteriyor.
Kullanmadan atıp tutan insanlar her zaman var olacaktır. Bunlara takılmayın.
Neden bu modeli tercih ettim sorusunun cevabını önceki mesajlarda arkadaşlar belirtmiş. Benim bütçeme göre en mantıklı araç buydu. Canım istedi bunu seçtim, bitti.
İnsanların seçimlerine marka fanboyları lütfen yorum yapmasın. Burada süreç hakkında bilgi paylaşımı yapılarak merak edilenler cevaplansın.
Aracı alanlara hayırlı olsun, almak isteyenlere tez zamanda nasip olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreativeC4 -- 14 Aralık 2020; 11:55:8 >
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Kullanılan trigerde bir iyileştirme yapıldığını umuyorum -
Hocam çok güzel yazmıssınız durum aynen belirttiginiz gibidir. Ilk baslarda sebebleri bilinmediğinden bir belirsizlik ve korku oldu ama artik neyin neden oldugu ortada. Peugeoy zaten kayis icin geri çagırmalara basladi. Bende 1.2 130 eat6 arac 18 ay kullandım active paket oldugu icin sattim. Şu anda bluehdi 308 aracim var ve tekrar 1.2 eat8 sport aldim hayirlsiyiyla bu ay teslim alacağız insaallah. Kullanici olarak bu 4.cu 308 im olacak. Kullanmayan bu tip kisilerin yorumlarini dikkate almayin ve cevap yazmayin.syg. -
bu aracın dizel 1.5 eat8 olanını kullanan yok mu
şuan satışı varsa fiyat bilgisi olan var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X