Şimdi Ara

Peugeot 508 2020 yağ testi rengi normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba,

2020 508 1.6 benzinli 225 HP araç bakıyorum. Bir tane bulup eksper yaptırdım, eksperdeki arkadaş bir test yaptı ve sonuç renk bu şekilde çıktı. Hafif kaçak var dedi. Ne testi yaptığına tam olarak dikkat edemedim sormayı da unuttum. Sizce sıkıntı çıkarır mı bu ileride? Veya halledilebilecek bir sorun mu?

Peugeot 508 2020 yağ testi rengi normal mi?

• linea aracımı satarkende kaçak testinde kaçak var çıkmıştı ben imkansız dedim başka test yaptırdı alan arkadaş o sorunsuz çıktı bu testler çok sağlıklı olmayabiliyor 2020 model bir araçta sıkıntı olacağını sanmam ama başka bir markanın testini yaptırtmak mantıklı olabilir

• Silindir kapak contası kaçak testi yapılmış. O sıvı yağ değil soğutma sıvısı ve hafif kaçak olduğu tespit edilmiş. Başka bir yere daha yaptırın bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yağa soğutma sıvısı nasıl karışıyor ve o rengi alıyor enterasan yağa su karışmaz diye biliriz

• sissil S kullanıcısına yanıt

Zaten yağı değil atık gazı tespit ediyor.

• Hocam o soğutma suyundaki co2 gazını tespit ederek çalışıyor diye biliyorum…Bazı araçlarda soğutma sisteminde(su kaçağı) hafif bir kaçak varsa da bu durum olabiliyor diye biliyorum…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.