Şimdi Ara

peugeot 508-ford mondeo-citroen c5-vw golf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 4 arabadan birinin 2. elini 55 milyar civarı bi fiat ile almayı düşünüyorum ve uzun süreli bi araba düşünüyorum.

fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• Satista kolay olacagini dusunerek mondeo yada golf diyebilirim. Babamdan duydugum cok guzel bir soz vardir 'araba kendin icin degil el icin alinir'
  • şu google'a peugeot 508 yazıyorum bu sayfa çıkıyor biraz bilgi istiyorum. binilecek bir araba istiyorum. performanslı ve konforlu vede dizel olsun mümkünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurunkadde

bu 4 arabadan birinin 2. elini 55 milyar civarı bi fiat ile almayı düşünüyorum ve uzun süreli bi araba düşünüyorum.

fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

İlla 2. El almaya gerek yok ben peugeot 508 active 1.6 120 bg auto6R metalik siyah ve 17 inch jantli aracımı 59000 tl ye aldım 30000 tl ye varan 0 faizli kredi imkanı vardı araştırmanızı tavsiye ederim hiçbir 2. El 0 in yerini tutmaz hayırlı olsun
  • Golf 1.6 TDI 105 Ps Comfortline sıfır km. olarak alabilirsiniz.
    İlla 2. el derseniz Jetta
  • Arkadaşım sakın ola ki Citroen'e takılma uzun vadeli bir kullanım düşünüyorsan tabi kide üstün alman teknolojisi bir VW seçerim eğer ikinci el alacaksan. Nitekim VW 0 alımlarda 4 aydan aşağı arabayı teslim etmiyor. Ama eğer spor değilde oturaklı bir araba istiyorsan peugeot 508 gerek işçiliği gerekse şıklığı ile can yakıyor.
  • Laittude yi seçeneklerinin arasına koymanı öneririm eger yok dersen mondeoyu tek gecerim :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    /// PEUGEOT 308 ///
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mondeo yada golf al çünkü diğer ikisi fransız.adamların araçlarınıda 2.elde primlendirmeyelim ki sıfır alacaklarıda caydıralım birde yedek parça olayı var.o yüzden al bir ford ol bir lord
  • Mondeo D , Golf C sınıfı.Golf her ne kadar kaliteli olsada fiyatları türkiye'de çok pahalı.(şu an tüm c sınıfı öyle ama neyse ) Alabilirsen mondeo . ECoboost Ps Titanium güzel olur.Fransızlar da küçük detay işçiliği düşük.Canın sıkılır.Salla onları.
  • Araba ihtiyaçlara göre alınır. Sizin ihtiyacı netleştiremediğiniz belli oluyor.

Golf ile bu araçların alakası yok. Golf'ün iç hacmi ve bagajı sana yeterli ise boşuna D-segmentinin büyük kasası, fazladan yakıt tüketimi ile uğraşma.

Geniş iç hacim ve bagaja ihtiyacın varsa da Golf'ü listeden ele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Araba ihtiyaçlara göre alınır. Sizin ihtiyacı netleştiremediğiniz belli oluyor.

Golf ile bu araçların alakası yok. Golf'ün iç hacmi ve bagajı sana yeterli ise boşuna D-segmentinin büyük kasası, fazladan yakıt tüketimi ile uğraşma.

Geniş iç hacim ve bagaja ihtiyacın varsa da Golf'ü listeden ele.

Bende onu diyecektim.... 508 ve Gofl ne alaka?!?!?!?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Mondeo D , Golf C sınıfı.Golf her ne kadar kaliteli olsada fiyatları türkiye'de çok pahalı.(şu an tüm c sınıfı öyle ama neyse ) Alabilirsen mondeo . ECoboost Ps Titanium güzel olur.Fransızlar da küçük detay işçiliği düşük.Canın sıkılır.Salla onları.

Nedir bu fransız düşmanlığı 508 bu araçlar arasında en konforlu ve işçilikli araç ayrıca e-hdi motoru performans ve ses olayı açısından çok iyi.Sadece parça konusunda haklısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- 508
    2- Golf
    3- Mondeo
    4- C5
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSDc

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Mondeo D , Golf C sınıfı.Golf her ne kadar kaliteli olsada fiyatları türkiye'de çok pahalı.(şu an tüm c sınıfı öyle ama neyse ) Alabilirsen mondeo . ECoboost Ps Titanium güzel olur.Fransızlar da küçük detay işçiliği düşük.Canın sıkılır.Salla onları.

Nedir bu fransız düşmanlığı 508 bu araçlar arasında en konforlu ve işçilikli araç ayrıca e-hdi motoru performans ve ses olayı açısından çok iyi.Sadece parça konusunda haklısınız.

Tarihe bakın lütfen

• bu fransız boykot olayına hiç takılmayın bıle devlet umursamıyor halk ne yapsın kendı çıkarlarınıza ihtiyaçlarınıza göre hareket edin ha o tarih diye yazanlar var bır baksınlar bakalım bu senekı boykot ruzgarı dındıkten sonra devlet fransızlarla hangı ıhale ve anlasmaları yapmıs öyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler
    seçenklerınız arasında en alınası 508 ama yakıt konusu önemlıyse golf den yada kullanın tercıhınızı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

1- 508
    2- Golf
    3- Mondeo
    4- C5

C sınıfı golfün D sınıfı C5 ve mondeo ya tercih edildiğini ilk defa gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARB

bu fransız boykot olayına hiç takılmayın bıle devlet umursamıyor halk ne yapsın kendı çıkarlarınıza ihtiyaçlarınıza göre hareket edin ha o tarih diye yazanlar var bır baksınlar bakalım bu senekı boykot ruzgarı dındıkten sonra devlet fransızlarla hangı ıhale ve anlasmaları yapmıs öyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler
    seçenklerınız arasında en alınası 508 ama yakıt konusu önemlıyse golf den yada kullanın tercıhınızı .

• quote:

Orijinalden alıntı: HARB

bu fransız boykot olayına hiç takılmayın bıle devlet umursamıyor halk ne yapsın kendı çıkarlarınıza ihtiyaçlarınıza göre hareket edin ha o tarih diye yazanlar var bır baksınlar bakalım bu senekı boykot ruzgarı dındıkten sonra devlet fransızlarla hangı ıhale ve anlasmaları yapmıs öyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler

• Mondeo veya C5 derim ben. Golf küçük gelebilir size. 508 ise görüntüsü itibariyle geçmişten gelen konsept çizimler gibi.
  • bir kere bu araçların içinde golf ün işi yok.2.el için alacaksanız passat alın bu sınıftan,bahsedilen araçlardan konfor önceliğim olduğu için önce c5 sonra mondeo sonra 508
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.