< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 28 Ekim 2017; 1:5:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 28 Ekim 2017; 1:5:39 > |
Aracı aldım su an 4500 km ortalama 8.5 lt yakıyor şehir içi istanbul da, sürüşü otomobil gibi 190 bastı denemek için daha fazla basar ama gereksiz bunu ortalama 130 km hızla uzun yolda çok rahat kullanıyorum.. araç rahat ve konforlu.. otomatik vites geçişi güzel, yol tutuşu güzel.. ford custom la bunun arasında kalmıştım custom un sürüşü daha ticari araç gibi gelmişti bunun otomobil gibi sürüş hissi var.. bagajı geniş fren mesafesi iyi.. kalkışta hızlanmasıda gayet yeterli.. daha çok bunu hafta sonu gezilerde kullanıyorum.. star stop var ama onu istanbulda çok mantıklı bulmadığım için kapatiyorum... ilerde belki koltuk düzenini değiştiririm en arka koltuğa geçişler biraz sıkıntılı ara koltuğu yatırmak gerekli ama içi ferah.. iki kapı otomatik alaşımlı jant ve zenon far, kör nokta uyarısı var oldukça önemli bu araçta.. aractan memnunum şu ana kadar, çocuklar bu araba ile yolculuğu seviyor, peugeot araçlardan otomatik vites ve elektronik arızası çok olduğunu duyduğum için çekiniyordum.. bu otomobilde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.. peugeot servisleri ilgili ilerde deneyimimi paylaşırım
|
Bu aracı epey bir zamandan beridir bende takip ediyorum..
birşeyler yazmadan önce birazcık araştırın fazla değil.. bu proje toyota cıtroen ve pejo ortak projesi tıpkı önceki kasa proace ler gibi araçlar fransada üretilecek sadece logoları değişik olacak.sorunsuz toyotacı abiler övünür durur artık daş gibi japon aracı diye..) bu işin mucidi tabiki mercedes ona laf yok. ama reno motorlu en basit vito 160 binden başlıyor. otomatik şanzımanı koyduğumuzda rakam ise 200 yü geçiyor hadi buyrun.. öyle gevrek konuşmak kolay değil. vosvos modellerini bu segmentde kale almıyorum sadece hacim israfılar. satıldıkları rakam ve kaliteleri ters ilişki. şanzımanı ve yürüyen aksamı evlere şenlik,servisleri öyle güzel ocak söndüren grubu,alana saygı duyulur ayrı. çok çok iyi niyetliler evet. |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansol -- 1 Haziran 2018; 1:6:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|