Şimdi Ara

Peugeot Partner alcam ???Yakıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model peugeot partner 1.9 ruhsatta hususi geçiyor bu aracın vergisi nedir bide km kaç lira yakar Cevaplarsanız sevinirim

• yıllık vergisi 380 ytl yakıt ise ortalama 110 kuruş ama bana sorarsan transit connekt türlerine bak derim çünkü bu arabalar birazcık sorunlu oluyor servise götür bir baktıttır
  • teşşekkür ederim verdiğin bilgiler için Thank you
  • 2001 modelini kullandım yakıtı 13.5 kuruştan aşağıya düşmüyordu. Vergisi hakkında tam bir bilgim yok ama hususi olanların vergisi biraz daha yüksek olmalı diye hatırlıyorum.
  • Bu arabalar nasıl sorunlu oluyorlar onu anlayamadım. Almayı düşünüyorum aslında ama karar veremedim şu an hala...
  • alıcağın araba 1.9 dur tahminim hususi olarak gözükmesi kötü vergi artar kamyonet yazsa daha az öderdin ödeyeceğin vergi 600 ytl civarı olmalı...
  • motoru eski, bize bir tane 2001 var 160 170 yakıyo sakin kullanımda. 140 yakacağını hiç sanmam. bendeki combo bile 130 civarı yakıyo 1.3 turbo olmasına rağmen. ama bayaa dayanıklı o bakımdan tartışılmaz kolay kolayda servis istemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 206 Dizel Alınır mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 170binlira yakması zor benzinli araçlar bile o kadar yakıyo....
  • arkadaş 15 gün önce 1.9 sıfır aldı.Şehir içinde çok yakıyor.Servis sebebine Motor açılmadığı için dedi.10 000 kmden sonra az yakar dedi ama ben inanmadım.2 tane sıfır araba aldım ikisinde de böyle bir durumla karşılaşmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncay

arkadaş 15 gün önce 1.9 sıfır aldı.Şehir içinde çok yakıyor.Servis sebebine Motor açılmadığı için dedi.10 000 kmden sonra az yakar dedi ama ben inanmadım.2 tane sıfır araba aldım ikisinde de böyle bir durumla karşılaşmadım.

NE KADAR YAKIYO...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.