Şimdi Ara

Peugout 207 118bin KM'de alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir aradan sonra bugün bir Peugout 207 beğendim. Ama kafam km'sine takılmış durumda, karar veremedim. 118bin km bu araç için çok gibi duruyor değil mi ? Siz ne düşünüyorsunuz.

Aracın linkini aşağıda verdim. Aracı inceledim, km dışında içime sindi. Arka sol çamurluğunda boya varmış ve ön çamurlukta biraz göçme var, çok göze batmıyor yaptırmadık dediler. Triger ve 4 lastik yeni değişmiş. Sizce bu araca ne kadar verilebilir ?

http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_ilk_sahibinden_207_1_4_hdi_-23WQQaXQQ24535151WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ossyle -- 2 Mayıs 2010; 22:03:58 >

• Alınır, gayet güzel binilir. Bende de 2006 dizel 116000 km'de araç var. Bence normal ancak km kriteri kişiden kişiye göre değişir.
  • öncelikle alınır. km sorun değil tabiki de bakımı eksik edilmemişse.
    ancak aracın B segmentinde olması ve yılda 40-50 bin km yapmış olması şirket aracı yada kiralama şirketinden çıkmış olma olasılığını artırıyor bence.
    arabanın geçmişini iyice araştırıp servise göstermeden almayın.
  • Konuştuğuma göre aracı ilk sahibinden almışlar ve bakımları zamanında yapılmış. Servis kayıtlarından oturur inceleriz, her yere de gösterebilirsiniz diye anlaştık. Fiyat olarak 21.750 TL 'ye anlaştık gibi duruyor. Sizde bu arabaya ne kadar verilir yada bu fiyat iyi midir ?
  • farlar niye bu kadar siyahlaşmış?

benim araç sel yemişti, aklıma onu getirdi. iyi inceletin havalandırma sisteminde tıkanıklık varsa uzak durun.
  • Sanki biraz pahalı gibi geldi bana tam piyasasını bilemiyorum ama alternatiflerede bakın derim.

Dizel renault clio Hb
    Dizel fiat grande punto
    Opel corsa

o fiyata çok daha az km yapmış bir araç alabilirsiniz.
  • yanlış hatırlamıyorsam bunların 70 değil de 90 beygir olanları tutuluyordu o konuyuda bir araştır istersen hocam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha düşük kilometreli 2 tane 207 buldum ama bugün satılmışlar :) Bunu baktırıp filan alabilirim diye düşünüyorum.

Alternatif olarak 2008 model 50.000 KM'de Clio 3 1.5 dizel buldum. Pazarlıkla 20.500TL'ye indiler. Bayan kullanmış. Bir parça boya var ve sol arka kapısında derin bir çizik var. Kaskosu varmış, üzerinize almadan kaskodan yaptırabilirsiniz dediler. Kapının orjinalliği bozulmasın diye yaptırmamışlar, şuan ne oluyorsa :D

İki araçta da sigara içilmemiş. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ossyle -- 3 Mayıs 2010; 23:05:30 >
  • http://www.sahibinden.com/temiz_1_6_hdi_dizel_207_premium-94WQQaXQQ24629584WQQpXQQdisplayitem

1.6 hdilara e dersiniz 90 ps daha az yakar hemde daha performanslıdır
  • Bütçenin son limitlerini zorluyorum. 3-4 bin lira değil 1 lira bile daha yukarıya çıkamam gibime geliyor :D Aklıma düşerse daha da zorlamak zorunda kalacağım. Karar verdim, bu hafta bir şeyi seçeceğim ve haftaya bir aksilik olmazsa alacağım.
  • Keşke gerçekten 118 binde olsaydı.O zaman al derdim ama bu aracın km si daha fazla
  • Nereden biliyorsunuz, aracı incelediniz mi yoksa bildiğiniz birşey mi var ? Aracı ciddi olarak almayı düşünüyorum, bu yüzden bir bildiğiniz varsa daha açık bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ossyle -- 3 Mayıs 2010; 20:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ossyle

Daha düşük kilometreli 2 tane 207 buldum ama bugün satılmışlar :) Bunu baktırıp filan alabilirim diye düşünüyorum.

Alternatif olarak 2008 model 50.000 KM'de Clio 3 buldum. Pazarlıkla 20.500TL'ye indiler. Bayan kullanmış. Bir parça boya var ve sol arka kapısında derin bir çizik var. Kaskosu varmış, üzerinize almadan kaskodan yaptırabilirsiniz dediler. Kapının orjinalliği bozulmasın diye yaptırmamışlar, şuan ne oluyorsa :D

İki araçta da sigara içilmemiş. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

50.000kmde ve dizelse tabiki temiz olması durumunda 120.000kmdeki bir araca tercih edilir ki zaten aynı sınıfın araçları.

Daha mantıklı olur bence.
  • İki araçta satılmış. Başka araç bakıyorum, hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.