Bu çalışma yeni yayınladı: linki : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10183601/ 14 fareye 2 Pfizer COVID-19 mRNA aşısı enjekte ettiler. 2. Pfizer dozundan 2 gün sonra, 1/14 fare (%7) aniden öldü, karaciğer, böbrekler, dalak, akciğerler ve bağırsaklar gibi birçok organda lenfoma infiltrasyonu olan turbo kansere yakalandı. Turbo kanserli fare, ani ölümden önce hiçbir klinik hastalık belirtisi göstermemişti. Bu, Pfizer mRNA aşılamasından sonra turbo kanseri gösteren 2. çalışmadır. Bunlar, Pfizer & Moderna'nın fareler üzerinde yapması gereken ama asla yapmadığı türden çalışmalardı. Bu 14 fare çalışması, 100 milyonlarca insana verilen COVID-19 Omicron bivalent mRNA güçlendirici aşılarını onaylamak için yapılan çalışmadan daha büyüktü - bu çalışmada sadece 8 fare vardı! Çalışmanın sonlarına doğru olan kısmın Türkçe'ye çevrilmiş bir kısmı : SARS-CoV-2 mRNA aşılarının uzun vadeli güvenliğine ilişkin verilerin yetersizliği göz önüne alındığında, klinisyenlerin ve bilim adamlarının potansiyel korelasyonlar kurmak için herhangi bir olumsuz olayı bildirmesi hayati önem taşımaktadır. Vakamız, yeni SARS-CoV-2 mRNA aşılamasını takiben malign lenfoma gelişimi ile ilgili önceki klinik raporlara ekler. İlginç bir şekilde, ilgili farklı organların ayrıntılı bir histopatolojik ve immünohistokimyasal incelemesine izin veren farede ortaya çıkmasıyla bir B-LBL ( lenfoma kanseri türü) alt tipini ilk bildiren biziz. SARS-CoV-2 mRNA aşılaması ile lenfoma gelişimi veya ilerlemesi arasında nedensel bir ilişkiyi kanıtlayan veya reddeden güçlü kanıtlar eksik olsa da, benzer vakaların vicdani bir şekilde raporlanması ve yukarıda bahsedilen ilişkiyi açıklayabilecek etki mekanizmalarının daha fazla araştırılması ile dikkatli olunması gerekir. . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucro -- 8 Temmuz 2023; 21:57:13 > |
Pfizer COVID-19 mRNA için fare çalışmasında kanser ölümü
-
-
Salgin doneminde asi saksakciligi yapanlar simdi ortalarda yoklar. Milleti asiya zorlayanlara ilerde cikacak sorunlarin sorumlulugunuda ustunuze aliyormusunuz diye soruyordum. BJK adli bir uye vardi, epey Asi reklami yapiyordu.
Avrupada artik bu konuda davalar aciliyor. Bircok insan asi sonrasi sagligi bozulup davalar acmis. Ne varki Asi ureticilerinin uzerinde koruma var, tazminati devlet oduyor. Yalniz asi firmalarinin uzerindeki o kalkan kaldirilabilirde. Hersey mumkun. -
Aşıların koruduğu bilimsel olarak zaten kanıtlanmış, neden reklamını yapayım?
Sizin gibi komplo teorisyenleri ancak böyle şeylere inanır, Japonya'da da bu yüzden ulusal acil durum ilan edildi denmişti ama tabii ki yalanlandı.
Bunlara hem kendiniz inanıyorsunuz hem de başkalarını inandırmaya çalışıyorsunuz.
-
Hocam bu konuda tartismamiz gereksiz cunku ne sunsam komplo teorisi diyeceksin. Onemli arastirmalar var bu asilarin insan sagligina zararlari hakkinda. Basina pek yansitilmiyor, zaten kimsede olmuyor artik. O donem salgin politik baskilarindan dolayi cogu insan asi oldu, hastaliktan korur diye degil. -
Merak ediyorum World ecconomic forum sana kaç dolar ödüyor bu kadar ağır aşı fanatikliği yapman için ?
-
Bu saçma cevabı şimdi gördüm. Tane tane yazayım:
- Benim verdiğim bilimsel araştırma : hakemli dergideki sonuç. Senin verdiğin ise bu araştırma ile ilgili değil, bir Japon bilim insanına karşı yaptırılmış bir haber. Zaten sorun buradan çıkıyor. İnsanların çoğu ya basın yazmadıkça ne olduğunu anlayacak kapasitede değil ya da araştırma yapmaktan eriniyor.
- Dilimde tüy bitti. Biraz araştırma yapın. Bulabilirseniz 2021 sonrası genç ölümlerinde artış olmuş mu olmamış mı araştırın bakın. ( istersen bu konuda kaynak verebilirim ) Yine hakemli dergide yayınlanan sonuçlara göre bak bakalım özellikle genç erkeklerde miyokardi artmış mı artmamış mı sıvılama sonrası.
- Aşıların koruduğu kanıtlanmışmış. :) Ya sana sorsam hesaplamayı nasıl yapıyorlar diye ondan bile haberin yok. Okusan nasıl hesaplama yapmışlar diye, onu bile anlayacağından şüpheliyim ama lütfen beni yanılt ve burada açıkla bakalım %95 koruma nasıl hesaplanmış.
Umarım basında her yazılana inanmak yerine biraz aklını kullanabilmeye başlarsın. Araştır bakalım, o kadar zor değil.
-
Yahu sen tescilli komplo teorisyenlerinden bir tanesisin, bende de blokluydun da af çıkardım, senin bu saçmalıkların yüzünden Covid ana konusundan bile şutladılar seni, daha ne diyorsun sen
-
Yazarken içimde hep bir umut oluyor: o kadar ağır laf söylüyorum bu sefer biraz araştırma yapar, benim yaptığım gibi konuyu anlayarak cevap verir diye ama nafile..
Bu kadar zor mu, ilkokula gitmedin mi? Hesaplama yapmayı bilmiyor musun?
Hadi kardeşim en azından %95 etkili diye basında yazılan ve millete yutturulan çalışmanın, hesaplamasını öğren, burada anlat.
Çok mu zor ?
Yine mi geyiğe vurup kaçak güreşeceksin? Ancak kendini kandırırsın..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X