Şimdi Ara

Phenom II X4 işlemci efsanesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 yılında phenom ıı x4 955 almıştım 2013 yılında ekran kartımı hd 7870 ile değiştirdim hala taş gibi bir işlemci hiç bir oyunda sorun çıkarmadı voltajsız 3.6 ghzde kullanıyorum max sıcaklık 47
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom Assassin

Ağustos ayında yakın bir arkadaşıma Phenom II x4 965 aldık 140tlye bu forumdan hocam. Baya iyi almışız heralde

Baya iyiye almışsınız. Ben 965'imi 180 TL ye sattım Hemde ne kutusu vardı ne fanı
  • bende ariyorum bulabilsem hemen alacagim ama yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah tavsiye için teşekkür ederim
  • Hem fiyat iyi hemde işlemci hocam
  • 2.5 sene önce topladığım sisteme almıştım x4 955 i oc suz kullanıyorum şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı taş mübarek :D daha çok götürür bu beni 6870 ekran kartı ile gayet stabil bi makine
  • intel deyince 2500k amd deyince phenom 965 geliyor aklıma nedense
  • Hazir konusu acilmisken athlon 2 x4 620 var elimde kullanmadigim L2 onbellegi sorunsuz aciliyor.almak isteyenlere duyurulur.pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 1090t aradım da bulamadım. satan vardı kafamdaki fiyata yakın olmayınca kaldı öyle. Şimdi hiç satan yok işlemci de yok ne yazık ki.
  • Bende 965be vardı fxler yeni çıktığında fx8120 ile üzerine para vermeden takas etmiştim.Bir arada 1090t kullandım.Fx'e göre çekirdekleri daha güçlü phenom II'lerin
  • 1055t,955 ve son olarak 965be kullandım performanslarından memnundum ancak odamı ısıttıları için intele geçtim şuan kafam rahat ne ses ne sıcaklık.

• hazır konusuda açılmışken sorumuda sorayım ben de böylece

emektar athlon x4 645 işlemcim var. bf4 oynuyorum. çok ani fps düşmeleri oluyor(oyunda optimizasyon problemi var zaten orası kesin). Yani normalde 60-70 fps ile oynadığım harita birden 30-40fps kadar düşüyor.İşlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık. şu phenom x4 965 tarzı bir işlemciye geçsem önbellek farkından dolayı bir fark görür müyüm acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 23 Şubat 2014; 9:24:23 >
  • Anakartı değiştirmek ve fx83xx serisine geçmeyi düşünüyorum bende yakın bi zamanda full kutulu ve 2yıl daha garantisi var 2. el bölümüne 175ten açmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcumlop2 -- 23 Şubat 2014; 11:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furki06

hazır konusuda açılmışken sorumuda sorayım ben de böylece

emektar athlon x4 645 işlemcim var. bf4 oynuyorum. çok ani fps düşmeleri oluyor(oyunda optimizasyon problemi var zaten orası kesin). Yani normalde 60-70 fps ile oynadığım harita birden 30-40fps kadar düşüyor.İşlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık. şu phenom x4 965 tarzı bir işlemciye geçsem önbellek farkından dolayı bir fark görür müyüm acaba ?

Sağlam oyuncu arkadaşlar, ön belleğin min fps olayında etkili olduğunu söylemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 23 Şubat 2014; 11:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

Anakartı değiştirmek ve fx83xx serisine geçmeyi düşünüyorum bende yakın bi zamanda full kutulu ve 2yıl daha garantisi var 2. el bölümüne 175ten açmayı düşünüyorum

Garantisi de varsa, o fiattan rahat satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

intel deyince 2500k amd deyince phenom 965 geliyor aklıma nedense

O dönemde rekabet hat safhadaydı, fiyat/performans oranları harikaydı. Phenom x4 955/965'li sistem kurmaya çok kararlıydım ama son anda 2500k'dan yana tercih yapmıştım.

Şimdi kararsız kalınacak, düşünecek bir piyasa bile yok. Orta segment FX6300, üst segment 4670k/4770k sabit.

• ben 965 imi 6-7 ay önce 200 liraya gazlamıştım birisine ( garantisiz işlemcinin ayaklarından 2 tanesini tamir ettirdim, öyle 200 lira düşün)

ama cok memnundum o ayrı üzerine 200 lira koyup fx 8320 aldım ondan da memnunum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 23 Şubat 2014; 11:40:06 >
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    doğru şimdi eskisi gibi rekabet yok gibi bütçene göre alacağın işlemci de kesin gibi birşey
  • Bende AMD PHENOM II X4 N950 var laptopun içinde çok memnunum ama ekran kartım herşeyi batırıdığı için yeni pc toplcam
  • Phenom tecrübem olmadı ama athlon II x4 640 kullandım süper işlemciydi :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.