Şimdi Ara

Phenom II X4 işlemci efsanesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde 955 var bir ara satılık ilanı koydum baktım alacağım alternatif işlemci yok satışı hemen geri çektim.Daha önce 940 kullanmıştım ddr2 olduğu için ddr3 aşkına satmıştım. athlon x2 7750 ye talim ettim fakat pek zevk vermemişti dayanamadım aradım 965 bulamadım bende 955 aldım voltaj vermeden 3.6 da stok soğutucu ile sorunsuz kullanıyorum aklımda 4 ghz var fakat anakartın o kadar çok ince ayar yapacak menüsü ve benimde o kadar tecrübem yok. Hatta bir ara metin abi 52 ye mesaj atmıştım o.c için verdiği bazı nüansları uyguladım fakat mavi ekran aldıktan sonra çok uğraşmadım.Ben inanıyorum ki anlayan biri bu işlemciyi 4.5 ghz ye rahat çıkarır.
  • O zaman desenize daha OC dahi yapmadığım 1 yıl garantili (garanti belgesi bile duruyor), orjinal fan ve kutulu ben 250 istiyim X4 965 BE :)

Gerçekten çok memnun olduğum ve sevdiğim bi işlemci..!!
  • Elimde, x4 925,x4 945 ve x4 955 oldu. Kadroyu tamamlamaya x4 965 kalmış görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Elimde, x4 925,x4 945 ve x4 955 oldu. Kadroyu tamamlamaya x4 965 kalmış görünüyor.

ben daha bir tanesini bulamadim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de phenom II X4 965 Black Edition var iyi midir :D

• Abi slm sana bisey soracam bu devirde bu islemci alinirmi alinirsa kac tl verilir dahasi var bu islemci onerebilecegin anakart varmi mesala asus ma97 r2.0 filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Abi slm sana bisey soracam bu devirde bu islemci alinirmi alinirsa kac tl verilir dahasi var bu islemci onerebilecegin anakart varmi mesala asus ma97 r2.0 filan

Dediğimiz gibi FX 4300 -FX 6300 arası bi oyun gücü var.
    O.C ile de GTX 660 Ti,HD7950, R9 270X çivarı ekran kartlarını üstlenebilecek işlemciler.

955-965 olanları 180 civarı,
    925-945 olanları 150 civarı ,etmesi lazım diye düşünüyorum.
    Tabi ki benim şahsi fikrim.
  • Aklimda su 965 varda
    Anakart olarak sen ne onerirsin benim aklimda

Anakart: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

• quote:

Abi slm sana bisey soracam bu devirde bu islemci alinirmi alinirsa kac tl verilir dahasi var bu islemci onerebilecegin anakart varmi mesala asus ma97 r2.0 filan

Bugünkü indirim ile şu anakart ,hem Phenom' a , hem de FX serisine cukkadak oturuyor. Fiat/performans olarak.

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-970a-ud3p-970a-ud3p-amd-970sb950-am3+-ddr3-2000mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=71425

• Sende biliyorsunki phenom 120 wat ve usku elektirik cekiyor bu anakartda sorun cikarmaz dimi abi eger cikarmazsa bu hafta sonu aliyorum

• Yıl sonunda intel'e geçeceğim için canavarı emekli edeceğim. Kullandığım hiç bir işlemciye x4 965 b.e kadar bağlanmamıştım. :)

• quote:

Sende biliyorsunki phenom 120 wat ve usku elektirik cekiyor bu anakartda sorun cikarmaz dimi abi eger cikarmazsa bu hafta sonu aliyorum

Bu anakartın 8+2 faz 'ı sayesinde , o.c ile 200 wat'a yakın enerji çeken, FX 8XXX Serisi ,rahatlıkla kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 27 Şubat 2014; 7:57:13 >
  • O.c nasil yapabilirmiyim

• bugun bende phenom II X4 965 black edition sahibi olacagim yarin elime gececek Allah in izniyle..

• Hocam bendede x4 965 var ne kadar eder yazin satabilirim

• quote:

O.c nasil yapabilirmiyim

Sen al,o.c yi beraber yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymusti06

Hocam bendede x4 965 var ne kadar eder yazin satabilirim

Doların gidişatı böle giderse 250 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

Orijinalden alıntı: bymusti06

Hocam bendede x4 965 var ne kadar eder yazin satabilirim

Doların gidişatı böle giderse 250 olur.

245e almistim

• Bende de 925 ve 4850 kombinasyonu var .
    Kıyamıyorum bir türlü :)

• İyi işlemci hâla is görür ama fx 6300 çıktıktan sonra modası geçti bu işlemcilerin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.