Şimdi Ara

Philips 2+1 hoparlör sorunu (uzman biri) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her iki hoparlörde sağlam test ettim. Sorun şuki subwooferin hoparlör girişinim biri bozulmuş. Bu girişe audio output deniliyor sanırım. Philips yetkili servisine verdim 1 haftadır yok mail attık istanbulada ellerinde parça varmı yok mu die cevap bekliyorlarmış anladım ki servis bu işi kısa sürede çözecek gibi değil.

Sizlerden ricam bu sorun büyük bir sorun mu? Nerden tamir edebiliriz? Herşey sağlam sadece subwoofer arkasındaki hoparlör girişinin bir tanesi bozuldu tahmini en fazla maliyeti ne olur bu işin?

Resimdeki kırmızı giriş sorunlu.
    Philips 2+1 hoparlör sorunu (uzman biri) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 24 Nisan 2019; 23:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz stereo olduğu için arızanın (output) yani hoparlör çıkışında ki arızanın yanı sıra (input) yani ses girişinde de arıza olabilir.

Bunu şu şekilde test edebilirsiniz. Cihazı çalışır konuma getirin, müzik açmayın ama sonra iki hoparlörü'de kulağınıza yaklaştırın uğultu yada küçük bir ses geliyorsa (iki hoparlörden'de küçük bir ses gelmesi lazım) sizin belirttiğiniz kırmızı yer arızalı değil ses giriş kısmı olan (input) kısmı arızalıdır, yada kullandığınız jakta sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 26 Nisan 2019; 17:55:8 >
  • Aynen dediğiniz gibi çıktı. 1 haftadır sorunu çözemeyen philips teknik servisin yapamadığı işi basit bir elektronik tamircisi görür görmez sorunun aux yani pc takılan kablodan olduğunu anladı ve 50 TL fiyat vererek pazarlık ile 40 TL halletti. Yaptığı işlem basitte olsa philips teknik servisindeki adamın beceriksizliği ve işi günlerce sallamasından ötürü bu tür adamlara bu para helal olsun. Sorunu hemen teşis etme hızlı onarım ve çok ciddi olmayan hizmet ücreti.

Ancak şu teknik servisçiler ise cidden adamın asabını bozuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 28 Nisan 2019; 0:20:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, elinizdeki ürün çok değerli bir ürün olmadığı müddetçe teknik servislere bulaşmamak gerek. Bu arada sorunun çözüldüğüne sevindim. İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 28 Nisan 2019; 11:41:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.