Bildirim
Philips 37pfl4007/12 altyazıda kayma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bendede 40 pfl 5507 var aynı alt yazılarda kayma ve titreme oluyor özelliklede ntv sporda bazen yazıların içi kareleniyor bende uydu cihazında şüphelendim ustalar bu konuda fikir belirtirse memnun oluruzquote:
Orijinalden alıntı: pato35
merhaba arkadaşlar 1 haftadır Philips 37pfl4007/12 kullanmaya başladım fakat bazı kanallarda altyazı geçerken kaymalar oluyor çizgi şekli gibi örneğin ntvspor gibi servisi aradım hd uydu alıcı kullanın dediler acaba aranızda böyle sorun yaşayanlar var mı ????
-
Orijinalden alıntı: aragonReddevils
Orijinalden alıntı: pato35
merhaba arkadaşlar 1 haftadır Philips 37pfl4007/12 kullanmaya başladım fakat bazı kanallarda altyazı geçerken kaymalar oluyor çizgi şekli gibi örneğin ntvspor gibi servisi aradım hd uydu alıcı kullanın dediler acaba aranızda böyle sorun yaşayanlar var mı ????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 19 Temmuz 2012; 18:54:55 > -
Ben de 42pfl7676k kullanıyorum, dahili uydu alıcısında çok hızlı geçen altyazılarda kayma oluyor ama açıkçası önemsemiyorum, ama harici uydu alıcıda bu hatayı yapmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: tvefsanesi
Ben de 42pfl7676k kullanıyorum, dahili uydu alıcısında çok hızlı geçen altyazılarda kayma oluyor ama açıkçası önemsemiyorum, ama harici uydu alıcıda bu hatayı yapmıyor.
benim (34pfl5507) tv'de de oluyur,ntvspor ve ntv'de..görüntü ayarlarını kurcalarken Pixel Plus HD özelliğinin kapalı olduğu bir ayarda (kişisel) alt yazılarda hiç bir sorun olmadığını tesadüfen tecrübe ettim..Pixel Plus HD özelliği ile alakalı olabilir.. -
evet bende dediğiniz gibi kişisel tercihini yaptım alt yazıda karelenmede olmuyor artık yardımların için tşk ederimquote:
Orijinalden alıntı: kmserdar
quote:
Orijinalden alıntı: tvefsanesi
Ben de 42pfl7676k kullanıyorum, dahili uydu alıcısında çok hızlı geçen altyazılarda kayma oluyor ama açıkçası önemsemiyorum, ama harici uydu alıcıda bu hatayı yapmıyor.
benim (34pfl5507) tv'de de oluyur,ntvspor ve ntv'de..görüntü ayarlarını kurcalarken Pixel Plus HD özelliğinin kapalı olduğu bir ayarda (kişisel) alt yazılarda hiç bir sorun olmadığını tesadüfen tecrübe ettim..Pixel Plus HD özelliği ile alakalı olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 21 Temmuz 2012; 0:26:54 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- philips televizyon alınır mı
- titan os uygulama yükleme
- led tv çizik giderme
- lg tv programlanmamiş hatası nasıl düzeltilir
- uydu lnb kısa devresi nedeniyle tv sinyali kayboldu
- tcl televizyon
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- tv box nedir
- çanaksız uydu alıcısı
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X