Şimdi Ara

PHİLİPS 40PFK6510 ANDROİD TV İNCELEME [RESİM VE VİDEO EKLENDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
6
Favori
11.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mart ayı guncellemesini direk 6510a vermediler. Nette 6510a QM152E.0.5.210.0 güncellenmesinin geldigini yazılmıştı. Nette bulamayınca güncellemeyi, 6400 e gelen güncelleme ile 6510 a gelen guncellemelerin aynı olduğunu farkettim. Zaten güncelleme uygun olmasaydı tv kabul etmezdi. Neden philipsin sitesine eklenmedi diye sorarsan, ufak tefek hatalar var sanırım guncellemede. Ondan dolayı 6510 eklenmemiş olabilir.
    Usb ile uygulama kurmaya çok ihtiyacınız yoksa ben bu güncellemeyi kurmamızı tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bilinmeyen kaynakları acabilsem bu guncellemeye ihtiyacım olmaz. Forumda diğer modellerde developer tools la veya terminal emulator ile acabilenler var ama 6510da açamadım. Sizin bildiğiniz bir yöntem varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmrdgn -- 3 Nisan 2016; 15:35:58 >
  • brkmrdgn B kullanıcısına yanıt
    Bilinmeyen kaynakları açmanın tek yolu bu linkteki güncelleme
    Philips
    Philips Gücünü Android™'den alan 4K UHD İnce LED TV 40PUK6400/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.philips.com.tr/c-p/40PUK6400_12/6000-series-pixel-plus-ultra-hd-ile-guecuenue-androidtmden-alan-4k-uhd-ince-led-tv/destek

Yalnız güncelleme yükleyince binde bir kanalda götürtü bir anda gidebiliyor. Kumanda ile kanalı tekrar açınca düzeliyor.

• Öyleyse biraz daha beklemek en iyisi gibi duruyor

Zaten küçük hatalar oldugundan 6510 a guncellemeyi yüklememişlerd. Nisan olmadı en geç mayista güncelleme gelir bence

Hocam şunu da ekleyeyim. Ben şahsen Digiturk playi yuklebilmek icin guncellemeyi kurdum. Şuan sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 3 Nisan 2016; 18:20:31 >
  • Bende stream player yükleyip onunla lig tv izleyecektim şimdilik telefondan açıp screen mirroring le televizyona yansıtıyorum biraz kalite düşüyor.
    Hocam bende bazen menüye girince türkçe seçili olmasına rağmen kelimeler ingilizce oluyor tekrar türkçeyi seçince düzeliyor sizde de öylemi?

• merhaba,

ben de bu televizyonu iki gün önce internetten (gittigidiyor) sipariş verdim. dün akşamüstü elime ulaştı.
    yalnız kutunun içinde ayaklık montajı için gerekli olan vidalar çıkmadı.
    satıcıya mesaj attım, cevap bekliyorum ama bu vidaları alternatif olarak nerede bulabileceğimi bilen var mı?
    veya duvara montaj için aparat alsam onların içinden çıkan vidalar ürüne uyar mı? vidaların belli bir standardı var mıdır?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • depes kullanıcısına yanıt
    Hocam vidaları biraz faklı. Yani ben bu tvde gördüm ilk defa bu vidaları. Vidalar normalde kutudan çıkıyor. Nerede bulabilirim diye sorarsan olsa olsa philipsin servislerinde olur.

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    hocam hızlı dönüş için çok teşekkürler, satıcıdan birşey çıkmaz ise bugün teknik servisi arayamayı planlıyorum ama Ankara'daki teknik servislerin yeri pek uygun değil Kızılay, Etimesgut ve Keçiören'de 3 servis gözüküyor. bana pek uymuyor.
    acaba gidip bi teknoloji mağazasından askı aparatı mı baksam diye düşünüyorum. bazılarının içinde 3-4 çeşit vida çıkanlar varmış. bakalım, bulabilirsem buraya yazarım yine.
    Merhaba

burda yazanları yaparsan kuabilirsin bilinmeyen kaynaklardan apk.

http://forum.donanimhaber.com/m_115986493/tm.htm
  • chizyo kullanıcısına yanıt
    Hocam 2015 serisi tvler android 5.1 olduğu için bilinmeyen kaynaklar kapatılmış, en yakin zamanda gelcek guncelleme ile bilinmeyen kaynaklar açılacak.

• Durum aynen Assakallidede nin söylediği gibi hocam guncelleme gelmeden aktif olmuyor bilinmeyen kaynaklar bütün yolları denedim

Hicam benimde denemediğim yol kalmadı. Zaten philipsde bilinmeyen kaynakları açtığı için extradan kimse alternatif yol aramaz. Bundan sonra yapilacak sey beklemek artık. Belki android 6 güncellemesi ile beraber verirler...

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Dün Bauhaus'tan metrik vidalardan aldım (Ucu küt olanlardan).
    Yaklaşık 3-4 çeşit göz kararı olarak seçtim.
    Vidaların ince olanları delikleri tuttu ama biraz uzun kaldı. Vida boyu yaklaşık 3-4cm filan olmalıymış.
    Yani aslında vidalar piyasadan standart olarak bulunabilir. benzeri sorun yaşayabilecekler için not olarak yazayım istedim.

Ben sonuç olarak dün servisi aradım, zaten Philips ücretsiz kurulum yapıyor, ek bir ücret ödeyerek askı apartını da alıp TV 'yi duvara astırdım.
    Ayrıca gelen arkadaş Garanti sertifikasını da onaylamış. ilerisi için servis kaydı da olmuş oldu.

Ankara'daki kızılay'daki philips servisi gayet iyi çalışıyor, tavsiye ederim.
  • depes kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirdiğiniz için sağolun. Rizedeki philips servisi de cok iyi. Vatan compiterden tvyi alirken onlar servisi aramışlar. Biz tvyi aldigimizda servisten eleman geldi hemen taktı.

• Merhaba arkadaşlar, bu ürünü vatan bilgisayardan 1599.TL ye alarak aranıza katıldım. Televizyondan gayet memnunum. Bilinmeyen kaynaklar saçmalığı çözülürse kusursuz diyebilirim. Takılma donma vs bende olmadı. Tarayıcı için uc browser tavsiye ederim.
    Bilinmeyen kaynaklarla ilgili gelişme oldu ise bilgilendirmenizi bekliyorum.

• hsnygtclk H kullanıcısına yanıt
    Hocam gelecek ilk guncelleme ile bilinmeyen kaynaklar açılacaktır.

• biLinmeyen kaynaklar diye bahsettiğiniz nedir?
  • hsnygtclk H kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. bence iyi fiyata gayet iyi bir cihaz aldınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.