Şimdi Ara

PHİLİPS 40PFK6510 ANDROİD TV İNCELEME [RESİM VE VİDEO EKLENDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
6
Favori
11.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 aydır Philips 40PFK6510 Android Tv kullanıcısıyım. Bu yazıda Tv ile ilgili genel izlenimlerimden bahsetmeye çalışacağım.

Tvyi Vatan Bilgisayardan aldık. Aldığımız gibi servis eve getirip kurdu. Tvyi kurarken panelin kırık olduğunu fark ettik. Hemen Vatan Bilgisayara tv getirip değişimini istedik. Hemen değiştirdiler ve aynı modelden başka bir tv verdiler. Herhangi bir sorun olmadan tvyi kurduk.

Tvnin kutusunda 1 adet akıllı kumanda çıktı. Tv nin yanında bir adet aktif 3D gözlük verildi.
    Gözlük üzerinde açma kapa tuşu ve ve 2 kişilik 3d oyunlar için player seçme tuşu var.

PHİLİPS 40PFK6510 ANDROİD TV İNCELEME [RESİM VE VİDEO EKLENDİ] PHİLİPS 40PFK6510 ANDROİD TV İNCELEME [RESİM VE VİDEO EKLENDİ] PHİLİPS 40PFK6510 ANDROİD TV İNCELEME [RESİM VE VİDEO EKLENDİ]

TV’NİN GENEL ÖZELLİKLERİ
    •Full HD Led TV (1920x1080p)
    •800 Hz (Paneli 100 Hz)
    •Çift çekirdek (2xARM Kortex A17)
    •8 Gb hafıza (USB depolama cihazı ile genişletilebilir)
    •Aktif 3D ( Aktif gözlük PTA509 )
    •Android sürümü 5.1
    •Çift taraflı ambilight
    •Dahili Wi-Fi 11n 2x2 – Ethernet Lan girişi
    •3 USB (2 tane Usb 2.0, 1 tane Usb 3.0 )
    •4 HDMI Girişi
    •MultiRoom İstemci ve Sunucu
    •SimplyShare
    •Wi-fi Miracast Sertifikalı

TVDEN GÖRÜNTÜLER

•Alttaki philips yazan logonun isterseniz ışınığına yakabiliyorsunuz. Herhangi bir etkisi yok.Sadece görsellik sağlyor.

•İsterseniz ambilight özelliğini kapatabiliyorsunuz. Ben genelde kullanamdığım için diğer fotoğraflarda amblight özelliği kapalı ike çektim.

•Televizyonun smart tv menüsü

•Android Tv deyince tabi insanın aklına google play geliyor.

•Lig Tv uygulaması

•Yotube uygulaması

KANAL GEÇİŞLERİ

MOBİL LİNK = https://www.youtube.com/watch?v=O0AtTsYwErc

STAND BYDA AÇILIŞ SÜRESİ

MOBİL LİNK=https://www.youtube.com/watch?v=3UgSFC-BfIo&feature=youtu.be

TV HAKKINDA GENEL GÖZLEMLERİM.

•Tv fişten çıkarılıp takıldığında 70 sn de falan açılıyor. Tabi bunun nedeni android olması. Nasıl telefonu kapattığımızda çat diye açılmıyorsa Tvnin açılmasıda biraz sürüyor.
    •Tv’yi kumanda ile kapatırsak yani stand byda iken açılması 10 sn falan sürüyor.
    •Akıllı kumanda bluetooth ile çalışıyor. Ön tarafı normal kumanda arka tarafında ise klavye var. Kumandanın hangi yüzü yukarıda ise o yüz çalışıyor yani kumandayı tutarken kumandanın arka yüzündeki tuşa bassanız bile algılamıyor.
    •Tv nin uygulama olarak kendi mağazası ve google play var. Kendi mağazsında fazla uygulama yok. Google playda ise uygulamalarda kısıtlı.
    •Kanal geçişlerinde 1 sn sonra ses, 3 sn civarlarında da görüntü geliyor.
    •Görüntü kalitesi birçok kullanıcının yorumuna göre çok iyi.
    •Çift taraflı ambilight var ama ben kullanmıyorum. Oda karanlıkken ve film izlerken güzel olabilir.
    •3D bana biraz LG nin altında gibi geldi. Sanki LG’ de daha iyi bir 3D performansı sunuyordu.
    •İnternet performansı olarak ise kendi tarayıcısı benim hoşuma gitmedi. Hem yavaş hem de yetersiz. Google playde Web browser diye bir tarayıcısı var. Oda yetersiz geldi bana sekme açılmaması nedeniyle reklamlı çıkınca o sitede gezmek izdırak oluyordu. Genel olarak tvden indirebileceğiniz başka tarayıcı yok. Bu iki tarayıcıda internet konusunda yeterli değil. Ama altta anlattığım diğer yollar ile UC BROSWER gibi bazı tarayıcılar yüklenebiliyor.
    •Tv fare veya klavyeyi sorunsuz tanıyor.
    •Türkçe altyazı desteği var. Kendim uygulamadım ama bir kullanıcı ile konuşmuştum. Ayarlardan altyazı dilini Türkçe yaparsanız sıkıntısız çalışıyor.
    •Tv de kanal silinemiyor yada yeri değiştirilemiyor ama favori liste olarak kendinize kanal listesi oluşturuyorsunuz. Favori listenize istediğiniz kanalı alıp istediğiniz gibi dizebiliyorsunuz. Favori listesi oluşturunca geri kalan kanallar listede çıkmıyor.
    •Tv de menüye girdiğinizinde fazla bekletmiyor. Nadiren 1-2 snlik kasmalara olabiliyor. Şahsen benim için sıkıntı olmuyor…
    •Google playdan oyun performansına gelirsek paramania, funrun gibi orta seviyedeki oyunları hiç kasmadan akıcı bir şekilde oynatabiliyor. Asphalt 8 ,modern combat 5 gibi oyunlarda kasma oluyor.
    •Google playda VLC player gibi bir çok mediaplayer var. Ben hiçbirini kurma gereksinimi duymadım şuana kadar.Google playda ayrıca kodi uygulaması da bulunmakta….

DÜZENLEMİŞ OLDUĞUM KANAL LİSTESİ ( PFK 6510 İÇİN GEÇERLİ )

TV’YE WEB TARAYICI KURMA
    Arkadaşlar yukarıda da bahsetmiştim. Tv nin kurulumu ile gelen kendi tarayıcı imleci yok yön tuşları ile siteler arasında hareket ediyorsunuz ki çok yavaş ve kullanımı zor olması sizi direk google playdeki web browser uygulamasına yönlendiriyor. Web browser de yön tuşları ile yönetilen bir imleç çıkıyor. Bu tarayıcının da tek sekme olması reklamlı sitelerde gezmeyi aşırı zorlaştırıyor. Ben web browser ile sadece webteizleden film izleyebiliyordum. Yetersizliğinden uygulamayı kaldırdım.
    Bu iki tarayıcı dışında google playde başka tarayıcı şuan yok ama bilgisayardan google playa tvdeki google hesabı ile giriş yapınca bazı tarayıcıları uzaktan yükleyebiliyorsunuz. Peki yüklendiği için neden tvden giriş yaptığımız google playde gözükmüyor diye sorabilirsiniz. Sanırım dışarıdan yüklediğiniz uygulamalarda kumanda desteği olmadığı için google playde gözükmüyor.
    Öncelikle burada anlattım yöntemle kurulabilir tarayıcılarda kumanda ile dolaşırken imleç çıkmıyor. Bunun için fare kullanmak gerekiyor. Tvde zaten tüm mauseleri algılıyor.
    Bilgisayardan google playa tvdeki google play hesabı ile girdikten sonra buradaki bazı uygulamaları mesela google chrome seçip yükle deyip oradan TV yi seçerseniz , Tvnizde internet bağlantısı varsa otomatik yüklenecektir. YALNIZ bu şekilde yüklenen uygulamalar ana menüde gözükmüyor. Menüden en altta uygulamalara girip orada yüklenen uygulamalarda açabiliyorsunuz.
    Bilgisayardan google playdan girip uzaktan yükleyebileceğiniz tarayıcılar…
    ----UC BROSWER LİNK----

TVnin bu şekilde desteklediği başka tarayıcı yok mu var tabiki. Ama en rahat ve flash olarak en güçlü tarayıcı budur.

PHİLİPS ANDROİD TVDE GOOGLE PLAY KISITLAMASI KALDIRMA
    Nisan ayı güncellemesi ile ayarlar - android ayarları - güvenlik ve kısıtlamalar -bilinmeyen kaynakları açık yaparsanız dışarıdan uygulama kurabilirsiniz. Ayrıca dışarıdan yükleyeceğiniz apknın tanınması için ES DOSYA YÖNETİCİSİNİ google playdan kurmanız gerekmektedir.

TV’YE KABLOSUZ GÖRÜNTÜ AKTARMA
    Telefonunda miracast özelliği olanlar internet falan gerektirmeden tvye bağlanıp görüntü aktarabiliyorlar.
    Leptopta ise intel widi ile bağlanılabiliyor.
    Ya da TV ile aynı ağda olan bir bilgisayara Philips'in “ Wifi Media Connect ” uygulamasını kurarsanız internet gerektirmeden aynı ağda iseniz görüntü aktarımı yapabiliyorsunuz.
    Görüntü yaklaşık 10 sn geç geliyor sadece onun dışında akıcılığında falan hiçbir sıkıntı yok.
    "Wifi Media Connect İndirme Linki"
    Wifi Media Connect Yedek İndirme Linki
    İndirme linki

Ayrıca tvye chromecast adlı chrome eklentisi ile görüntü aktarabiliyorsunuz ve bu şekilde aktarım ile görüntüde gecikme neredeyse olmuyor.
    Tabi bilgisayar ile tvnin aynı ağda bulunması gerekiyor.

GENEL OLARAK ŞUAN GÖRDÜKLERİM BUNLAR.
    İNCELEME KONUSUNDA PROFYONEL DEĞİLİM. İSTEDİĞİNİZ GİBİ DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ.
    ARKADAŞLAR BEN TVYİ ARAŞTIRIRKEN İNTERNETTE NEREDEYSE HİÇBİR İNCELEME BULAMAMIŞTIM. TVYİ ALMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN BU KONUYU HAZIRLADIM. İNŞALLAH YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 19 Mayıs 2017; 3:27:58 >

• Mağazada birçok tv ıcınde dıkkatımı çeken birkaç tv den bırı idi. Ve bu tv de karar kıldım. Genel olarak memnunum. Ses kalıtesı ve görüntü kalitesi gayet güçlü ve iyi. Gün içinde farklı mekanlarda bu zamana kadar gördüğüm tv görüntülerine baktığımda farkı anlaşılıyor. Harici uydu alıcısı ile de denedim. Kendi uydu alıcısı daha kaliteli görüntü veriyor. HD kalitesi yüksek kanallarda görüntü kalitesi çok iyi. Malzeme kalitesi de gayet iyi.
    3D yi denemedim. Benim için önemli değil fakat panelin kalitesi için önemli öZellik.
    Cihaz ilk açılışta azıcık bekletiyor ama hiç sorun değil. Kanal geçişleri de iyi.
    Panel gerçek hızının 100 Hz. Ve genel olarak 800 Hz Özellikleri de önemli bence.
    Klasmanında aynı özelliklere sahip philipsler içinde üst düzeye yakın bir ürün diye düşünüyorum.

Tv almak isteyenler mağazalarda cihazların görüntülerine bakarak, inceleyerek, araştırarak almalı.
    Herkesin beklentisi, kullanım amacı farklı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 5 Şubat 2016; 20:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yılbaşından beri kullanıyorum TV'yi. açıkcası oldukça memnunum. Fiyat performans açısından şu an en iyi tvlerden biris. tek devavantajı 40 inç olması ama ben yaklaşık 2,5-3 mt mesafeden seyrettiğim için bana yeterli geliyor

İncelemede birçok konuyu net şekilde izah etmiş arkadaş , bunun dışında eklemek istediğim bir kaç nokta var. Tv'yi ağırlıklı olarak film seyretmek için kullandığımdan ambilighti aktif kullanıyorum. Kullanacak olan arkadaşların dikkat etmesi gereken 3 husus var. Öncelikle duvardan en az 15 cm uzaklık gerekli ve mutlaka ambilight ayarlarından duvar rengi ayarını yapın. son olarak ambilightı açtığınızda videoyu takip edi seçtikten sonra size uygun gelen, standart -doğal - canlı vs ayarını yapın. bu şekilde harika bir ambians yaratıyor karanlık ortamda.

Önemli bir konu USB1 girişine en azından 64Gb flash bellek takıp sürücü haline getirirseniz android menü ve uygulamalar ciddi anlamda hızlanıyor.

3D ye gelince . aktif 3D ye alışkın değilseniz başlangıçta biraz yorucu kullanımı ama izleme keyfi alışınca güzel. 2D 3D ye çevirme denemedim. ben internetimde müsait olduğu için BluRay Half-SBS 1080p filmler indirip izliyorum . sorunsuz olarak izliyorum ve görüntü kalitesi derinlik oldukça başarılı.

yeni alacak arkadaşlar içinde bir tavsiye. ilk olarak vatanda tv nin fiyatı 1799 TL idi. Kampanyası indirimi falan yokmu dedim direk 1729 a düşürdüler fiyatı. Kutu içeriğinde sadece 1 tane aktif 3D gözlük var. ikincisini almak istediğinizde aktif gözlükler 95-100 tl civarı. Ben Vatan bilgisayardan aldım yılbaşından önce. Tek gözlük olduğunu farkedince mızırdandım epeyce tek başıma mı seyredeceğim eşim ne yapcak falan gibi. İkinci gözlük istedim inatla. Veremeyiz dedikten sonra mağaza müdürü ile görüşüp 3D gözlük +akım korumalı priz + ekran temizlik setini indirimle 45Tl ye verdiler ( liste fiyat toplamı 165 Tl idi üçünün ). Büyük mağazalarda da pazarlık oluyor :) (şuan fiyatı 1899TL olmuş )

• Teledünya kullananlar yada bilgisayardan HDMI bağlantısı yapanlar için son güncellemeyi mutlaka yapın. HDMI bağlantısında oluşan ses sorununu çözmüşler ( ben teledünya kutusundan ses kalitesini düşürerek çözmüştüm daha önce ama güncelleme sonrası yüksek ses kalitesinde de sıkıntısız izleyebiliyorum)
  • agurhan A kullanıcısına yanıt
    'Önemli bir konu USB1 girişine en azından 64Gb flash bellek takıp sürücü haline getirirseniz android menü ve uygulamalar ciddi anlamda hızlanıyor. '
    Hocam taktığınız usb bellek usb 3.0 mu yoksa usb 2.0 mı ? Ben 32 gblik usb 3.0 takmayı düşünüyordum. Hangisi daha mantıklıdır sizce ?
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    taktığım bellek usb 3 ama servis 1 numaralı usb girişine takmam gerektiğini söylediği için 1 numaralı ( tv nin arkasındaki ) usb 2.0 olan girişe taktım. Forumda daha önce gördüğüm bir kaç mesajda da benzeri bir bilgi vardı. yine forumdaki tavsiyelere uyarak toshiba hayasuba taktım. ciddi anlamda fark yarattı . yine servis digital kayıt özelliğini kullanmak istersem enaz 256gb lık sabit disk kullanmak gerektiğini söylemişti ama benim ihtiyaç duyduğum bir özellik değil
  • Merhaba arkadaşlar,

Teknosa'dan 40PFK6510 modelini yaklaşık 3 hafta önce aldım. Almadan önce detaylı bir şekilde Samsung ve LG marka benzerleri ile internet üzerindeki yabancı benchmark sitelerinden ve donanım haber forumundan araştırdım. Samsung'un ve LG'nin muadili modelleri ile çeşitli tekno marketlerde gözümle yaptığım kıyaslamada görüntü kalitesi olarak Philips'in bir adım daha önde olduğuna kanaat getirdim. Bu benim yorumum tabiki.

Aldığım televizyonda hiç bir problem ile karşılaşmadım. Güncellemesini de sorunsuz bir şekilde alır almaz yaptım. 3 haftalık izlenimlerimi de sizlerle paylaşmak istedim;

- Görüntü kalitesi gerçekten çok başarılı.

- 100 hz gerçek panel. Aynı fiyat aralığındaki muadili ürünler 50 hz. 800 hz yazılımla yükseltilmiş olması da gayet güzel.

- Film arşivimdeki 10 gb civarı full hd mkv filmleri (ki video bit rate'i 3500 - 5000 Kbps aralığında olanları) sorunsuz ve takılmadan hem hdmi ile laptop'tan hem de usb'den izleyebiliyorum. Keza fotoğraflarıma da zevkle bakabiliyorum.

- 2 taraflı ambilight teknolojisi ışıkları kapattığınızda harika bir etki bırakıyor. Bu da muadillerinden farklı olduğu bir husus.

- Teledünya temel paket ile kullanıyorum. Kanal geçişleri 2 saniyeyi geçmiyor. Ben memnunum. Zaten çanak anten ile dahili uydu alıcısını hangi televizyonda kullanırsanız kullanın 2-3 sn civarı geçiş hızı görüyorsunuz.

- 3D başarılı ve sorunsuz. Yalnız aktif gözlük almanız gerekli.

- Micro dimming pro teknolojisi televizyon alırken dikkat etmeniz gereken hususlardan biri. PFK6510 bu özelliğe sahip.

- Menüleri anlaşılır ve sade. Favori kanal listesi ile keyfinize göre sıralama yapabilirsiniz.

- Panel gayet şık duruyor. Daha ince modeller piyasada mevcut ama bana göre uygun kalınlıkta.

- Wi-fi ile web tarayıcısını kullandığımda sorun yaşamadım. Facebook bile sorunsuz açılıyor. Android'den ben şahsen memnun kaldım. Youtube uygulamasını sıkça kullanıyorum. Kablosuz mouse ve keyboard desteği var.

- Ses kalitesini de beğendim. Sonuna kadar açtığınızda ortalığı inletiyor.

- Kumandası dikkat çekici. Klavyeli yüzünü kullanmak da kolay. Kablosuz klavyeye fazla ihtiyaç yok. Kablosuz mouse alsanız kafi.

- Benim en beğendiğim ve en sık kullandığım özellik ise wi-fi direct. LG G3 telefonum ile anında televizyona bağlanıp görüntüyü, fotoğrafı aktarabilmek beni bir ton zahmetten kurtarıyor.

Kısacası; görüntü kalitesi, teknolojisi, hızı, wi-fi kullanımı ile ben kendi ihtiyaçlarım için doğru bir seçim yaptığımı gördüm. Eğer merak eden olursa sorularını yanıtlayabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kolay gelsin tvye VLC player yüklendiğinde Bluray İso dosyalarını oynatabiliyor mu? deneme imkanınız olurmu?
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam tv bluray iso dosyalarını oynatiyor mu ? Deneme fırsatınız oldu mu acaba ?

• Bluray film birkaç tane izledim, görüntü gayet güzel, lakin ıso gösteriyor mu bilmiyorum, kullanım klavuzu internette pdf formatında mevcut, orada oynayabileceği formatlar yazıyor. Oradan bakmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim olursa değerlendireceğim bir tv olacak. konu gayet işlevsel olmuş. kanal geçişleri videolu örnekler gayet yerinde. philips forumda kötülenen bir marka ama buradaki kullanıcılar memnun sanırım.
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyeyim. Mesela android yönünden vasat bir kullanıcı olsam bende kötülerdim. Google playda tarayıcısı yok, takılıyor vs. Ama iyi bir kullanıcı mesela arkaplandaki uygulamaları kapatarak tvyi hızladırabiliyor. Philipsin kendi sitesinde yazılanları bende okudum. Bir adam kasıyor yazmış. Mesela kullanıcı bir yandan yotubeyi kapatmadan başka uygulamaları açıyor vs. tvnin ramı yetmiyor sonuçta rest atıyor kendine. Sonra yok efendim tv sorunlu. Gelişen teknoloji karşısında müşteri kendisini geliştiremeyince böyle sıkıntılar oluyor. Yİne orada yazan mause desteği yok yazını ele alırsak tv ilk çıktığında mause desteği vermiyordu. Şubat ayında gelen güncelleme ile artık tüm fareleri destekliyor. En son değinceğim konu google playdaki tarayıcı sıkıntısı. Google playda web broswer diye 1 tane tarayıcı var. Tek artısı imleci kumanda ile yönetiyorsunuz. Onun dışında reklamlı sitelerde takılıp kalıyor. Tv ile kurulu gelen tarayıcı hepten beter. Sonuç olarak iki tarayıcı da vasat diyebiliriz. Mesela alt düzey bir kullanıcı bu iki tarayıcıdan da verim alamayacağı için beş para etmez der. Ama gel gör ki az buz androidden anlayan kişi tvdeki google play hesabı ile bilgisayardan google playe girip uzaktan çok kolay bir şekilde google chrome, uc broswer , lighting broswer gibi bir çok tarayıcı kurabiliyor. Ve şöyle söyleyeyim ben bu tvyi aldıktan sonra bilgisayardan film indirmeyi bıraktım. Bu dediğim tarayıcılardan isteğim isteden istedğim filmi açıp izliyorum. Hatta şunu bile okumuştum philips forumda. Adam tvnin kumandasının arada çalışmadığını yazmış. Tvnin komandasının arka yüzünde klavye olduğu için philips kumandanın hangi yüzü dönükse o yüzündeki tuşlar çalışıyor. Yani demek isteğim kumandanın ön yüzü dönükse normal tuşlar, arka yüzü dönüşse klavye çalışıyor. Adam buna dikkat etmeden farklı tutuş açıları ile çalıştırmak isteyince kumanda çalışmıyor tabi. Genel olarak aklıma gelenler bunlar....
    Konuyu boş vaktimde biraz daha büyütmeyi düşünüyorum. Google playda yüklenen oyunlar kasıp kasmadığını göstermek amaçlı videolar ekleyeceğim. Gerçi bu tvnin kullanıcısı az olduğundan konu fazla rehabet görmüyor ama ben bu tvyi alırken neredeyse tv ile ilgili hiç bir bilgi bulamamıştım. Belki almayı düşünenlere yardımcı olurum...
    Son olarak 1730a yaklaşık 3 ay önce almıştım tvyi. 2016 nesil tvlerin piyasaya sürülmesi ile fiyatının düşeceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: x571

indirim olursa değerlendireceğim bir tv olacak. konu gayet işlevsel olmuş. kanal geçişleri videolu örnekler gayet yerinde. philips forumda kötülenen bir marka ama buradaki kullanıcılar memnun sanırım.

Bakma sen millete herkes herşeyi yazabilir burada. Her model aynı olmaz.

Gidin, bakın, kıyaslayın, uygun fiyata bulabilmek şartıyla gayet alınabilecek, görüntüsü de gayet güzel bir tv. Panelin gerçek hızı 100 hz, yazılımla 800 hz. bir cihaz sonuçta.

Philips'in eskiden en çok nefret ettiren özelliği yazılımdı, şimdi bu cihazla çok daha iyi, o sorunlar büyük oranda aşılmış. Her ne alırsanız alın mutlaka gerçek panel hızı 100 ve üzeri olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 13 Mart 2016; 18:43:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    boş zamanlarda böyle faydalı şeyler yazarak konuyu genişletirseniz çok faydalı olur. bende yorumları okuduktan sonra uğraşılmaz bu tv ile dedim. çünkü birisi yok ekranımda yeşil nokta oldu diyor,birisi kasıyor diyor birisi restart atıyor diyor. düşünüyorsun sen de lan tv işte yani açıyorsun ntv seyrediyorsun arada flaş dan film izliyorsun ne kadar sorun çıkarabilir ki diyorsun. benim için tv özellikleri 1.derecede önemli.diğerlerini yılda bir kullanırım. mesela siz de tv özelliklerinin artıları eksileri şeklinde odaklanırsanız daha çok insana ulaşır. tv nin şimdi ki fiyatı 1900 -2 arası. 1500 ve altına düşerse alabilirim.
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Boş bir zamanımda artı ve eksi yönleri şeklinde bir baslik atarım

• reberudum R kullanıcısına yanıt
    Hocam küçük boyutlu bir bluray iso dosyası indirme linki atabilirseniz açıyormu diye bakarım.
  • Slm arkadaslar bende pfk6510 kullanıcısiyim sizce en iyi gorunutu performansini almak icin goruntu ayarlari nasil olmamli bu konuda yardimci olabilecek arkadaş lar varsa sevinirim yada memnun oldugunuz goruntu ayarlari ile ilgili bilgi verirmisiniz. ( kontras parlaklik renk vsvs ayarlari)

• bobo006 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben direk canlı moda aldım bana yeterli geldi.
    Philips 8109 konusunda şöyle yazılmış. Kendim uygulama gereği duymadım.

-Özel görüntü ayarı (denemedim)
    Master-Fiden alıntı
    Renk - %50
    Kontrast - %80
    Keskinlik - 7

Gelişmiş ayarlar :

Renk>renk sıcaklığı-özel>özel renk sıcaklığı >127-95-80 (-2,0,0)

Kontrast>kontrast modu-kapalı>mükemmel kontrast-kapalı>parlaklık %50>video kontrastı %80>ışık sensörü -kapalı>gama-0

Keskinlik >super resolution -kapalı>parazit azaltma -kapalı>Mpeg parazit azaltma-kapalı

Hareket >Perfect natural motion-maximum >Clear lcd -kapalı

Olarak ayarladım ve daha doğal bir görüntü elde ettim (kontrast geliştirmeleri görüntüyü baya yapaylaştırıyormuş onu gördüm).onun dışında Mpeg parazit azaltma,parazit azaltma ve kontrast geliştirmeleri dışında diğer geliştirmelerin ciddi katkısı var gibi geldi bana.özellikle hareket- Perfect natural motion ve Clear lcd çok önemli katkı sağlıyor.

• ŞUBAT 2016 GÜNCELLEMESİ İLE TÜM MAUSE VE KLAVYERİ TANIYOR.
    MART 2016 GÜNCELLEMESİ İLE GOOGLE PLAYDE OLMAYAN ( GÖZÜKMEYEN ) UYGULAMALARI FLASH İLE KURABİLİYORSUNUZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsSakallıDede

ŞUBAT 2016 GÜNCELLEMESİ İLE TÜM MAUSE VE KLAVYERİ TANIYOR.
    MART 2016 GÜNCELLEMESİ İLE GOOGLE PLAYDE OLMAYAN ( GÖZÜKMEYEN ) UYGULAMALARI FLASH İLE KURABİLİYORSUNUZ.

Pfk 6510 için mart guncellemesi mi geldi? Philipsin kendi sitesinde de en son 8 şubat güncellemesi var. Otomatik aramada bulamadım nasıl yükleyebiliriz bu güncellemeyi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.