Şimdi Ara

PHİLİPS 40PFK6510 ANDROİD TV İNCELEME [RESİM VE VİDEO EKLENDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
6
Favori
11.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Uygulamaları yönet"e girip, Google Play Services güncellemesini kaldırın. Düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece güncellemelerini kaldıracaksınız.

• 01co66 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi gordüm toengelde bende. İsim etkiketliyerek, kumandası çalışmayanlar için diye bir açıklama yazarsanız daha anlaşılır olabilir. Ben şahsen ilk gordümde anlamamıştım

• herkese merhabalar,

ürünü alalı 2 ay oldu. geçen 2 hafta önce kumandamda sıkıntı başladı. tv yi açıyordum ama 5 dk sonra donuyor ve çalışmıyordu . tv-kumanda eşleşmesi yapmaya çalıştım algılamadı. kumanda ile servise gittim güncelleştirme yapıp tekrar eşleştirmem gerektiğini söyledi. yaptım 1 gün oldu . diğer gün yine aynı sorun oldu algılamadı. bu sefer servis eve gelip tv yi götürdü kumandayı almadı :) daha sonra beni arayıp kumandam ile servise gelmemi söylediler. serviste yazılım yüklediklerini ve artık herhangi bir sıkıntı olmayacağını söylediler. eve geldim akşam yine kumanda çalışmadı . servisi tekrar aradım sorunumu ilettim . yarın geleceklerini söylediler. kumandam çalışmıyor ama telefon uygulamamdaki tv kontrol ile tv yi kumanda edebiliyorum sanırım sıkıntının tv ile ilgisi yok çünkü başka şekilde kumanda edebiliyorum . tv görüntü kalitesi açısında çok güzel tatmin ediyor. Ambilight ile görüntü süper oluyor. kanal geçişleri yavaşlığı önemli değil çünkü dıgıturk vs gibi uydu alıcı takıldığında seri oluyor. evet menü geçişleri çok yavaş insanı biraz bayıyor.
    Fakat benim sorunum ve bilgi isteğim şu ; google play'de herhangi bir arama yaptığımda bir şey çıkmıyor , örneğin;milliyet,hürriyet digitürkdilediğinyerde v.s. gibi uygulamalar aratıyorum fakat abuk sabuk şeyler çıkıyor bu uygulamalara ilişkin hiç bir şey bulamıyorum,indiremiyorum. bunun üstesinden nasıl gelirim google playde gerçekten de bu tv ye uygulama yükliyemiyor muyum , facebook uygulaması yok mu bu tv de ? Bir de bu Tv 'de IPTV izlemek mümkün mü uygulaması var mı ?

• Televiyonun görüntü kalitesine hayran kalarak aldım ve hala çok memnunum. Ama o zaman da tahmin ettiğim gibi android çok sıkıntılı. O kadar kasıyor ki menüler sinirden delirtiyor. Görüntü kalitesi iyi olmasa hiç çekilmez bu tv. Lg çok akıcı diyorlar keşke ona baksaydım.

• selim28 kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanmadığınız uygulamaları kaldırın. 32gblik bir flash bellek takıp hafızasını arttirirsanız bu kasmalar ortadan kalkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsSakallıDede

Hocam kullanmadığınız uygulamaları kaldırın. 32gblik bir flash bellek takıp hafızasını arttirirsanız bu kasmalar ortadan kalkacaktır.

Hocam hiç uygulama yok desem yeridir. Usb olayını deneyeceğim ama buna mecbur kalmak kötü. Keşke hiç kasma olmasa.

• selim28 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynea dediginiz gibi. Duzelme olmazsa kasmaya devam ederse yeniden kurarsınız.

• Flash veya harddisk i ek nasıl ram olarak ayarlıyoruz?

• M.A.YALÇIN kullanıcısına yanıt
    Hocam ram ekleme olarak flash bellek kullaniliyor mu bilmiyorum lakin hafiza arttırmak için flaş bellek kullanılabiliyor.

• 2 kere servise gönderdim,tv yavaş ve kumandayı algıladığı halde işlem yapmıyor ara sıra.Servisten gelen arkadaş bu tvlerde yazılımla ilgili sorun var dedi.Genel merkezi aradım yanlış bilgi vermişler dedi.Ben tv izlemiyorum zaten usb aracılığıyla film izlemek için aldım.Ancak ayarlardan usb gör film aç yaşlanıyoruz resmen bunun için bi çözüm arıyorum,gereksiz uygulamaları sildim sorun devam ediyor.Servisin tek yaptığı götürüp yeni yazılım atmak.İşin içinden çıkamıyorum.
    Keşke extra ram yapma durumu olsa 1 tık hızlanacağını düşünüyorum...Ama genel olarak gerçekten pişmanım aldığıma

• M.A.YALÇIN kullanıcısına yanıt
    32 gb ustu bir flash takarak hafızayı artırınca bir hizlanma oluyor. Yapmanızı öneririm.

• Hocam bu tv 1.5 aydir kullaniyorum benim kumandada ayni sorunlar var hergün tv deki problemleri çözebilmek için mücadele ediyorum resmen modifiye ediyoruz tv yi 32 gb flash usb 3.0 bellek tv ye takılı 4 k youtube videolar sürekli takıldıgı icin gidip cat 6a kablo aldım bu sorunuda öyle çözmeye çalıştım simdi kumanda icin buldugum çözüm eski philips tv nin infared kumandasini kullanıyorum bizdeki kumandalar radyo dalgalarıyla çalışıyor rf yani bu bi takım sinyalleri iletirken sorunlar oldugu kanisindayim kullandıgım kumanda özekliksiz basit bir kumanda ve çok iyi tepki veriyor.PHİLİPS 40PFK6510 ANDROİD TV İNCELEME [RESİM VE VİDEO EKLENDİ]

• Frekansı değişen bir uydu kanalını manuel olarak nasıl ekleyebiliriz?

• yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik güncelliyor kanalları lakin tüm uydu kanallarından bulmanız lazım. Tüm kanallarda frekans nosu küçükten büyüğe doğru sıralanmış. Yine bulamazsaniz kanalin adını yazarsiniz bende bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: AsSakallıDede

Hocam otomatik güncelliyor kanalları lakin tüm uydu kanallarından bulmanız lazım. Tüm kanallarda frekans nosu küçükten büyüğe doğru sıralanmış. Yine bulamazsaniz kanalin adını yazarsiniz bende bakarım

Teşekkürler. Dediğiniz gibi yapmadım. Direkt olarak sıfırdan tekrardan kurdum.

• erlerselim E kullanıcısına yanıt
    merhabalar,

bir kez daha kumanda sorunu yaşadım . Tv yine serviste . sanıyorum ki yine kendi çaplarında yazılım atıp oldu diyip gönderecekler. bu aynı konudan servise gidişin 4. gidişi evden çok serviste durdu bu tv.
  • erlerselim E kullanıcısına yanıt
    Benim tv de serviste,rezil etti ve aldigima bin pismanim.
    Ise gidiyorum aksam geliyorum tv acilmis
    Kanal degistiriyorum kendi kendine kapaniyor,acmaya calisiyorum acilmiyor
    Neyse diyorum elime tableti aliyorum 30 dk sonra tv kendi kendine aciliyor
    Hardisk takayim film izleyeyim tv izleyemiyorum diyorum film aciyorum aciliyor pat 20 dk sonra geri kapaniyor
    Iade nasil ederim onu dusunuyorum artik
    Iade gerceklestirebilirsem kesinlikle smart almicam usb hdmi olsun yeterli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Sn assakallı anroid telefonlardaki gibi istediğiniz uygulamayı yükleyebiliyormusunuz. Mesela star TV uygulaması gibi?

• yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Yükleyebiliriz. Onceliklw google playden es dosya yoneticisini kurmak lazim. Sonra apkyi flasha atip tvye takarsaniz ve es dosya yoneticisi ile apk acarsaniz size orada yukle diue bir secenek cikacak. Ona tiklayimca bilinmeyen kaynaklari acin falan diyenilir. Zaten yonlendiriyor sizi. Yani kuruluyor.
    Disaridan kurdugunuz icin uygulama ana menude gozukmuyor. Uygulamalara girip orqdan acmaniz gerekiyor. Bir de tv kamandasi ile uygulamalari yonetemiyorsunuz bir mause baglamaniz lazim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.