Şimdi Ara

PHİLİPS 40PFK6510 ANDROİD TV İNCELEME [RESİM VE VİDEO EKLENDİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
6
Favori
11.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ_KULLANICI_42 Y kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam. Öncelikle philips mi lg mi diye sorarasan bir cevap veremem. Ama 6510'u aldığına pişmanmısın diye sorarsan pişman değilim.
    1- Android 6 gelir mi belli değil. Yabancı forumda bir philips çalışanı bence 2015 modeller için android 6 gelir demişti ama bence android 6, 2016 modellere bile gelmez.İnşallah bu konuda philips beni yanıltır.
    2- Evet. Nisan ayı güncelllemesi ile bilinmeyen kaynaklardan yani usb den uygulama yükleyebiliyorsunuz.
    3- Google playda clash of clans yok. Bilinemeyen kaynaklardan yükleyip size haber veririm çalışıp çalışmadığı konusunda.
    4- Gereksiz uygulamaları kaldırınca hiç sorunsuz menu, uygulama vs. dolaşabiliyorsunuz ama 2 tane ağır oyun yükledim googleplaydan. Biri Euro Truck Driver diğeri Bus Simulator 2015 bu iki oyunda da kasmalar oldu. Red Ball 4 ve paramaniayı veya fun run'ı hiç kasmadan stabil bir şekilde oynamıştım. Yani demek istediğim ağır oyunlar haricindeki oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.
    5- Ambilight çok kullandığım bir özellik olmadığı için yorum yapamayacağım.
    6- Kablosuz klavye gerekli değil ama kablosuz bir mause kesinlikle şart tarayıcıda rahat bir şekilde dolaşabilmen için.

Boş zamanım olmadığı için tvnin video incelemesini yapamamıştım. Aklımda vardı. Bu aralar vaktim olursa baştan sonra bir inceleme yapmayı düşünüyorum.
    Son olarak diyeceğim şudur ki 2000 tl altında alınacak en iyi tvlerden biridir.

• Tmm tesekkur ederim abi .Bu tv hakkinda ki detayli incelemelerinizi bekliyecegim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YENİ_KULLANICI_42 -- 19 Haziran 2016; 17:27:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv yi listeye ekledim takipdeyim.
  • AsSakallıDede Sizi philips sayfasında philips 40 inç 6510 tvsini araştırırken gördüm ve philips sayfasında tüm yorumları okudum almaktan vazgeçtiğim esnada Sonrasında sizinki yorumlarınızı baştan okudum bu foruma geldin. Şimdi kafam çok karıştı açıkçası. Normal bi kullanıcıyım, tv kanal geçişleri seri olsun ve gece kendiliğinden açılmasın, kasmasın gibi klasik isteklerim var. Ancak tasarımı ve ambiansı beni çok etkiledi.ŞİMDİ TV Yİ ALAYI MI, ALMAYI MI ? Bu arada yeni ev kuruyoruz ve üst limiti en fazla 2750 olabilecek bir tv tavsiyesi istiyorum sizden ? Yardımcı olursanız çok sevinirm . Şimdiden çok teşekkürler.
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-40ju6410-40-102-ekran-ultra-hd-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-p-EVTVSAM40JU6410 diğer bir seçenek olarak düşündüğüm tv de bu ? Görüşünüz nedir yardımcı olurmusunuz?
  • VUSLATSIZ V kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ben 6510'u 6 aydır kullanıyorum ve orada yazan şikayetlerden neredeyse hiçbiri bende olmadı. Tvnin stabil olması için yapılması gereken birkaç şey var sadece. Gereksiz programları kaldırmak ve haricî usb takmak. Bu ikisi sonucu tv gayet kullanılabilir durumda oluyor. Ben 6510 için kısa bir inceleme videosu cekmeyi düşünüyorum. Çektiğinde belki tv hakkinda aklınızda bir fikir oluşabilir.
    Üst sınır için 2750 tl demişsiniz. O fiyatta sonye de bakmabizi tavsiye ederim. Philips 6510 2000tl altı tv arayanlar için daha uygun. İsterseniz forumdaki 2016 philips ve sony tv konularina mesaj yazarak daha iyi bilgi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 22 Haziran 2016; 2:50:03 >
  • 20 haziranda 775 mblık bi güncelleme yayınlanmış yükleyen varmı?

• brkmrdgn B kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim lakin bir fark görmedim.

• Ben de son zamanlarda babamı ikna ederek eve televizyon aldırmak için uğraşıyordum, iki gün öncesinde bu televizyonu vatan computer dan satın aldık, güncellemelerini kurdum kablolu oyun faresi ile internette gezinmek kolay oldu, lakin chrome veya uc browser gibi programları henüz kuramadım. Yarın 32 veya 64 gb lık bir flash almayı planlıyorum, umarım faydası olur. Sizden ricam ne kadar veri aktarım hızı olmalı? usb2.0 portuna takacaksak eğer 20mb yazma hızından sonrası işe yaramayacaktır. Üstte okuduğuma göre usb1 portuna yani 2.0 portuna takıyormuşuz. Bir de çok kez rastladığım bir diğer konu da gereksiz dosyaları silme, örneğin google play müziği, google play filmleri silsem sorun oluşturur mu?

Ayrıca bu kadar faydalı bir konu açtığınız ve emek verdiğiniz için sizleri tebrik ederim (y) teşekkürler :)
  • Televizyonda bir iki haftadır, kumandasının çalışmaması ile ilgili sorun oluştu, kumandadandır diye düşünmüştüm fakat tv yi aç kapa yaptığımda(tamamen elektrik bağlantısını keserek) düzeliyor sonra yine genelde aynı sorunla karşılaşıyorum.

Android güncellemesindendir diye dün akşam güncelleme de yaptım fakat yine durum aynı, kumanda çalışmıyor ve en son neyi açtıysanız onu izleyebiliyorsunuz, bu gayet sinir bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 4 Temmuz 2016; 20:03:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam once müşteri hizmetleri cozum olmazsa servis ile konuşun. Olmaması gereken bir durum. Eger herkesde bu sorun olsaydı birşey demezdim lakin ilk sizden duydum bu sorunu

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Sorun kumanda da değil, tv kendi içinde bir işlem yürütüyor, bu durumda kumanda taleplerini devre dışı bırakıyor, olduğu gibi tepkisizce çalışmaya devam ediyor.
    Müşteri hizmetlerine danışacağım.

• yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer bu sorun herkesde olsaydı bir şey diyemezdim. Ama bu şikayeti şuana kadar sadece sizden duydum. Siz gerekli yerlere gidin yardımcı olacaklardır.

• Bugun musteri hizmetlerini aradim, sifirdan tekrar kurulum gerektiği soylendi, cihazi tekrar kurduk, bu şekilde duzelebilecegini soyledi, simdilik sorun yok gibi, insallah ilerde de olmaz.

Birde birkaç haftadır sanki yayin kesilmiş gibi goruntu gidiyor ve o sekilde ekran kalıp duruyordu, bakalım o da duzelecek galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 24 Haziran 2016; 18:58:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

Bugun bende kumanda problemi yaşadım ve çözdüm. Bu sorunu yaşayanlar için şunları yapmasını tavsiye ederim. Servisle görüşme sonrası şunları yaptım;

- Televizyounun sağ arka kısmında bulunan joystick düz konumda iken basılı tutup aşağıya doğru çekiyorusunuz. Kumanda eşleştirme konumu açılıyor.
    - Menü açılmaz ise bir kaç defa deneyin. Genelde tv menüsü açılıyor.
    - Menü açıldıktan sonra kırmızı ve mavi tuşlara aynı anda basıp (aynı anda basılması çok önemli yoksa olmuyor) kumandanızı eşleştirilmiştir yazısı çıkana kadar bekliyoruz.
    - Tv yi açıp tekrar kapatıyoruz sorun çözülüyor.

Bende şöyle bir sorun daha oldu. Kumanda tanımlandıktan sonra 1-2 dakika kadar çalışıyor. Tekrar bastığımda çalışmıyordu. Tvyi yenıden aç kapa yapıyorum. Sorun düzeliyordu. Bu televizyonun duyduğum kadarıyla kronik sorunu diğer tvlere göre daha fazla pil tüketmesi. Alkalin pil kullanılmasını tavsiye ederim. (D*racell vs..) Sorunu çözmek için tvnin fişini çekin 5 DK kadar bekleyin. Tekrar açın. Sorun çözlümediyse güncelleştirmeleri kontrol edin en son güncellemeyi mutlaka yükleleyin sorununuz çözülecektir.

Genel olarak tv den çok memnunum. Kusurları yokmu elbette var. Diğer arkadaşlarımızın bahsettiği şekilde kanal geçişleri geç kalması vs.. Bunlar benim için öenmli problemler değil. 3 sn olsa ne olur 1 sn olsa ne olur görüşündeyim. Görüntü olarak çok memnunum, birçok sözde 4K tvden daha iyi. Almak isteyen arkaşlara tavsiye ederim. Sorunu olan arkadaşlara bildiğim kadarı ile yardımcı olurum.

• Herkese iyi günler
    Televizyonu kablosuz klavye ve mouse ile kullanıyorum. Gayet rahat oluyor. Ancak klavyeli kumanda gereksiz kalıyor. Bunun yerine daha performanslı ve az pil tüketen klavyesiz kumanda arıyorum. Tavsiyesi olan olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar kumanda sorunu bende de başladı. Yukarıdaki arkadaşın dediklerini yaptım, nafile çözüm olmadı. Televizyon açıldıktan 1 2 dakika sonra kumanda işlevsiz hale geliyor. Nasıl çözebiliriz? Yardımlarınızı bekliyorum.

• hsnygtclk H kullanıcısına yanıt
    Bu sorun kronik olmaya başladı sanırım. İsterseniz müsteri hizmetlerini arayın. Yardımcı olurlar.
  • fthtsdmr kullanıcısına yanıt
    Uydu kurulumunu yakın Zaman'da veya aldıktan sonra 2. Defa ve ya daha fazla yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 30 Haziran 2016; 16:01:12 >
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum ki kronik sorun denemez, uydu kurulumunu bir daha veya birkaç defa üstüne yapınca bu sorun meydana geliyor, sistemde bir karışıklık ve kasılma sorunu buna mukabil kumanda çalışmama gibi durum meydana geliyor.

Sıfırdan tekrar tv yi kurmak lazım, tüm ayarlardan sıfırdan kurulum yapıldığında sorun kalmayacak gibi, bende şimdilik sorun yok.

kumandada takılma ve ekranın monitör gibi kalması ve kanalın sinyalinin kesilmesine benzer problemler vardı, şimdilik sorun yok.

Müşteri hizmetleri yardımıyla bahsettiğim kurulumu tekrar yaptık, sorun kalmadı, inşallah bir daha olmaz. Yaklaşık 15-20 dakika sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 30 Haziran 2016; 17:25:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.