Arkadaşlar philips servisine gittim 8694 hakkında hem daha çok bilgi alıp hemde yetkişi servisten sipariş vercektim sanırım philips yetkili servislerinde 8694 yok.... onun yerine 8404 vereyim dedi ben 8694 ün daha iyi olduğunu söyledim oda şiddetle hayır kardeşim 8694 leri ara model olarak çıkartıyorlar panelleri dandik 8604 ün paneli A SINIFI 8694 ün paneli C sınıfı piyadasa bircok panel C D dir diyor .. (bana biraz palavra sallıyor gibi geldi)
zaten 8694 alcam dediğimde ücretli takılacagını söyledi (ücretli taksan ne olur ,takmasan ne olur ) 2500 TL veren 50-100 liradan mı korkacak :)) bu modeller teknosa istanbul bilişim gibi büyük mağazalarda var ama philips yetkili servislerinde bu model yok hoppala dedim NE İŞ ? üretimde standartların altında kalan panelleri 8684 8694 gibi modellere takıp pazarlıyorlarmış bu ticaret polikası falan vss. dedi (çöpe atmayıp değerlendiriyorlarmış ) AÇIKÇASI HUYLANDIM BU İŞE HERİFEDE AYAR OLDUM :)
BENİM ARAŞTIRMALARIM 8694 BİRÇOK TV DEN DAHA KALİTELİ :: 14 BİT PANEL 9000 SERİSİNE GEÇİŞ GÖRÜNTÜ İŞLEMCİSİ , 2X12 W SES , AMBİLİGHT 2
HOLLANDA VE ALMANYA BAZLI FORUMLARDA ÇOK MENUNLAR,,, SANIRIM BURADA DA MEMNUN GÖRÜNÜYORLAR
SÖYLEDİĞİNE GÖRE 8694 ün GERÇEK MODELİ 8404 MÜŞ ARKADAŞLAR AKLIM KARIŞTI KONUYA HAKİM OLAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSE WALLA ÇOK SEVİNİRİM
walla arkadaşlar ben açıkçası 8694 ü çok beğendim , gözlerimle görüp inceledim ,çok iyi
isterse Z sınıfı panel olsun alcam gibi :)
Benim bildiğim 8404 sadece philipslerde satılıyor ve 8694/8654 gibi modellerde darty/teknosa vb... mağazalara veriliyor, özellikleri aynı (bir iki özellikleri farklı ve onlarda 8404'ten daha iyi durumda) Panel kalitesi ile ilgili birşey duymadım... Farklı model adlarıyla diğer mağazalara verilmesinin nedenini de mağazaların o modelin yalnızca bizde diyerek bir nevi reklam yapması, ya da bizden daha ucuzu yok diyebilmesi. Örneğin teknosanın insertinde 8694 modeli için yalnızca teknosa da yazıyor. Bana bir philips bayisi bu şekilde söylemişti. Kalite ile ilgili bir farktan bahsetmedi.