Şimdi Ara

Philips 52pfl9606K teşhirde alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips 52pfl9606K teşhirde alınır mı? Fiyatı 2499 TL. Bu televizyon model olarak eski ama özellik olarak nasıl dersiniz.
    Bu fiyata alınabilir mi? Görünümü temiz, yine 2 yıl garanti veriyorlar.

• Hiç önerisi olan yok mu acaba? Bir an önce almam gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer dediğin gibi temiz görünüyorsa alabilirsin , 9xx serileri hakketen cok sağlam panellerdir. Albani üstadında tercihleri arasındadır,
  • 2500 tl teşhir ürüne para vermek bana mantıksız geliyor
    İlla alacaksan bulutlanma ve ışık sızmasına bakarak al varsa kesinlikle uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 4 Şubat 2013; 15:47:20 >
  • Temiz gözüküyorsa ve güvendiğin bir yerse nispeten alabilirsin.Eski olması önemli değil, 9000 serisi televizyonların amiral gemisidir, en iyisidir. Öyle bir görüntü kalitesini başka televizyonda görmek çok zor.
  • Eski olmasının bir dezavantajı yok ise televizyon iyi gibi gözüküyor. Alınacak yer ise Darty. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründe birkaç ölü piksel ve ışık sızması varmış. Ne diyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Philips 48OLED708 alınır mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: btopuz

Üründe birkaç ölü piksel ve ışık sızması varmış. Ne diyorsunuz.

Cihaz f/p olarak kraldir fakat Ölü pixel neyse de ışık sızması basınzıı ağrıtabilir,özellikle sinema izleyicisi iseniz.Ayrica cihazı 062596 ok tuşuna basarak calışma saatine bakın.Fiyat çok iyi bu ara da:)kafa karışmayacak gibi değil..

• quote:

2500 çöp o zaman
    Hocam ölü pikseli ve ışık sızması olan tv yi izlerken gözün takılmayacakmı nasıl rahat edicen.ben olsam 1500 liraya bile almam ister istemez huzursuz olurum
  • quote:

bu fiyata bedava olmuş televizyon.
    philips 9 serisi full led tv dir. ve bu tv de ışık sızması olmaması lazım. olsa da minumum seviyde olması lazım. kendin baktın mı yoksa onları mı söyledi ?

ölü piksel ekranın neresinde ? tam ortasında bir iki tane ve göze batıyorsa alma ama köşelerde bir iki taneyse ve görünmüyorsa bir şey diyemem, kendin karar ver. forumda 10 bin TL ye hx920 alıp bir kaç değişimden sonra ölü pikselle karşılaşan arkadaşlar vardı sonuçta. ve öyle kullananlarda oldu.

çalışma saatine bak arkadaş nasıl baakcağını söylemiş çok fazla saat çalışmış ise alabilirsin benim kendi tvmde çalışma saati 600 küsür saatti tv sıfırdan farklı değildi nokta kadar çizik yoktu temizdi aldım kullanıyorum.

almak istediğin tv nin fiyatı 7000 TL idi, teşhirde 4-5 bin TL idi şimdi tv yi değerlendirirken bunları da göz önünde bulundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 6 Şubat 2013; 9:55:09 >

• Ölü piksel sayısını sormadım çünkü ışık sızması var deyince aklıma gelmedi. Tv'nin gerçekten görüntü kalitesi çok iyiydi. Bir de çalışma saatini öğrenelim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

• kendi gözünle iyice bak derim. ışık sızması olacağını pek sanımyorum. hemen hemen her tv de ışık sızması vardır , ışık sızması minumum seviyede ise sorun yok demektir. önemli olan film seyrederken sıkıntı çıkartıp çıkartmadığıdır. karanlık sahneleri olan bir film al. bak. piksel testi yap.
  • btopuz
    bu arada içine sinmediyse kendini zorlama ve hiç yanaşma derim.. benden sana tavsiye olsun.
  • Hocam yanlış anlama ama 2500 lirayı bu kadar sıkıntılı ne şekilde kullanıldığı belli olmayan,birkaç tane ölü pikseli ve ışık sızması olan bir tv'ye vermek bence 2500 lirayı çöpe atmaktır.Çalışanların teşhirdeki tv'lere neler yaptıklarını gözümle defalarca görmesem tamam diyeceğim de neyse.Para sizin pul sizin çenemi tutsam iyi olacak.
  • Bu hafta TV ye tekrar bakacağım. Bakalım ne olacak.

• teknosada 9706 varmış 2999 TL na kaçırma ona bir bak. kaç tane kaldı bilmioyrum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

quote:

Cihaz f/p olarak kraldir fakat Ölü pixel neyse de ışık sızması basınzıı ağrıtabilir,özellikle sinema izleyicisi iseniz.Ayrica cihazı 062596 ok tuşuna basarak calışma saatine bakın.Fiyat çok iyi bu ara da:)kafa karışmayacak gibi değil..

Hocam dediğiniz çalışma saati kısayolunu kumandadan girdim ama devam edersem cihazın garanti dışı kalacağı uyarısı geldi bende devam etmedim sizde de böyle bir uyarı veriyormuydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Orijinalden alıntı: eternity

quote:

Hocam dediğiniz çalışma saati kısayolunu kumandadan girdim ama devam edersem cihazın garanti dışı kalacağı uyarısı geldi bende devam etmedim sizde de böyle bir uyarı veriyormuydu ?

Bu yazinin cikmasi normal :) garanti disi felan kalmaz cihaz ama ordaki kalibrasyon ya da rgb ayarlariyla oynarsan kalabilir.sen sadece operation hoursa gelip calisma saatine bak.

• operation hoursa gelip calisma saatine bak.

sıkıntı olmaz. başka bir şey kurcalama
  • 5000 saat çıktı yaklaşık 20 aydır kullanıyorum sizce nasıl 5000 saat?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.