Şimdi Ara

Philips 8505H/12 ve 8605H/12 LED TV Kullanıcıları Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
3
Favori
56.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: proffesor

Bu ses kesilmesi nasıl bir şey arkadaşlar açıklayabilir misiniz?
    Ses seviyesi mi kötü geliyor yoksa ses kopuyor mu?

Benim HTS (EV SİNEMA SİSTEMİ) nin sesi bu aralar daha bass geliyor tizz sesi gelmiyor eskiden daha keskin ses duyuyordum...

Sonuçta Tuner den de dinledigimde aynı ses netligi yok...

Kulaklarım saglam :)
    Ama Ses sisteminde niye böyle bir gevşeklik oldu anlayabilmiş degilim. Eskiden sesler daha keskindi yani tizz ses daha çoktu şimdi ise daha tok ses geliyor...

NEDEN ACABA? :(

Sorun sadece HDMI'den bağlı cihazlarda oluyormuş. (Bende hdmi'den bağlı cihaz olmadığı için kendim şahit olmadım)
    Ses bir kaç saniye için tamamen kesiliyormuş. Bu olay bilmemkaç dakikada bir ya da bilmemkaç saatte bir olabildiği gibi bir kaç gün boyunca hiç karşılaşılmadığı da oluyormuş.
    Sırf bu yüzden philips 3-4 yazılım güncellemesi yaptı ama sorun çözülmedi.
    (Herhalde donanım kaynaklı bir sorun ve yazılımla bazı parametrelerle oynayarak sorunu azalmaya çalışıyorlar)

Siz bir yazılım güncellemesi yaptıysanız öncesinde ve sonrasında bas-tiz ayarları (oynanan parametrelerden dolayı) değişmiş olabilir.

• herkes kendi kullandığı tv yi tavsiye eder. kendin gidip kararını verip alcan. özellikleri aynı biri parlak diğeri mat parlak olanın önünde cam var, mat olanda camsız. seçim senin.
  • Merhaba arkadaşlar...
    46PFL8505 Philips tv aldım yanına yine Philips marka HTS3560 (Bluray oynatıcılı 3d) model ev sinema sistemi aldım. Sistemi kurdum sorunsuz fakat iş 3D izlemeye gelince birtürlü başaramadım.şimdi bu işi bilen arkadaşlara deneyimi olanlara sorum olacak ama önce bağlantıyı nasıl kurduğumu anlatayım:

1) Bu forumda okuduklarımdan hareketle Sony marka HDMI 1.4 kablo aldım bununla Bluray oynatıcıyı ve tv yi birbirine bağladım.
    2) Bluray oynatıcının usb girişine harici Hard disk bağladım.

Bağlantıyı bu şekilde yapanların sorunsuz 3D izlediklerini okudum fakat ben izleyemiyorum. örneğin Avatar 3D (1080p SBS-aynı ekranda iki görüntü)yi Bluray oynatıcı açıyor tvde 3d ayarlarından yanyana görüntüyü seçmeme rağmen görüntü bir garip 3d değil. ileri sardırmada ok tuşunun bir kısmı sağ kenarda uç kısmı sol başta görünüyor. başka 3d lerde denedim ondada hiçbirşey farketmedi.

Acaba eksik yaptığım birşey mi var diye düşünüyorum. sorunun ses sisteminden kaynaklanabileceğini de düşündüm ama usb takıp 3d izleyenlere rastladım forumlarda. acaba usb değilde mutlaka Bluray disk mi takmak gerekiyor?

• Biraz önce 3D özelligini ilk defa test etme imkanım oldu.
    Daha önce youtubedan bir kaç tane 3 d izleyeyim dedim ama begenmemiştim...

Oysa sorun video kalitesindeymiş.
    Bugün gördüm ki 3d konusunda da philips 8505 çok başarılı...

Media markta çok büyük bir plazmada 3d keyfini yaşamıştım ve çok güzel bulmuştum.
    Bugün izledigim filmlerdeki 3d de kesinlikle aynı hazzı verdi...

Burada o kadar yazı yazılmıştı ki kötü falan diyenler olmuştu ben de umutsuzdum 3dsi konusunda bu serinin ama iş öyle değilmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaksy

Merhaba arkadaşlar...
    46PFL8505 Philips tv aldım yanına yine Philips marka HTS3560 (Bluray oynatıcılı 3d) model ev sinema sistemi aldım. Sistemi kurdum sorunsuz fakat iş 3D izlemeye gelince birtürlü başaramadım.şimdi bu işi bilen arkadaşlara deneyimi olanlara sorum olacak ama önce bağlantıyı nasıl kurduğumu anlatayım:

1) Bu forumda okuduklarımdan hareketle Sony marka HDMI 1.4 kablo aldım bununla Bluray oynatıcıyı ve tv yi birbirine bağladım.
    2) Bluray oynatıcının usb girişine harici Hard disk bağladım.

Bağlantıyı bu şekilde yapanların sorunsuz 3D izlediklerini okudum fakat ben izleyemiyorum. örneğin Avatar 3D (1080p SBS-aynı ekranda iki görüntü)yi Bluray oynatıcı açıyor tvde 3d ayarlarından yanyana görüntüyü seçmeme rağmen görüntü bir garip 3d değil. ileri sardırmada ok tuşunun bir kısmı sağ kenarda uç kısmı sol başta görünüyor. başka 3d lerde denedim ondada hiçbirşey farketmedi.

Acaba eksik yaptığım birşey mi var diye düşünüyorum. sorunun ses sisteminden kaynaklanabileceğini de düşündüm ama usb takıp 3d izleyenlere rastladım forumlarda. acaba usb değilde mutlaka Bluray disk mi takmak gerekiyor?

Gözlüklerle beraber aynı kutudan çıkan bir usb flash bellek vardı. O bellek ile tvnin firmware ni yükselttin mi?
    Kullanma kılavuzunda 3d aktivasyonunda bu bellegi takıp update edin der zaten. Bunu uyguladınız mı?

Önemli bir noktada tvyi kapatıp usbyi takmıyorsun. Tv açıkken kullanımdayken usbyi takıyorsun hiç birşeye dokunmadan o otomatik update ediyor...

• Sorunu hallettim şöyle ki:

1)Philips HTS3560 ses sisteminin (Blurayın)son güncellemesini yaptım.
    2) Blurayın "ayarlar" kısmında "3D görüntü oto." yu kapattım.
    3) Tv de 3d "yan yana görüntü" seçtim.

SONUÇ: Uzay boşluğundaki uydu burnumun ucuna geldi :)
  • Tebrikler...
    Güzel 3D film bulursan yazarsın artık..

Ben bir konuyu merak ediyorum bu gözlüklerdeki piller kendi kendine kullanılmazsa biter mi?
    Kullanmayınca ters mi çevirelim?

Çünkü ilk kullanımdan önceki halinde araya plastik bir şey sıkıştırmışlardı...
  • Arkadaşlar Philips 46PFL9705 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz acaba. tonla para verip memnun olamamaktan çekiniyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

Arkadaşlar Philips 46PFL9705 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz acaba. tonla para verip memnun olamamaktan çekiniyorum...

Bence 9 serisi philips için tonla para vermeyin. Ya 8 serisi alın. Ya da samsung'un yeni çıkan D serilerine bakın. (Bence en uygun model samsung 46D7000. Çünkü özellikleri neredeyse 46D8000 ile aynı üstelik daha ucuz. )
  • 8 serisi aldım gayet memnunum. 7 serisinden üstün 9 serisinden eksigi yok...
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende 8605 kullanıyorum, usb ve ağ üzerinden izlenen filmlerde dts sesleri çözemedi ! ayrıca usb ve ağ üzerinden 3D film izlemekte mümkün olmadığı için biraz moralim bozulmuştu ! ps3 yada 3d blu-ray fiyatlarıda biraz yüksek olunca alternatif olarak media player araştırmaya başladım.
    İnternette hem sorunsuz hemde uygun fiyatlı olarak ilgimi çeken bir ürün buldum, Ezcool HD Dream !!
    Ürün çok şık ve kullanışlı, cihazı hdmi kablo ile televizyona bağladım, şimdi ağ üzerinden de taşınabilir diskten de filmleri sorunsuz izleyebiliyorum.
    İnternetten indirdiğim 3D filmlerden Guliverin maceralarını 3D olarak izledim fakat Avatarı izleyemedim, sanırım filmden kaynaklandı !
    3D filmlerde genelde half sbs olarak rastlıyorum fakat dün Alice harikalar diyarında filmini 3D field-squental (imax3D) denedim, film yan yana değil normal görüntü biraz dalgalı gibi, ama 3D menüde sadece yan yana ve alt alta seçenekleri olduğu için bu formatta gözlükler aktif olmadı sanırım ! umarım bunun içinde bir çözüm yolu bulunur.

• bugün itibariyle 8505h/12 yi aldm arkadaşlar. saturn den 2699 tl ye 10 taksit. artık aranızdayım :)
  • Arkadaşlar,

philips TV piyasasından çekiliyormuş.

Az önce forumda rastladım:
    http://forum.donanimhaber.com/m_48393364/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

bugün itibariyle 8505h/12 yi aldm arkadaşlar. saturn den 2699 tl ye 10 taksit. artık aranızdayım :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın tv nizi en kısa zamanda resimli bir inceleme bekliyoruz Bi biz kullanmaya başlayamadık tv mizi yaa
  • teşekkür ederim. size de hayırlı olsun.

benim de kurdurmam 1 ayı bulacak büyük ihtimalle. uydu alıcıya karar vermem uzun sürecek. bi de dreambox diye bişey varmış, kimine göre süper, kimine göre gereksiz bir cihazmış, araştırmam almam falan 1 ayı bulacaktır. bir daha ki heyecanla deneyimlerimi paylaşacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Merhaba arkadaşlar,
    Bende 8605 kullanıyorum, usb ve ağ üzerinden izlenen filmlerde dts sesleri çözemedi ! ayrıca usb ve ağ üzerinden 3D film izlemekte mümkün olmadığı için biraz moralim bozulmuştu ! ps3 yada 3d blu-ray fiyatlarıda biraz yüksek olunca alternatif olarak media player araştırmaya başladım.
    İnternette hem sorunsuz hemde uygun fiyatlı olarak ilgimi çeken bir ürün buldum, Ezcool HD Dream !!
    Ürün çok şık ve kullanışlı, cihazı hdmi kablo ile televizyona bağladım, şimdi ağ üzerinden de taşınabilir diskten de filmleri sorunsuz izleyebiliyorum.
    İnternetten indirdiğim 3D filmlerden Guliverin maceralarını 3D olarak izledim fakat Avatarı izleyemedim, sanırım filmden kaynaklandı !
    3D filmlerde genelde half sbs olarak rastlıyorum fakat dün Alice harikalar diyarında filmini 3D field-squental (imax3D) denedim, film yan yana değil normal görüntü biraz dalgalı gibi, ama 3D menüde sadece yan yana ve alt alta seçenekleri olduğu için bu formatta gözlükler aktif olmadı sanırım ! umarım bunun içinde bir çözüm yolu bulunur.

bende senın gibi ps3 almayı düşünüyordum ama senın mesajını okuyunca şimdi kararsız kaldım.media player kesin çözüm oluyormu acaba bendemi media player alsam

• imkanın varsa ps3 alabilirsin, hem oyun oynar hemde orjinal blu-ray 3D filmleri izlersin, fakat imkanın yoksa media player ile de ağ üzerinden bilgisayara bağlanarak yada harici diskten 3D filmleri izleyebilirsin, ben öyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

imkanın varsa ps3 alabilirsin, hem oyun oynar hemde orjinal blu-ray 3D filmleri izlersin, fakat imkanın yoksa media player ile de ağ üzerinden bilgisayara bağlanarak yada harici diskten 3D filmleri izleyebilirsin, ben öyle yapıyorum

siz hangi media playeri kullanıyorsunuz? banada 3d ve blueray , mkv destekli bir media player lazımda. yardım ederseniz sevinirim.
  • Ezcool HD Dream kullanıyorum, internetten araştırırsan bulabilirsin, ben çok memnunum, 3D ve mkv sorunsuz izliyorum.
    Alttaki linkten ürünü inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_45224203/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurunc -- 27 Mayıs 2011; 18:53:46 >
  • Arkadaşlar Merhaba ,

Ben tv yi kasım ayında aldım bdp 7500 3D blu ray oynatıcı ile hediye li olarak elime geçti. O tarihten beri kullanıyorum. Sizinle bilgilerimi paylaşmak isterim (40 PFL 8605/12)

* Uydu cihazım Atlanta HD box gerek uydudaki HD gerekse 3D yayınlarda performans müthiş. Son dönemde Teledünya 3D yi stereoscopik olarak izleyebilirsiniz.
    * BDP 7500 3D Blu Ray oynatıcımla seyrettiğim 3D filmlerin tadına gerçekten doyulmuyor. (bu cihazı satıyorum ilgilenenler için) performansı harika.
    * Bu cihazları ethernet yolu ile modeminize bağlarsanız yazılım güncellemelerini otomatik olarak yapıyor.
    * Tv nin açılışı sanki bir pc edasında bekleme süresi oldukça uzun. ama o küçücük hopörlörlerden çıkan ses inanılmaz.
    * Önündeki koruma camına gelince eğer tv yi tam dışarı bakan camın karşı duvarına yada aynı seviyede bir spot ışık karşısına koyacaksanız sakın aklınızdan bile geçirmeyin, onun dışında çok sorun olmuyor.
    * Beni en çok üzen yanı elimde olan 10larca .mkv formatlı film içinden seçiyor olması. Hep aynı uzantılara sahip olmalarına rağmen çoğu filmi "Dosya okunamadı veya bulunamadı" uyarısı vererek okumuyor tam bir hayal kırıklığı. Umarım bunu bir yazılımla düzeltirler.

Genelde aktarabileceklerim bunlar ancak son dönemde aldığım bir haber biraz canımı sıktı. Philips in Tv den tamamen çekileceği ve bu tv üretimini japon ya da çinli bir firmaya satma konusunda tamamen anlaştığını duydum. Bu haber aklıma hemen elimizdeki Tv lerin artık yazılım güncellemelerini beklemenin hayal olacağını getirdi. Yani bundan sonra Philips Tv diye birşey olmayacak zamanını bilemiyorum ama sonuçta bu olacak.

3D Blu-ray oynatıcımı satıp HTS 7140 serisi home theatre almak istiyorum. ilgilenen arkadaşlar sahibinden de (#49280120) nosu ile.

Herkese iyi günler.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.