Şimdi Ara

Philips 8505H/12 ve 8605H/12 LED TV Kullanıcıları Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
3
Favori
56.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pfl 8505H/12 kullanıyorum. HD teledünya ya abone olmak istiyorum ama receiver almak istemiyorum. televizyonun arkasındaki kart takma yerine (ekstra olarak connax modül de almam lazımmış) teledünya modülünü bağlasam, receiversiz HD yayın izleyebilirmiyim? yok illa bir receiver almam şart mıdır?
  • Ben de dün Mediamarkt'tan 46 inch 8505 modelini aldım. Teşhir ürünü olduğu için 200 lira indirim yaptırarak 3600 liraya maloldu. Televizyonu kurduktan sonra çok hoşuma giden birşey oldu. Annemle babama HD yayını görüyor musunuz ne kadar süper gösteriyor dedim fakat bir baktım ki yayın HD değildi :) . Sonra HD'ye geçince ağzımız açık kaldı. Yani bu televizyon SD görüntüleri bile harika veriyor. Amblight özelliğine diyecek bir laf yok zaten. Tek bir sıkıntım var o konuda da yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. 3D yi test etmek için Resident Evil:Afterlife 1080p 3D.MKV indirdim fakat filmi USB'den oynatamadı. En son güncellemeyi de yaptım. Bu konuda yapabileceğim birşey var mı yoksa bir tane media oynatıcı mı almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suni87 -- 29 Mayıs 2011; 12:09:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suni87

Ben de dün Mediamarkt'tan 46 inch 8505 modelini aldım. Teşhir ürünü olduğu için 200 lira indirim yaptırarak 3600 liraya maloldu. Televizyonu kurduktan sonra çok hoşuma giden birşey oldu. Annemle babama HD yayını görüyor musunuz ne kadar süper gösteriyor dedim fakat bir baktım ki yayın HD değildi :) . Sonra HD'ye geçince ağzımız açık kaldı. Yani bu televizyon SD görüntüleri bile harika veriyor. Amblight özelliğine diyecek bir laf yok zaten. Tek bir sıkıntım var o konuda da yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. 3D yi test etmek için Resident Evil:Afterlife 1080p 3D.MKV indirdim fakat filmi USB'den oynatamadı. En son güncellemeyi de yaptım. Bu konuda yapabileceğim birşey var mı yoksa bir tane media oynatıcı mı almalıyım?

teledünya hd yayınını izlersen bizim tv ler için 3d .

• Bizim burada kablo tv yok maalesef. Ama Digitürk'te bildiğiniz 3D kanal varsa oradan deneyebilirim.
  • benim 8505h/12 halen kutusunda ama bugün teknosa ya gittim. bluray almadan, mkv yada 3d filmi flashdiske atsam, usb den çalıştırırmı diye, direk flash diski tv bağladık ve filmleri izledik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

benim 8505h/12 halen kutusunda ama bugün teknosa ya gittim. bluray almadan, mkv yada 3d filmi flashdiske atsam, usb den çalıştırırmı diye, direk flash diski tv bağladık ve filmleri izledik.

usb den çalıştırıyor ama 3 d aktif olmuyor mkv ve bluray fılmleri izleyebilirsin 3d film izleyemezsin
  • usb bağlantısından 3D filmleri izleyemezsiniz! ayrıca mkv desteğide çok zayıf! mkv uzantılı olmasına rağmen her 10 filmden 2 sini izleyebildim 8 filmi hiç açamadı! zaten televizyondan bütün videoları açmasını beklemek fazla iyimser olurdu, bu yüzden iyi bir media player almak şart.
  • Bugün denediğim 3 tane mkv flmini de oynattı fakat altyazıları filmle aynı isimde ayarlamama rağmen altyazıları görmedi. Uzantıları .srt idi acaba farklı bir uzantı mı denemeliyim?
  • Meraba. dün 8505h/12 mi kurdular sonunda. ben de biraz kurcaladım. net tv yi denedim. internete bağlandım. Youtube.com a girdim. istediğim şarkıyı arattım ama şarkıyı çalmadı. "adobe flash player" eksik dedi. kurmam için adobe nin sayfasına yönlerdirdi. adobe nin sayfasında "adobe flash player" i hangi işletim sistemi için indirmek istiyorsunuz diye sordu. seçenekler arasında windows ve linux vardı. benim hangi işletim sistemini indirmem gereklidir? yada nasıl bir yöntem izlemem gerekiyor, yardım ederseniz sevinirim. teşekkür ederim.
  • quote:

Meraba. dün 8505h/12 mi kurdular sonunda. ben de biraz kurcaladım. net tv yi denedim. internete bağlandım. Youtube.com a girdim. istediğim şarkıyı arattım ama şarkıyı çalmadı. "adobe flash player" eksik dedi. kurmam için adobe nin sayfasına yönlerdirdi. adobe nin sayfasında "adobe flash player" i hangi işletim sistemi için indirmek istiyorsunuz diye sordu. seçenekler arasında windows ve linux vardı. benim hangi işletim sistemini indirmem gereklidir? yada nasıl bir yöntem izlemem gerekiyor, yardım ederseniz sevinirim. teşekkür ederim.

flash player kuramazsınız. Tv ile sadece basit anlamda internette gezebilirsiniz.

philips'in kendi forumunda "media player, flash player, pdf reader gibi ilave yazılımlar kuramazsınız.(dolayısıyla virüs bulaştırma riski de olmaz)" demişler.
    bkz. aşağıdaki link:
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=NL&mid=Link_FAQs&view=aa12_view_partial.html&session=20110324080837_66.249.71.164&list=aa12_list_partial.html&slg=ENG&ctn=46PFL8505H/12&dct=FAQ&refnr=0079373&faqview=1

NOT: samsung 55B7000'de youtube bölümü vardı. (demek ki flash player,vs. gibi gerekli yazılımlar/codecler zaten TV'nin firmware'inde varmış)

• quote:

Orijinalden alıntı: suni87

Bugün denediğim 3 tane mkv flmini de oynattı fakat altyazıları filmle aynı isimde ayarlamama rağmen altyazıları görmedi. Uzantıları .srt idi acaba farklı bir uzantı mı denemeliyim?

philips tv'de altyazı desteği yok. media player, DVD/bluray player, PC gibi altyazı desteği olan ortamdan görüntü TV'ye gelmeli.

Bir diğer çözüm de önceden altyazıyı film dosyasına gömmek. (Bu da her film için tek tek yapılacak iş değil)

bir kaç yüz TL'ye bir media player almanızı öneririm.
  • 8505H/12 için; türkce altyazı gösteren, 3D ve mkv destekli media player kullanan varmıdır aramızda? yada model - marka tavsiye edebilecek olan?
  • Arkadaşım, ben hts3560 philips ses sistemi kullanıyorum hem bluraylı hemde hemen hemen her formatı destekliyor.özellikle 3d benim için önemliydi blurayın son güncellemesi ile sorun bitmiş görünüyor. bunu şu açıdan söylüyorum: media playerlar konusunda çok bilgim yok ama takip ettiğim kadarıyla 3d desteği olan ya yok varsada az ve fiyat olarak pahalı. ben gerçi birazda şans oldu hts3560 aldım hem bluray hem tv gibi philips hemde 3d mkv vs herşeyi destekliyor. fiyat olarak sadece bluray player alsanız 400-500 civarı.. ben ses sistemini 700e almıştım. belki fiyat dahada düşmüş olabilir şimdi.yani bence bu daha mantıklı hem ses ssistemi alıyorsunuz hem bluray player hepsi 700tl. mkv izledim 1920*1080 1920*720 vs hiçbir sorun yaşamadım. sadece 3d 1920*720yi desteklemedi 1920*1080 sorunsuz çalıştı. vmw uzantılı filmlerde de sorun yaşamadım. şimdiye kadar sadece birkez uzantısı mp4 tü galiba net hatırlamıyorum onda altyazı yüklemedi (görmedi .srt yapmama rağmen) filme gömülü 3 ayrı dil vardı sadece onlar arasında geçiş yaptı.bunun dışında bir oynatma sorunum olmadı hiç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaksy -- 2 Haziran 2011; 14:49:28 >

• quote:

8505H/12 için; türkce altyazı gösteren, 3D ve mkv destekli media player kullanan varmıdır aramızda? yada model - marka tavsiye edebilecek olan?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

imkanın varsa ps3 alabilirsin, hem oyun oynar hemde orjinal blu-ray 3D filmleri izlersin, fakat imkanın yoksa media player ile de ağ üzerinden bilgisayara bağlanarak yada harici diskten 3D filmleri izleyebilirsin, ben öyle yapıyorum

siz hangi media playeri kullanıyorsunuz? banada 3d ve blueray , mkv destekli bir media player lazımda. yardım ederseniz sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Ezcool HD Dream kullanıyorum, internetten araştırırsan bulabilirsin, ben çok memnunum, 3D ve mkv sorunsuz izliyorum.
    Alttaki linkten ürünü inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_45224203/tm.htm

Bu Soruna daha önce cevap vermiştim ! Sanırım sadece soru soruyorsun, cevapları okumuyorsun!!!
    Kullandığım media player ile mkv, altyazı, 3D hepsini sorunsuz izliyorum, fiyatıda 180 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurunc -- 2 Haziran 2011; 16:59:09 >

• farklı tavsiyelerde duyabilirim diye sordum, yoksa senin tavsiye ettiğin modeli not aldım. alternatif olarak da bakınıyorum. 400-500 tl ye kadar bütcem var. değerlendirmek istedim.
  • Crea JoyBox Disksiz Media PlayerHDMI kablo + Kablosuz Adaptör hediye hepsi burada da bugüne özel olarak 130,89tl acaba bizim işimizi görürmükü acaba. normal fiyatı 243 tl son 19 adet kalmış kaçırmayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisude

Crea JoyBox Disksiz Media PlayerHDMI kablo + Kablosuz Adaptör hediye hepsi burada da bugüne özel olarak 130,89tl acaba bizim işimizi görürmükü acaba. normal fiyatı 243 tl son 19 adet kalmış kaçırmayak

Tam da ben yazacaktım. Fakat açıklamalarda 3 boyut destekliyor diye yazmadığı için güvenemiyorum.
  • acele etmeye gerek yok o zaman
  • bu tvnin 3d özelliği olmayan muadili ney yani led amblight bana yeter hangi seriyi almayalım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.