Şimdi Ara

Philips 8505H/12 ve 8605H/12 LED TV Kullanıcıları Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
3
Favori
56.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dalkhanas

bu tvnin 3d özelliği olmayan muadili ney yani led amblight bana yeter hangi seriyi almayalım

Bildiğim kadarıyla bu tv ile muadil ve 3D desteklemeyeni 6 serisi fakat onda amblight da yok. Zaten 6 serisi ile 8 serisi şu an hemen hemen aynı fiyattan satılıyor.
  • quote:

bu tvnin 3d özelliği olmayan muadili ney yani led amblight bana yeter hangi seriyi almayalım

bildigim kadarıyla 7695 3d dışında aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: suni87

Bu arada 40 inch 8605 için hepsiburada.com'da çok güzel bir kampanya var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-40-full-hd-led-televizyon-40pfl8605h12-3d-/ProductDetails.aspx?productId=evph40pfl8605h&categoryId=163192

Fiyat düşmüş! Değerlendirilebilir! Görüntü kalitesi mükemmel! Media Player almayı düşünenler 3D desteğini sorun etmesinler, 3D filmleri izleyebilirsiniz! Bu güzellikten mahrum kalmayın! Almayı düşünen arkadaşlar için birkaç fotoğraf ekleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: alisude

quote:

o lcd değil mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alisude

quote:

o lcd değil mi

led tv heralde ben öle biliyorum
  • 46PFL8505 almayı düşünenler Media Markt 10-12 Haziran arası kampanya yapmış tv 2999+gözlük 300 toplam 3300 tl ye geliyor.. bir ay önce 3850 ödeyen biri olarak ben saçbaş yolarken kaçırmayın atlayın derim.. link:
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/ulusal-flyer-0609,20201,page_1.html?navigationId=mystore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaksy -- 10 Haziran 2011; 14:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaksy

46PFL8505 almayı düşünenler Media Markt 10-12 Haziran arası kampanya yapmış tv 2999+gözlük 300 toplam 3300 tl ye geliyor.. bir ay önce 3850 ödeyen biri olarak ben saçbaş yolarken kaçırmayın atlayın derim.. link:
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/ulusal-flyer-0609,20201,page_1.html?navigationId=mystore
    tvden memnunmusunuz? hd,sd,hızlı görüntüler vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterfall_man

tvden memnunmusunuz? hd,sd,hızlı görüntüler vb.

Yaklaşık 1 sene boyunca Samsung'undan Lg'sine Panasonic'ten Toshiba'sına kadar tvleri takip ettim ve bu fiyata alınabilecek en iyi televizyonun 8 serisi olduğuna karar verdim. SD görüntüler eski 32 inch'lik LCD televizyonumuza göre kat kat iyi HD görüntüleri anlatmaya dahi gerek yok. Ayrıca hareketli sahnelerdeki akışkanlık çok hoşuma gidiyor. Bu da Philips'in HD Natural Motion özelliğinden kaynaklı birşey olsa gerek. Yalnız bugün Mediamarkt'a gittim ve tv'nin fiyatıı görünce neredeyse ağlayacaktım. Böyle bir indirim kaçırılmaz.
  • Arkadaslar tv yi 8605 veya 8505 bilgisayara baglayip kullananlar varmi tecrubelerinizi paylasirsaniz sewinirim ben mac mini baglamayi dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbenli

Arkadaslar tv yi 8605 veya 8505 bilgisayara baglayip kullananlar varmi tecrubelerinizi paylasirsaniz sewinirim ben mac mini baglamayi dusunuyorum
    Tv kendi kendine kapanmıyor degil mi LEDdaşlarım? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Tv kendi kendine kapanmıyor degil mi LEDdaşlarım? :)

Alıntıları Göster
    nO video signal diyor ya o kapanıp stand bya niye geçirmemişler sistemi yav..
  • quote:

nO video signal diyor ya o kapanıp stand bya niye geçirmemişler sistemi yav..

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar cumartesi günü başıma gelen olayı hemen sizlere anlatmak istiyorum.

05.04.2011 tarihinde haziran 25 te düğünüm olucağı için yaklaşık 3 ay boyunca araştırıp philips 40PFL8605 LED tv mi satın aldım.
    aldığım gün garantisini onaylattım ve tv mi acıp kotrolunu yaptırdım hatta 1 gün boyunca da kendim test ettim yani mayısın 5 inde.
    Mayısın 5 inden gectıgımız hafta cumartesi gunu yani 18 hazıran gunune kadar tv mi kutusunda sakladım cumartesi gunu tv min montajını yaptıktan sonra yaklasık yarım saat tv acık kaldı daha sonra işim dolayısıyla tam televizyonu kapattıktan sonra gözüme ekranda oluşan 4 ayrı bölgede lekeler gördüm. Lekeleri tarif edecek olursam bi kagıdı yatay pozisyonda tutup alttan çakmakla yakarsınız da once bı sararır sonra yavas yavas siyahlasırya aynı o sekıller lekeler buyuklugu elma capında.
    tabıkı şok oldum.
    hemen teknık servısı cagırdım adamlar gelene kadar tv kapalıydı adamlar geldıgınde bı baktık yok. (şaka gibi) sonra tv yı tekrar acıp yaklasık 15 dakıka tv acık kaldı. tv yı tekrar kapattık bı baktık lekeler tekrar orda. yanı tv acık kalıp ısındıkca olusan kapatıp bekledıkce yavas yavas yok olan bı olay.
    ınanın adam bıle sasırdı bole bısıy daha once gormedıgını soledı.
    geregını yapmalarını soledım
    dedılerkı mayıs ayında onaylatmıssınız garantınızı yaklasık 2 ay oldu halıyle suan degısım yapamayız televızyonun incelenmeye gıtmesı gerektıgını soledıler.
    halıyle goturduler tv mı.
    5 gun sonra dugunum var cok severek ve heveslenerek aldıgım televızyonum suan ıncelenmeye gıttı ne olucak ben de bılmıyorum.
    Kimse yanlıs anlamasın bı karalama kampanyası falan yaptıgım yok sadece cok uzuldum ve bu basıma gelen olayı 40pfl8605 ı olan ve almayı dusunen arkadaslarla paylasmak ıstedım.
    Arkadaslar tv yı bellı bı sure kullandıktan sonra tv yi kapatıp capraz acıdan baktıgım zaman gordum o lekelerı tv acıkken yanı bı kanal ızlerken gorunmuyo tv yı kapatıp capraz acıdan bakınca barız bı sekılde gorunuyo.
    bilgilerinize sunarım.
    Tv im le ilgili cıkıcak sonucu 4 gozle beklıyorum. ne dıycekler burdan tekrar sızlere yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiguan

Evet arkadaşlar cumartesi günü başıma gelen olayı hemen sizlere anlatmak istiyorum.

05.04.2011 tarihinde haziran 25 te düğünüm olucağı için yaklaşık 3 ay boyunca araştırıp philips 40PFL8605 LED tv mi satın aldım.
    aldığım gün garantisini onaylattım ve tv mi acıp kotrolunu yaptırdım hatta 1 gün boyunca da kendim test ettim yani mayısın 5 inde.
    Mayısın 5 inden gectıgımız hafta cumartesi gunu yani 18 hazıran gunune kadar tv mi kutusunda sakladım cumartesi gunu tv min montajını yaptıktan sonra yaklasık yarım saat tv acık kaldı daha sonra işim dolayısıyla tam televizyonu kapattıktan sonra gözüme ekranda oluşan 4 ayrı bölgede lekeler gördüm. Lekeleri tarif edecek olursam bi kagıdı yatay pozisyonda tutup alttan çakmakla yakarsınız da once bı sararır sonra yavas yavas siyahlasırya aynı o sekıller lekeler buyuklugu elma capında.
    tabıkı şok oldum.
    hemen teknık servısı cagırdım adamlar gelene kadar tv kapalıydı adamlar geldıgınde bı baktık yok. (şaka gibi) sonra tv yı tekrar acıp yaklasık 15 dakıka tv acık kaldı. tv yı tekrar kapattık bı baktık lekeler tekrar orda. yanı tv acık kalıp ısındıkca olusan kapatıp bekledıkce yavas yavas yok olan bı olay.
    ınanın adam bıle sasırdı bole bısıy daha once gormedıgını soledı.
    geregını yapmalarını soledım
    dedılerkı mayıs ayında onaylatmıssınız garantınızı yaklasık 2 ay oldu halıyle suan degısım yapamayız televızyonun incelenmeye gıtmesı gerektıgını soledıler.
    halıyle goturduler tv mı.
    5 gun sonra dugunum var cok severek ve heveslenerek aldıgım televızyonum suan ıncelenmeye gıttı ne olucak ben de bılmıyorum.
    Kimse yanlıs anlamasın bı karalama kampanyası falan yaptıgım yok sadece cok uzuldum ve bu basıma gelen olayı 40pfl8605 ı olan ve almayı dusunen arkadaslarla paylasmak ıstedım.
    Arkadaslar tv yı bellı bı sure kullandıktan sonra tv yi kapatıp capraz acıdan baktıgım zaman gordum o lekelerı tv acıkken yanı bı kanal ızlerken gorunmuyo tv yı kapatıp capraz acıdan bakınca barız bı sekılde gorunuyo.
    bilgilerinize sunarım.
    Tv im le ilgili cıkıcak sonucu 4 gozle beklıyorum. ne dıycekler burdan tekrar sızlere yazarım.

Alıntıları Göster
    Televizyonun darılmış niye beni kapattın bodruma diye..

Umarız sorunun halledilir...

Plazma olsa sorunu anlayacagım ama ledlerde böyle leke falan yok...

• quote:

Televizyonun darılmış niye beni kapattın bodruma diye..

Umarız sorunun halledilir...

Plazma olsa sorunu anlayacagım ama ledlerde böyle leke falan yok...

Alıntıları Göster
    vallahi eminim yoktur normalde ama benim başıma geldi.
    bugun gorustum philips genel mudurlukle sorunun ekran ve onun onundeki cam koruma arasında nem oluştugunu soyledıler vakumla yok etmısler yollıycaklarmıs televızyonumu.
    umarım aynı sorunu bıdaha yapmaz
    bıraz sogudum televızyondan zaten.

• quote:

vallahi eminim yoktur normalde ama benim başıma geldi.
    bugun gorustum philips genel mudurlukle sorunun ekran ve onun onundeki cam koruma arasında nem oluştugunu soyledıler vakumla yok etmısler yollıycaklarmıs televızyonumu.
    umarım aynı sorunu bıdaha yapmaz
    bıraz sogudum televızyondan zaten.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun dostum inş birdaha böyle bir sorun yaşamazsın. Benm düğünüm 5 haziranda oldu ancak hala evime yerleşemediğim içinde tv imde kutusunda uyuyor. Daha kutusundan 1 kez bile çıkmadı bu gidişle kutuda çürüyecek diye korkuyorum Şu evim artık tamamlansada bir an önce taşınıp tv imi izlemeye başlasam

• quote:

Orijinalden alıntı: atmer

quote:

Orijinalden alıntı: muratno

Arkadaşlar Merhaba,

iki hafta kadar önce Media Markt dan 46" 8505 modelini aldım. ps3 ile bağlayarak 3d seyretmeye çalışıyorum ancak aktif gözlükleri taktığımda görüntü de gölgelenme / çift görüntü oluşuyor. Bu konuda fikri olan var mı.

Şimdiden teşekkürler.

bu konuda da philips forumlarında birşeyler vardı. hatırladığım kadarıyla yazayım.
    * transmitter kabloyla 3D OUT çıkışına bağlı mı?
    * TV açılınca transmitter'ın arkasındaki mavi ışık yanıyor mu?
    (herhalde 3d görüntü varken sürekli yanması gerekiyor. bende bluray, ps3 vs. olmadığı için bizzat deneyemedim.)
    * gözlüklerin pilleri sağlam mı?
    (pillerin önünde iletkenliği engelleyen bantı çıkardınız mı?
    *gözlük ve transmitter birbirini görüyor mu? (max. mesafe 6m)
    *ekonomik ampuller, floresan lambalar da sorun çıkarabiliyormuş. (ışıklar söndürülerek tekrar denenebilir)
    *izlediğiniz görüntü SBS(yanyana) ya da TAB (üst-alt) mı? (buna göre 3D menüsünden doğru görüntü formatını seçtiniz mi?
    *eğer görüntü kırmızı-mavi gibi kağıt gözlüklerle izlenen formattaysa zaten bunun için philips gözlük birşey yapamaz.
    philips gözlükler sağ ve sol camı sırasıyla saniyede 60kez kapatıp açarak 3D etkisi oluşturuyor. (insan gözlerini transmitter ile uyumlu şekilde bu kadar hızlı kırpabilse gözlüğe ihtiyaç kalmazdı)

Alıntıları Göster
    bende led tv var gerçekten çokta memnunum çok iyi bi televizyon

• quote:

Orijinalden alıntı: sehirlizeus

bende led tv var gerçekten çokta memnunum çok iyi bi televizyon

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, bazı 3D filmler izlerken fazla derinlik hissi vermiyor! bunun sebebide gözlüklerin sağ-sol görüntünün ters olmasıymış! yani ekrandaki yan yana görüntülerin yeri değişince düzeliyormuş! bizim TV de bu sağ-sol ayarını nerden, nasıl yaparız bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Arkadaşlar, bazı 3D filmler izlerken fazla derinlik hissi vermiyor! bunun sebebide gözlüklerin sağ-sol görüntünün ters olmasıymış! yani ekrandaki yan yana görüntülerin yeri değişince düzeliyormuş! bizim TV de bu sağ-sol ayarını nerden, nasıl yaparız bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu.aa

Geçmiş olsun dostum inş birdaha böyle bir sorun yaşamazsın. Benm düğünüm 5 haziranda oldu ancak hala evime yerleşemediğim içinde tv imde kutusunda uyuyor. Daha kutusundan 1 kez bile çıkmadı bu gidişle kutuda çürüyecek diye korkuyorum Şu evim artık tamamlansada bir an önce taşınıp tv imi izlemeye başlasam

Saol dostum sanada hayırlı olsun bu arada.

TV ni kutudan cıkarınca benım gıbı bıraz acık tutup sonra ekranını kontrol et.
    bende senın gıbı yaptım aldım kutusunu 1,5 ay acmadım eve yerlesene kadar sonra bu sinir bozucu durum ortaya cıktı. ya evde kutuda dururken yada ben satın almadan once nemlenme olmus ekranda. ama ınsallah sende bole bı sorun olmaz.
    bu arada tatilden yenı dondum ılk ısım tv yı acıp adam akıllı ızleyıp ıncelemek oldu suanlık bı sıkıntı gorunmuyo ınsallah da bıdaha olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertu.aa

Saol dostum sanada hayırlı olsun bu arada.

TV ni kutudan cıkarınca benım gıbı bıraz acık tutup sonra ekranını kontrol et.
    bende senın gıbı yaptım aldım kutusunu 1,5 ay acmadım eve yerlesene kadar sonra bu sinir bozucu durum ortaya cıktı. ya evde kutuda dururken yada ben satın almadan once nemlenme olmus ekranda. ama ınsallah sende bole bı sorun olmaz.
    bu arada tatilden yenı dondum ılk ısım tv yı acıp adam akıllı ızleyıp ıncelemek oldu suanlık bı sıkıntı gorunmuyo ınsallah da bıdaha olmaz.

Alıntıları Göster
    @tiguan

-Bu kabil Katman-Modül arasındaki neme bağlı durum olur/olabilir,ama bunun sebebi üretim hatasıdır!!!
    Phil deki Müdür de "sallamış" aynen ya işi bilmiyor yada "öyle demesi" icap ediyor!

-Modül Sharp olduğu için;ayrıca başka kriterlerinede bakmak icap ediyor! sanırım bunuda ya bilmiyorlar yada
    bilipte nasıl anlatacaklarını bilmiyorlar müşteriye(burası teknik konu çünkü)

-"Üretim hatası";
    Kasa/Bezel ve Matrixin yerleştirilmesi ve bantlama ve montaj v.s işleri;
    Ön koruyucu katman;bazı durumlarda elden kaçar(kenar oturtmada)ve daha sonra arasına hava girebilir;buna panelin
    fiziki model yapısıda etken olur;kısaca burada bir hata varsa;örneğin ilerde tine tozlanma veya nemlenme olur/olabilir!!!

-Bir diğer önemli durum ise Sharp Modül hatasıdır(burası çok uzun ve teknik bir durumdur)umarım bu konuda bir hata yoktur,
    paneli çıplak gözle görmediğim için bir şey diyemiyorum!
    Ancak neme/toza bağlı bir sıkıntı olmuşsa bunu halletmek kolaydır,ancak bu işlemi hangi aşamada yapıyorlar orasını
    bilmiyorum,normalde,üşenmeyip paneli dağıtıp yeniden toplamak gerekiyor ama buda uzun ve yeniden paneli aynı şekilde
    toplayamama sorunlarınada sebeb olabilir!!!dolayısıyla onlar işlin kolayına kaçıp Matrix in koruyucu kapağını kaldırıp arkadan
    müdahale ediyorlar,buda bir çözümdür ama,asıl sorun burada ise şayet!

Panel geldikten sonra soğuk iken duruma bak,sonrada 1-2-3 saatlik dilimde duruma bak(şayet klasik Sharp Modül hatası varsa
    bunu anlarım!)genelde bu konuda Phil müşteriye "yedirme" yapıyor!!!(bu bahsettiğim durum,senin olayından farklıdır ve bu durum
    senin panelinde olmayabilir,yani basit nemlenme olayı ise iş kolay ama işin püf noktası önemlidir;bunuda yukarıda anlattım!)

++

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.