Şimdi Ara

Philips 8505H/12 ve 8605H/12 LED TV Kullanıcıları Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
3
Favori
56.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses kesintisi hala devam ediyorsa bu çok kötü..

insan izlediğinden hiçbişey anlamaz.üstelik de hdmi bağlantısında bunun olması daha da kötü.bu cihazlar zaten hd izlemek için varlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterfall_man

ses kesintisi hala devam ediyorsa bu çok kötü..

insan izlediğinden hiçbişey anlamaz.üstelik de hdmi bağlantısında bunun olması daha da kötü.bu cihazlar zaten hd izlemek için varlar.

bendeki 40pfl8605 te bu durum yok. şans işi herhalde diğer herkeste var mı bu sorun ki?
  • Ses kesilme bazen oluyor, çok önemsencek bir konu değil bence.. Nihayetinde bir tür bilgisayar.. Arada arkadaki açma kapama düğmesinide kullanın hard reset yapsın :)
  • arkadaşlar ezcool media playeri satın aldım.

sanalmarketim.com dan aldım yanında hdmi kablosu hediye diyorlardı göndermediler bende iletişim kurdu gönderieceklerini söylediler.

gönderdikleri kablo nasıl bilemiyorum lakin.

3d filmlerde genede sorun yaşadım şöyleki 20gb avatar 3d 1080p filmi açıyorum gözlük devreye giriyor lakin ekran siyah geliyor ses vs. geliyor film oynuyor ama karınca bile yok:)

internette 3d tv ler için hdmi kabloların 1.4 olması gerekiyor diyor. bende kablo 1.3 mü 1.4 mü bilmiyorum ama silver series. sonorous hdmi silver series teknoasadan almıştım ve 3d TV & 3D BLU-RAY yazıyor üstünde buna nazaran almıştım.

birde tvdeki hdmi girişlerinden hepsi sanırsam 1.4 değil. galiba sadece HDMI 1 girişi 1.4 çalıştırıyor. oradad denemem durumunda sonuç almadım.

şimdi sorum sorunsuz her türlü half sbs 3d filmleri izleyenler kablo olarak ne kullanıyorsunuz bende sorun nerededir?

kablo mu, media player mi ( buradaki bir arkadaş bu cihazdan izliyor diye aldım bunu), tv mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinalp35

arkadaşlar ezcool media playeri satın aldım.

sanalmarketim.com dan aldım yanında hdmi kablosu hediye diyorlardı göndermediler bende iletişim kurdu gönderieceklerini söylediler.

3d filmlerde genede sorun yaşadım şöyleki 20gb avatar 3d 1080p filmi açıyorum gözlük devreye giriyor lakin ekran siyah geliyor ses vs. geliyor film oynuyor ama karınca bile yok:)

internette 3d tv ler için hdmi kabloların 1.4 olması gerekiyor diyor. bende kablo 1.3 mü 1.4 mü bilmiyorum ama silver series. sonorous hdmi silver series teknoasadan almıştım ve 3d TV & 3D BLU-RAY yazıyor üstünde buna nazaran almıştım.

birde tvdeki hdmi girişlerinden hepsi sanırsam 1.4 değil. galiba sadece HDMI 1 girişi 1.4 çalıştırıyor. oradad denemem durumunda sonuç almadım.

şimdi sorum sorunsuz her türlü half sbs 3d filmleri izleyenler kablo olarak ne kullanıyorsunuz bende sorun nerededir?

kablo mu, media player mi ( buradaki bir arkadaş bu cihazdan izliyor diye aldım bunu), tv mi?

Arkadaşım ben de aynı cihazı kullanıyorum bana gelen hdmi kablo altın renkli ve film indirme sitelerinde "mirigul" nickli kişinin upload ettiği tüm filmleri çalıştırabildim ve izledim. Öncelikle sorunun film veya kablo ile ilgili bir sorunu olduğunu düşünüyorum. bence internette küçük boyuttaki 3d film veya demo indir ve onları bir dene yok yine sorun varsa kabloyu bekle... Yine sorun devam ederse cihazında sorun var diyebilirim. Ama sorunun film veya kablo kaynaklı olduğunu idia ediyorum. Çünkü daha bu gece rio 3d animasyonu zevkle izledim. umarım sorunun çözülür. bu cihazı almanı tavsiye eden biri olarak sorunun çözülmemesi beni üzer...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lezgi

ahmet arkadaşım altyazı yok demiş, norman 74 arkadaşım ise altyazının olduğunu renk ve büyüklüğünün de kontrol edildiğini yazmış, hangisi doğrusu arkadaşlar?

Arkadaşım bir yanlış anlaşılma olmuş galiba ben altyazı kontrolünü ezcool hd dream media player için söyledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinalp35

arkadaşlar ezcool media playeri satın aldım.

Ezcool sitesinden en son sürücüyü indirip güncellersen sorun kalmaz .

• selam arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim ve yeni modellerinin çıkmasıyla fiyatı bugünlerde 2500 tl,lerden 1900 tl,ye kadar düşen 40 pfl 8605,i bir arkadaşıma almayı düşünüyoruz tv,yi teknolojik marketlerde bayağı inceledim en üst seri olan 9 serisinin bir altı olması 200 hz +1 ms tepki süresi olması çok güzel yalnız 2 şey kafama takıldı ekranın mat değil parlak olması çok aydınlık olan tekno marketlerde görüntüye odaklanmayı zorlaştırıyor bazen evdede böyle bir problem olurmu? ikinci olarak tv özelliklerinde 3d ready yazıyor bu tv,de 3d seyreden arkadaşlar memnunmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

selam arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim ve yeni modellerinin çıkmasıyla fiyatı bugünlerde 2500 tl,lerden 1900 tl,ye kadar düşen 40 pfl 8605,i bir arkadaşıma almayı düşünüyoruz tv,yi teknolojik marketlerde bayağı inceledim en üst seri olan 9 serisinin bir altı olması 200 hz +1 ms tepki süresi olması çok güzel yalnız 2 şey kafama takıldı ekranın mat değil parlak olması çok aydınlık olan tekno marketlerde görüntüye odaklanmayı zorlaştırıyor bazen evdede böyle bir problem olurmu? ikinci olarak tv özelliklerinde 3d ready yazıyor bu tv,de 3d seyreden arkadaşlar memnunmu acaba?

Merhaba,

"Uzun süredir takip ediyorum" demişsiniz. Önceki sayfalara bakarsanız hem mat-parlak, hem de 3D konularında birsürü görüş, öneri, foto, vs. var.

• arkadaşlar siz tv alsanız hangi modeli alırsınız 52PFL8605H yada 46PFL9705H fiyatları aynı 4000 tl 12 taksit
  • Arkadaşlar Philips Tv lerdeki Ambilight özelliğini test etmek için demo video örnekleri arıyorum. Örneğin şu linkteki gibi Philipsin kendi videoları. Paylaşabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

arkadaşlar siz tv alsanız hangi modeli alırsınız 52PFL8605H yada 46PFL9705H fiyatları aynı 4000 tl 12 taksit

9 serisinde üst kenarda da ambilight ışığı var. 8 serisinde sadece yanlarda.
    Bir de 9 serisi 0.5ms.

Yine de 9 serisi 8'den çok çok üstün değil.
    Ambilight'a bir süre sonra alışıyorsun. 2 ya da 3 kenar olması seni fazla etkilemez.
    Ama en büyük TV bile bir süre sonra normal geliyor.

Yerin varsa aynı fiyata bir boy büyüğü bence daha iyi.
  • @ahmet burak27

youtube'da philips ambilight demo yazarsan bir sürü çıkıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmer

quote:

arkadaşlar siz tv alsanız hangi modeli alırsınız 52PFL8605H yada 46PFL9705H fiyatları aynı 4000 tl 12 taksit

Bir de 9 serisi 0.5ms.

Ambilight'a bir süre sonra alışıyorsun. 2 ya da 3 kenar olması seni fazla etkilemez.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/3D-LED-Televizyon/PHILIPS/50PFL7956H-p-59120-c-9.htm

21.9 yeni ve uygun fiyatlı modeli çok yakında satışta bu modeli bekleme niyetim var darty sitesine eklemiş fiyat bile yazmışlar biraz sabır edebilirsem güzel bi fiyata alınır bu tv

• NET TVden film izleyebilcegimiz internet adresi bilen var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atmer

quote:

Bir de 9 serisi 0.5ms.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/3D-LED-Televizyon/PHILIPS/50PFL7956H-p-59120-c-9.htm

21.9 yeni ve uygun fiyatlı modeli çok yakında satışta bu modeli bekleme niyetim var darty sitesine eklemiş fiyat bile yazmışlar biraz sabır edebilirsem güzel bi fiyata alınır bu tv

21:9 'a uygun film yok ki....
    16:9 için olanlar bile basık ve şişman görünecek. 4:3 olan yayınları düşünemiyorum bile...

Üstelik philips'ten başka 21:9 Tv üreten bilmiyorum. (philips'te de herhalde satışların çok çok az bir kısmını oluşturuyordur.)

4:3'ten 16:9'a geçişte herkes vardı ve yakında 16:9'un 4:3'ün yerini alacağını öngörmek zor değildi.
    21:9 için bence böyle bir şey yok...
    (Hele philips TV sektöründen çekileceğini açıklamışken...)

youtube'ta 21:9'u ekranı ikiye bölerek kullananlar görmüştüm. (Yarısında 16:9 film izlerken kalanını bilgisayar ekranı gibi kullananlar..)
    (Sadece bunun için de TV alınmaz. Üstelik ekranın bu şekilde bölünmesi biraz dikkati dağıtmaz mı?...)

Bence 21:9 TV'ye bulaşmayın...

• vallahi herkez 21.9 alınmaz diyor ama ben sistemi mi sadece mkv filim izlemek için kullanıyorum arada evdekiler dizi izliyor ama ben sadece filim izliyorum 10 filimden abartısız 9 u altan üst ten kesik ne anladım 16.9 tv den 107 ekran tv 82 ekran oluyor 55 inç tv lere bakıyorum aynı boyut acayip küçülüyor benim tv nin görüntü kalitesi benim için referans seviyede ama tv minicik kalıyor filim izlerken yoksa hayatta yeni tv arayışına girmem zaten benim tv alalı 3 ay oldu 21.9 almaya gittim bu tv aldım arkadaşımda vardı aynısı görüntüsü süperdi hep iç çekerdim süper tv diye baktım fiyat da ucuz hemen aldım 3 ay sonra boyut sorunu yaşamaya başladım bu arada bende 40 inç sony de var
  • Arkadaşlar ben de cuma gunu 46pfl8505h aldım.
    Servis kurduktan sonra HDMI kablusu ile sesin kanal geçişlerinde gecikmeli geldiğini farkettim.
    Bunu servise ilettim fakat servis bunun televizyonun değil full hd digital alıcısının hatası olduğunu söyledi.
    Bende uydu alıcısını aldığım yere giderek farklı led tv lerde denedik ,bu ses gecikmesi olmadı.
    Ancak servis bunu bir türlü kabul etmiyor.
    Bu konuda ne yapabilirim?
    Teşekkürler.
  • Bende de 40PFL8605 var.Genel olarak tv nin performansından memnunum.Tv yi hdmi kabloyla hd receiver üzerinden izlemekteyim.HD ve SD yayında gayet güzel görüntü almaktayım.
    Sayın vikop65 tv nin ve receiverin ses gecikmesi ayarlarını ve hdmi kablonu kontrol et.Receiverin video çıkış çözünürlüğüne(576i,720p,1080i) bak.Şayet otomatikte ise hd kanaldan sd ye,sd kanaldan hd ye geçerken bu durum bende de olmaktadır ve receiverden kaynaklıdır.Eğer sorun devam ederse kendi tv nde başka bir receiver dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 21 Eylül 2011; 14:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wikop65

Arkadaşlar ben de cuma gunu 46pfl8505h aldım.
    Servis kurduktan sonra HDMI kablusu ile sesin kanal geçişlerinde gecikmeli geldiğini farkettim.
    Bunu servise ilettim fakat servis bunun televizyonun değil full hd digital alıcısının hatası olduğunu söyledi.
    Bende uydu alıcısını aldığım yere giderek farklı led tv lerde denedik ,bu ses gecikmesi olmadı.
    Ancak servis bunu bir türlü kabul etmiyor.
    Bu konuda ne yapabilirim?
    Teşekkürler.

Bu kronik bir sorun. Sadece HDMI çıkışta var. Defalarca yazılım güncellemesi yaptılar ve çözemediler.
    kaynak: Philips'in kendi forumu (ingilizce).

Bu yüzden servisin ya da philips-türkiye'nin arızayı gidereceğini ya da arızası olmayan bir TV temin edebileceğini düşünme.

Benim önerilerim:
    1. philips'in kendisiyle ya da satın aldığın yerle görüşüp TV'yi iade etmeyi deneyebilirsin.
    (Sağlam sinirler ve bol vakit gerektirir)
    Para iadesi ya da başka marka bir TV alabilirsin.

2. Sorunu kabullenip bu şekilde kullanırsın

3. Sorunu kabullenip uydu cihazını scart vs. ile bağlayabilirsin.
    (Bende sadece scart çıkışı olan eski bir uydu alıcı var. Sorun yok. Ama bu sorun yüzünden HDMI çıkışlı bir uydu alıcı alma fikrinden vazgeçmiştim.)
    Ayrıca USB'den izlenen filmler de ses yönünden sorunsuz.

Bizde 55' sony LCD TV var. Onun da HDMI çıkışında aynı sorun var(2-3 yıl önce almıştık)
    Samsung B serisi ve C serisinde sorun yok. Muhtemelen yeni çıkan D serisinde de yoktur.
    Muhtemelen hdmi çıkışı oluşturan komponentlerden biri sorunlu ve aynı ürün farklı markalarda da kullanılmış. Belki de yeni modellerde çözülmüştür.

Aslında bana hdmi çıkış şu anda lazım değil ama ileride olmayacağı ne malum. O yüzden eğer TV'yi almadan bu sorundan haberim olsaydı başka bir marka seçerdim.
    (USB'de altyazı sorunu ve hdmi ses kesintisi sorunu bence iki önemli sorun. Bunların haricinde TV'den memnunum)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.